לכל מתנגדי ההתנתקות

לכל מתנגדי ההתנתקות../images/Emo70.gif

באו ונקים קול צעקה ועזרה לאלו שנלחמים למען ארצנו . באו ונעזור היום בלילה כדי שלא ימשך הדבר הזה גירוש יהודי. כדי שהערבים שרק מחכים להזדמנות ושמחים לאידם לא יזכו לרגע הזה כי מה שקורה פה זה לא שלום מה שהיה םה אחרי זה רק מלחמה קדימה קומו בהמנוכם וצאו מבתיכם ותראו לאריק שרון שכולם תומכים במתנחלים

deathcaster

New member
תגובה

אהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הנה צעקתי , עזר ? מה , לא ? שיט , ניסיתי

OMER G17

New member
לא כולם תומכים במתנחלים...

המתנגדים הם מיעוט גדול אבל מיעוט!

זה פשוט בושה שיש אנשים כמוכם בעם

היהודי. יום יבוא יום יבוא במהרה הוא יבוא ואם זה היום או בעוד שנה או אפילו חמש שנים הוא יבוא ואז כולם יבנו את גודל הטעות.

amitbl

New member
זו לא בושה. להיפך

לנו פשוט יש דעה אחרת. וזו לא בושה - להיפך - זאת הגאווה שלי במדינה הזו. שיש דעות אחרות משלי. זה שאת לא מסכימה איתי אני מקבל ומכבד את דעותייך. אבל כשאת אומרת לי שאני בושה לעם בגלל שדעתי שונה משלך?? את היא זו שצריכה להתבייש. אוליי ההתנתקות היא טעות. אוליי. אבל לא אני ובטח שלא את יכולים לקבוע דבר כזה. ימים יגידו. כמו שאני לא קורא לך בשמות גנאי - אל תכני אותי בשמות גנאי. בושה תגידי למי שצריך להתבייש. תתביישי לך.

אני לא התכונתי אליך אלא לשורה מעליך

אבל אם אתה שם פרצוף מחייך מה זה אומר שזה מצחיק שמגרשים יהודים?

../images/Emo40.gif

וחוץ מזה אתה צודק שלכל אדם יש דעה בגלל זה אנו חיים במדינה "דמוקרטית" או שלא

amitbl

New member
חס וחלילה

שום דבר לא מצחיק בזה שהמתנחלים נאלצים לעזוב את ביתם. להפך. זה כואב לי. הפרצוף המחייך הוא לגבי משהו ששיעשע אותי בדבריו של עומר (מיעוט גדול/רוב קטן). משחק מילים משעשע שכזה. אין קשר בין מחט לתחת. למה סתם להוציא דברים מהקשרם?

amitbl

New member
לא מדוייק

אני דווקא חושב שאוליי אנחנו בכלל רוב קטן...?

לא קפיש.

על מה אתה מבסס את דבריך?? או אולי הקביעה שלך הופכת ישר את המשפט לנכון ואמיתי?

גברי 22

New member
זה בדוק!!!

אם תקרא מסמכים דמוגרפים לא ישראליים אלה מחו"ל על התפלגות החברה היהודית בארץ תדע סוף סוף את האמת שתשקורת מנסה להסתיר בייי

גברי 22

New member
אתה מוזמן להתחיל לחפש בגוגל...

ואם נהיה יותר רציניים לך לספרנית בבית אריאלה ותגיד לה שאתה מעוניין בכתרים אמריקאיים אירופאיים על ישראל בכלל ועל הדמוגרפיה הישראלית בפרט אני בטוח שתסתדר

ביקשתי ממך סימוכין לדברים שטענת

טענת טענה מסוימת - תן עובדות שיתמכו בטענה שלך. אל תפנה אותי למקורות חיפוש למינהים. טענת טענה - תן הוכחה. תגיד מי אלה שמפרסמים את הפירסומים האלה? מי החברה? מי האנשים? האם אלה אנשים רציניים בכלל? הרי גם אני יכול לחבר מאמר שיטען שהשמאל הוא הרוב ובלה בלה בלה - ואתה הרי לא תתיחס אליו ברצינות נכון? הסיבה שאני דורש ממך הוכחות לדברים שאתה אומר זה לא בגלל שאני חס וחלילה חושב שאתה ממציא דברים, האמת בעצם כן בגלל זה.

Princess Galush

New member
שאלה

איך בדיוק אתם מתכוונים לעצור את ה"גירוש"? התהליך כבר החל, אתם צריכים להבין שההתנתקות תבוצע..

למעלה