לכל מתנגדי ההתנתקות

גם אם היא תבוצע זה לא יעזור לנו אלא

רק לערבים שידרשו עוד . ואם "ראש הממשלה" אריק שרון ישב בכסאו הוא גם ייתן להם. זהירות מלחמה ימים שחורים הולכים ובאים

Princess Galush

New member
מה הקשר לדרוך על פצעים?

שאלתי אותו מה הם בדיוק מתכוונים לעשות כדי לעצור את ההתנתקות..

לפרינסס

זו הייתה שאלה תאורטית הרי נתת את התשובה שלך לשאלה מיד אחרי, ובגלל זה זה נראה לי לדרוך על פצעים כל מה שעשית בתגובה הזאת זה בעצם לומר "אתה מפונה אין לך מה לעשות בקשר לזה" וכשקראתי את זה, זה נראה כאילו באת למרוח לו את זה בפרצוף

Princess Galush

New member
לא באתי למרוח לו את זה בפרצוף

אבל אני חושבת שהגיע הזמן שהם יבינו שזה הולך לקרות.. אין שום דרך לעצור את ההתנתקות, חבל שהם ימשיכו להאמין בזה ולטפח תקוות ואשליות..

Princess Galush

New member
כי אחרת

יגיע יום הפינוי ושניהלפני הם עדיין יאמינו שזה לא הולך לקרות.. מה לעשות, ההתנתקות תבוצע- אין דרך לעצור אותה והם צריכים להבין את זה..

לפרינסס

הרבה מבינים שזה יבוצע, זה מבוצע ברגע זה, אבל שימי לב להימנון של הארץ שלנו וזה משו שתמיד יהיה להם ולדעתי זה ממש מכוער לבוא ולהגיד את זה וכאילו לקחת את זה

One Echoe

New member
לא..

זה בשביל לעזור לכם להבין שזה מהלך שיבוצע.. גם אם הוא לא נכון לדעתכם.. הרוב קבע שהוא יבוצע..וזהו..

bLAck hALo

New member
ואולי..

ואולי במקום לקום ולצעוק לעזרה תקומו ותקוו שלאותם מתנחלים שהתפנו (ועוד יפונו) תהייה התחלה חדשה, טובה וחלקה עד כמה שאשפר? הריי ההתנתקות כבר החלה! אז אולי לשם שינוי במקום לקלל את שרון, את השמאלנים ולצעוק על החיילים והשוטרים שמגנים עלייכם לסרב פקודה תתפללו ותקוו שלאחר סיום ההתנתקות יהיה טוב יותר..ושמה שמצפים ומקווים שההתנתקות תביא באמת יתממש?! בין אם זה בעתיד הקרוב והרחוק. אבל רק אולי. הדבר שבאמת רצוי שכולם יעשו זה לקוות לטוב.

לבלאק

אני מקווה שיהיה להם רק טוב, ואני תומכת בהם מלכתחילה כי אני רוצה שיהיה להם רק טוב... וזו לא אשמת הצבא, הממשלה החליטה את ההחלטה... אבל המציאות היא שרוב תושבי גוש קטיף היו חקלאים, וזה לא כמו להקים מפעל מחדש שגם זה דורש המון זמן, זה לחכות שנים ליבול ושוב להשקיע את כל הנשמה שלך בקרקע, אתה לא יכול לקחת את המכונות שלך ולשים אותן בבנין אחר, כל הפרנסה שלהם עבדה, זה העונש של הימין על זה שהוא לפעמים זילזל בדמוקרטיה ועל כל שאר הפשעים שלו, אבל גם השמאל אחרי ההיתנתקות הזאת יקבל את עונשו על כל הפשעים שלו ות'אמת בלי להתפלצף אני מקווה שאני טועה ושהכל יהיה טוב ויפה

bLAck hALo

New member
אני לא כתבתי שזה הולך להיות קל

אני גם יודעת שזה לא הולך להיות קל להתחיל הכל מחדש. בין אם זה הפרסנה, חיי החברה, חיי המשפחה עצמה.. אין לי ספק שאת (וכלל העם) רוצים בסה"כ לטובתם ושיימשיכו את חייהם בטוב ועל הצד הטוב ביותר שאפשר לקוות לו! אבל המתנגדים שהפריעו ועוד מפריעים לכאלה שכ-ן רוצים (או יותר נכון לכתוב מוכנים) לצאת מבייתם ולהתחיל מחדש את חייהם לא כ"כ מאפשרים זאת.. אז איך זה שאותם מתנגדים (שכביכול הם בעצם התומכים של המתפנים) רוצים לעזור כשבעצם הם עושים נזק?! אני מקווה שאף אחד לא יקבל את 'עונשו' ושוב, לא כתבתי ואף לא חשבתי לרגע אחד שהולך להיות למתנחלים קל! אבל במקום הקללות, הצעקות, שריפת הצמיגים וכד'... הרבה יותר להחליף את כל אלו לתקווה שאיכשהו הכל יסתדר לטובה.

