לכל מי ששומע מטאל או רוק כבד

bernie92

New member
פופ עכשוי זה באמת חרא..

ביטלס לדוגמא, זה בסדר. לדעתי, לאנשים ששומעים רק פופ, יש טעם מוזיקלי מוגבל בטירוף. "אתה לא מבין יותר ממני במוזיקה" - זאת כבר התנשאות מצידך
"לא יודעת על מה הם מדברים בשירים שלהם, לא הצלחתי להבין מבין הצרחות" - את מכלילה שכל המטאל זה רק צרחות. את טועה, ובגדול. זה בדיוק כמו לומר שכל המוסלמים רוצים להרוג יהודים. יש מטאל רך מאוד, ויש מטאל ברוטאלי. את באה ומכלילה, וזה לא מצא חן בעיניי. שהייתי קטן (בן 8-10) שמעתי פופ ואהבתי את זה. רק מה, החוש שלי התפתח לכיוון המטאל, והבנתי שפופ זה זבל. זה לפחות מה שקרה אצלי.

adonshokoo

New member
הזלזול.

עוד אחד שחושב שפופ זה רק מוזיקה וורודה ממטוי -_-'' תעשה טובה ואל תדבר על מוגבלות שאתה מחשיב את הבריטני, והבקסטריט בויז, וכל שאר המטוי ללהקות שמגדירות את כל הז'אנר. ביווצ'ד, מאנוואר, דרים איבל, להקות אלו הם רק דוגמא קטנה ללהקות סטריוטיפיות לחלוטין, טיפשיות לחלוטין, שמדברות על שום דבר חוץ מהילול המטאל. זה שלהקה אגב מדברת על פנטזיה, זה בולשיט טוטאלי, זה חרטא , זו ליריקה שלא שווה גרוש, זה פשוט מאוד כלום, זה יותר גרוע מפופ וורוד, הפופ הוורוד לפחות מדבר על משהו, טיפשי שכל שיהיה, זה עדיין משהו, כאן אין אפילו את המשהו הזה. להקות המטאל מחולקות לפי ז'אנרים שפשוט מגדירים את הליריקה שלהם, פאור בעיקר פאנטאזיה, ברוטאל בד"כ מוות\רצח\ניהליזם, בלאק\דט' שירי דכאון...כן, נכון, שמגדירים מטאל כמשהו אחד זה לא נכון, אבל אפשר לחלק את התתי ז'אנר שבו לזה, בדיוק כמו שעושים בכל מוזיקה אחרת, שתהיה פופ ראפ רוק או וואטאבר. אתה מושפע מהחברה כמו כל בן אדם אחר, אז דיי לנסות להשמע מתחסד רק כי ירדו על הסגנון שלך, לפחות תביא טיעונים טובים. אני ממליץ לך אגב לשמוע pain of salvation - the perfect element כמעט אי אפשר לדעת שזה מטאל (למען האמת, אין לי מושג מה עושה את זה מטאל, אבל זו ההגדרה, אז שיהיה), או opeth - damnation רק לפני שאת מוציאה ז'אנר שלהם מהפלייליסט שלך, יש המון המון המון המון סגנונות למטאל, כל אחד שונה לחלוטין (ולפעמים לא O: ) מהאחר. אה כן, קריידל וצ'ילדרן זה חרא.

לרוב אני ממש לא סימפטית כשאני-

נתקלת בהודעות כאלה. אבל אהיה נחמדה הפעם. מטאל הוא ז'אנר מאוד מגוון, פחות או יותר כל אחד יכול למצוא את הסגנון שלו וליהנות. מה שאת תיארת זה חלק קטן מהז'אנר הכולל שהוא מטאל. חבל שככה קבעת שזה לא משהו שאפשר להתחבר אליו אמיתית וזה קשוח. אנחנו גיקים, למען השם, אנחנו לא קשוחים. =/

ALiCiA SpInNeT

New member
ובאשר לך

תודה לך על שהחלטת להיות נחמדה (ולא קשוחה) עימי
אני בכלל שונאת את כל ההגדרות האלה, זה נורא מיותר. לכן אני טוענת שמי שמנסה להשתייך לקבוצה הזאת, שכמו שבערך אמר החבר מלמעלה, החברה יצרה, כן מחפש לרכוש לעצמו את התכונות שמאפיינות אותה. אולי לא נזהרתי מספיק עם הניסוח בעניין "קשוחים". מרירים לא מספיק. אנטי אותו כנ"ל. לא מוצאת מילה אחרת כרגע. גם גיקים הולך ותופס תאוצה כדבר מגניב ביותר, מיינסטרימי משהו. אני מעריכה שעוד חודש כבר יימאס לחלקכם להוסיף "גיקים" ליד "מטאליסטים" ואז תורידו גם את זה. (כמו שלימדה אותנו ההיסטורייה פעמים רבות מספור.)

