לכל מי ששומע מטאל או רוק כבד

soulz

New member
מאיפה הבאת את זה?

נאו מטאל זה סגנון בפני עצמו...

bernie92

New member
בסדר.

בלק/דץ'/דום/תראש לא קיימים. רק נו קיים. וואט אבר. וזה Nu. אם לא יודעים, לחסוך בהערות שמוציאות אותך מפגר.

school stil sux

New member
אתה יכולה להתווכח איתי עד לשנה הבאה

זה נאו מטאל ולא נו מטאל כמו שאמרת. הפירוש של המילה הוא "חדש" ולכן זה נאו מטאל המילה הגרמנית או אני לא יודע איזה שפה זאת. כמו שיש נאו כזה ונאו כזה... ושתיים כל לא כל המטאל היום הוא נאו מטאל אבל הרוב . כל הזבל מאם טי וי זה נאו לדוגמא לינקין פארק סליפקנוט אוונסנס כל שאר הזבל. אוריל לאוין זה פופ רוק. בכל מקרה בדבר השני שאמרתי שכל המטאל של היום באמת אמרתי שטות כנראה לא שמתי לב מה כתבתי. ודבר נוסף הכל פה בנימה רגועה ואם אתה רוצה להתחיל ולהחליף פה מילים ולהגיד שטויות כמו "יצאת מפגר" אתה מוזמן לקחת את זה מפה.

soulz

New member
לי יש רשימה ארוכה מדיי...

רשמתי פעם בשיעור את כל להקות המטאל שאני יכול לשלוף שאני מכיר, הגעתי ל 107 עד סיום השיעור... נגיד עשרת הגדולים בלי חשיבות לסדר... metallica-חמשת האלבומים הראשונים katatonia opeth pain of salvation dream theater the old dead tree borknagar sentenced ayreon nevermore

bernie92

New member
אי אפשר להחשיב את מטאליקה לאחר 91

ללהקת ת'ראש מטאל מובילה.

soulz

New member
נכון...

וזאת הסיבה שאמרתי חמשת האלבומים הראשונים...

Ziga

New member
בעיקר דום ופולק, אם כבר מטאל.

אבל לא שומע יותר מדי מטאל, אני הכי אוהב פולק ורוק קלאסי. אבל הפלייליסט שלי ארוך, ככה שאני שומע הרבה מאוד דברים. בזמן האחרון אני שומע בעיקר Joan Baez ודייויד בואי, אבל האהובים עליי הם לאונרד כהן, מוריסי, אנאת'מה, ודפש מוד.

Deep1

New member
רוק כבד זה לחנונים??!!

אני אוהב לפעמים רוק, ולעיתים נדירות גם רוק כבד, אבל זה צד ממש יוצא דופן באופי החנוני שלי. אולי מישהו ייקח את היוזמה לידיו ויפתח פורום או קומונה לחנונים אמיתיים? (ומצטער אם אני פוגע במישהו) בכל אופן, ההבדל בין פריקים (או גיקים) לבין חנונים הוא הבדל של שמיים וארץ, וזה מוזר לאחד את כל מי שלא ערס (או "סתם נורמלי") בפורום אחד. לא פלא שהפורום כל כך מוצף.

../images/Emo152.gifMe!

אני חדשה
ואני אוהבת את : Green Day
Simple Plan My Chemical Romnce System Of A Down Evanescenes ColdPlay Gorillaz The Rasmus HIM וזהו :p אני אוהבת רוק:p חן

Got XD

New member
פופ פאנק,

ובדיסק האחרון הם כתבו אחלה בלדות פופ פאנק, אם הדבר ייתכן. (אבל עזבו אותי, אני קצת שיכורה, עדיין)

למעלה