עונה...../images/Emo41.gif../images/Emo65.gif../images/Emo80.gif
1. שם מלא: צאלה אהרון 2. תאריך לידה:24/1/91 3. באיזו חווה אתה רוכב: חוות איתן/חוות שדמות 4. כמה זמן אתה רוכב: 3 וחצי שנים 5. יש לך סוס? מי: לא 6. ווסטרן או אינגליש: ווסטרן
7. באיזה פורומים אתה: רוכבים צעירים
, דוליז לפעמים
, התאומות אולסן
, וסרטים מצויירים ודיסני
8. מס' אייסיקיו\אודיגו\מסנג'ר\אימייל: איייסייקיו:206514073 אודיגו:
[email protected] וכך גם האימייל והמסנג'ר. 9. החברים\ות הטובים\ות שלך בפורום זה: יערה, אבישג, שיx2 ושירי. 10. סוס אהוב\סוסה אהובה\פוני אהוב\פונית אהובה: סוסה אהובה- בי ג'יי, סוס אהוב, ניק ודוני, ואין יל פונים. 11. מי המדריכים: גילי ורותי שדמות. 12. למה בחרת את הניק שיש לך בפורומים שיהיה לך בפורומים: כי לא היה לי משהו אחר..ואני מהת על ניקו. 13. מה המוטו שלך לחיים: שהמיים הם הגבול 14. מה המודל לחיקוי אצליך: אין 15. מיהו הסוס האידאלי בשבילך: שידע אילוף בסיסי ואני יוכל לעשות איתו כל מה שאני ארצה. 16. המילה שאתה אומר הכי הרבה: וואלה? חרא 17. תאר את עצמך: לא רוצה מיש יודע יודע. 18. כוסס ציפורניים או לא: בטח שכן! 19. שחית פעם בעירום:נופ 20. אם אי-פעם נלחמת עם ג'וק, מי ניצח תאר את הקרב: אמממממ זרקתי עליו נעל 21. מה אתה חושב על הפורום בזמן האחרון: יבש 22. מתי אתה הולך לישון בחופשים ומתי אתה הולך לישון בזמן ביצפר: בצפר,10, חופשים, 3 בלילה 23. איזה צבע מכנס רכיבה אתה מעדיף(בז', שחור, כחול, לבן, ירוק ואדום), ג'ינס 24. מה יותר נוח לך מגפיים או צ'אפס אם מה אתה רוכב בד"כ: מגפיים. 25. מה אתה חושב על השאלון מאיפו ההשראה: חמודדדדדדדד