אנשים שמכנים עצמם מטאליסטים קשוחים-

ברצינות- הם אנשים ראויים לכאפה. אפילו שתיים. הסיבה שאני לא מחלקת כאפות בנדיבות (ובאמת שיש למי!) היא א. אני לא אלימה, ב. אני יודעת שזה יעבור להם. לא כל מי שאוהב לשמוע מטאל הוא אדם קשוח או אדם שמתיימר להיות קשוח. אני -הכי- לא קשוחה בעולם, הלב שלי ורוד מנצנץ, אבל בין סוגי המוזיקה שאני אוהבת יש גם מטאל ויש לו חלק אפילו דיי מרכזי. אני באמת נהנית ממטאל ואני מאמינה שגם את אולי תיהני אם תיתקלי בסגנון שמתאים לך =] גיקיות זה דבר שונה לחלוטין, פשוט תחומי עניין מאוד דומים. אם זה נהיה מיינסטרימי- נהדר, יותר אנשים לדבר איתם על נושאים מסויימים. אני לא סולדת ממיינסטרים בכלל =]

../images/Emo66.gif../images/Emo66.gif../images/Emo66.gif../images/Emo66.gif../images/Emo66.gif

DEATH CARCASS AT THE GATE SLAYER ORPHANED LAND S.F.G SEPTIC FLESH NAPLAM DEATH PARADISE LOST ברוק בכלל אין לי כוח לפרט לא קשור:אבל תכלס הכי חביב עלי, "BJORK"
. אין כמוה..(תעשי לי מילד!)

שכחת את יד ימינך גם?!

הם הלהקה מכל הלהקות שרשמתי.. אותם אני באמת שומע על בסיס יומי.

תקשיב..

הייתי פעם "מטאליסט קשוח" לא אני.. מכיר אותם.. נישארתי רק עם כמות להקות מצומצמת.. וסה"כ אין על "BJORK"
מבחינתי

חח אני מעולם לא הייתי"מטאליסט קשוח"

מטאליסטים זה עם טיפשי.... וגם מספר הלהקות מטאל שאני אוהב הוא לא גדול כל כך.... ויחד עם מטאל אני אוהב גם מוסיקה משנות השישים שבעים מוסיקה ישראלית, שלום חנוך, להקת אנימלס פורטיסחרוף וכאלה... אז לא ניראה לי שאני נכנס לקטגוריית המטאליסטים למרות הכל

רק באתי להגיד שהייתי קבור בסצנה

לא שהייתי מגדיר את עצמי והולך עם שלוש מאות קישוטים וחולצות של מייהם

נו באמת...

אני לא מבין את אלה שאומרים שכל ה'אוונסנס'ים ו'לינקין פארק'ים למיניהם הם "נו מטאל". זה מטאל? אולי זה באמת נו מטאל - No Metal... כי אם זה מטאל, בסוף גם בריטני זה מטאל... זה Britney-Metal... או Pop-Metal... תעשו טובה. בתור אחד שהלהקה הכי קרובה למטאל שהוא שומע זו ACDC אני לא מתיימר להבין אבל מצד אחד מטאל מוצג כ"דבר של מגניבים" ומצד אחד כל להקה עם גיטרות חשמליות היא מטאל היום. אולי תחליטו?

bernie92

New member
אוונסנס הם Nu Metal

אחד מסוגי המטאל הכי רכים לשמיעה. האמת שאיזה אחד במעריב לנוער תבע את המושג פופ-מטאל, אבל זה מעריב לנוער. מה הם מבינים?
ACDC תותחים, עם או בלי קשר למטאל

avshalomariel

New member
פופ מטאל זה לא אוונסנס..

פופ מטאל זה סינדרלה, דוקן, ראט, בון ג'ובי..

bernie92

New member
במעריב לנוער כתבו

שנייטוייש זה פופ-מטאל. כמה קשה להגיד פאוור?! בון ג'ובי זה גלאם בכלל

למעלה