לכל מי ששומע מטאל או רוק כבד

bernie92

New member
לכל מי ששומע מטאל או רוק כבד../images/Emo70.gif

שרשרו לפה : איזה סוגים בעיקר ואילו להקות אהובות עליכם ביותר

Greebo

New member
הו *מרים את היד*

הממ להקות אהובות? megadeth annihilator salem iced earth blind guardian nightwish epica sodom slayer destraction demons&wizards orphend land my dying bride simphony x iron maiden judas priest three inches of blood system of a down black sabath chruchen (אומשהו דומה..פולק קלטי) battlelore ac\dc ועוד ועוד..

Greebo

New member
נאמ..הם אולד סקול..

כך שזה קו דק..אתה רוצה להחשיב אותם בתור רוק go right ahead.. הם סתם אחת מהלהקות שאני יותר אוהב..

UnderTown

New member
פפפפפפפפ

black flag rancid anti flag steve vai black sabbath blur dead kennedis manowar minor threat pantera R.A.T.M ודומיהם.

Dolo

New member
אתה גרוע,

קורא ליוסלס איידי פופ פאנק משעמם שעבר זמנו ושומע ראנסיד ואנטי פלאג? אתה קצת סותר את עצמך.

O r c h i d

New member
אמ

Within Temptation System Of A Down Staind Sonata Arctica Slipknot Rammstein POD Opeth Nightwish MetallicA Linkin Park Helloween Dream Theater וכמובן, Evanscence
.

Tiki Torch

New member
לכל מי שאומר שסיסטם זה מטאל

אז יש להם טעות ענקית הם ניו רוק או לא זוכר כבר אבל אני יודע שבטוח הם לא מטאל ד"א אני אוהב הרבה להקות אבל אני לא ממש מבדיל בין רוק כלשהו ואני אומר שאם זה רוק וזה רוק טוב אז לא אכפת לי איזה סגנון אתה ההערה הקודמת הייתה תחת ההשפעה של חבר שלי שראה את זה

Greebo

New member
סיסטם הו נו-מטאל..

יש הרבה מטאליסטים שלא מחשיבים את הסיגנון הזה בכלל למטאל... אבל זה מטאל..

bernie92

New member
לסיסטם יש סגנון משלהם.

הם משלבים נו, מוזיקה עממית, קצת דת' אפילו, דום, פה ושם נגיעות של ת'ראש. מחשיבים אותם כאלטרנטיב מטאל.

פחחח._.../images/Emo163.gif

שמעתי הרבה דברים: אבריל מטאל, לינקין פארק מטאל, ועוד קצת חארטות. תאמת, זה כמו להגיד שלהקות כמו HIM או Lacuna Coil [בעיקר לאקונה קוייל, שאחד הסולנים שלה הוא סולן גראוול] מטאל, מה שלא נכון. לדעתי הן פשוט רוק גותי וזהו. לגבי סיסטם אוף א דאון קשה לי לקבוע, כי לא שמעתי אותם אף פעם

תמיר1991

New member
אוונסנס../images/Emo99.gif

אבל הם לא מטאל
לינקין לא רעים, נירוונה אחלה, אבל כל השאר (ובמיוחד סיסטם) זה בעעע
תמיר.

למעלה