לבלאק

בני נוער תמיד (כה גם אצלי השמאלנים) יוצאים מכלל שליטה, וזה אסור וצריך להפסיק את זה ואם שמת לב עמד שם רב וקרא לכולם לפנות את הכבישים.. את הקללות והצעקות אפשר להבין, אני אישית לא מקללת אבל תאר לך שלוקחים לך הכל ואת כל הדברים שנלחמת עליהם היית פורק את זה בקללות וצעקות, ילדים שם בכו לחיילים לא ירקו עליהם. אגב בקשר לעונש, את לא יכולה להגיד שאף לא קיבל עונש, הנה הימין קיבל את העונש שלו וזה יקרה גם לשמאל, ואני לא אומרת את זה כי אני מנסה להטיל על המשאל קללה, אני אומרת את זה כי בסופו של דבר כל אחד מקבל את עונשו

bLAck hALo

New member
נמנ..אני בת :)

נכון, בני נוער תמיד יוצאים מכלל שליטה (משום-מה גם אצל השמאל) ואני שמתי לב לכל מה שקרה שם, גם לרב ולבקשתו אלייהם שיפנו את הכבישים..אך הם (ואם אני מבינה נכון הם לא אמורים להקשיב לרב?) לא עשו זאת כ"כ ישירות את הקללות והצעקות אני מבינה אבל לא מסכימה! אח שלי הוא בין המפנים וככה גם חברות שלי וידידים שלי שנמצאים ברגעים אלה שם.. אני בטוחה שלאף אחד מהם לא כיף לספוג את כל הצעקות והקללות (במיוחד לאור העובדה שהם לא מורשים להגיב! ואני יודעת בברור עד כמה הם היו רוצים להגיב להם) והם לא רק בכו...לא חסרות הקללות (שאולי באמת לא מופנות ישירות עלייהם אבל בכל זאת הם אלו שסופגים זאת) ולא חסרות הדחיפות עם היידים למעלה באוויר בכדי שאז זה יראה כביכול שהם לא עושים כלום (ובצילומים זה באמת נראה ככה..אבל כשאת רואה את זה בקטעי הווידיאו את מבינה מה באמת קורה שם) כל אחד מקבל את עונשו במידה ובאמת יש על מה להענש רק הזמן יראה לנו מה יקרה ומה לא. ומה שמתקבל לאחד עונש לשני מקבל כברכה.

בלאק

שותפים של אחי, בני דודים, חברים של שני האחים שלי והרשימה ארוכה משתתפים בפינוי, לרוב האנשים יש איזשו קרוב שמשתתף בפינוי הזה, קשה לספוג את הקללות והדברים אבל זה כמו כל הפגנה אחרת, אנשים חסמו שם את הכבישים כחלק מהפגנה ובהפגנה אתה צועק את הדעות שלך, ולשוטרים ולחיילים גם לא מותר להגיב, אין פה שוני... חוץ מזה אם היו עושים לך טרנספר את היית צועקת על מי שאת רוצה, נסי להעמיד את עצמך במצב שלהם, זה לא כאילו אני גרה בגוש קטיף או אפילו קרוב לשם ואין לי שם בני משפחה או משו אבל העמדתי את עצמי במצב שלהם, ואני באמת חושבת שהייתי מגיבה כמוהם בקטע של הצעקות, הם בוכים את הנשמה שלהם לפי שגם את זה ינתקו להם

bLAck hALo

New member
זה לא כמו כל הפגנה אחרת

טרנספר?! איפה? אני עדין לא מבינה..וכנראה שלא אבין או אסכים עם זה. אני 'שמתי' את עצמי במצב שלהם הייתי בוכה, הייתי מתפרקת אך לא בדרכים אלו! גם לבכי יש גבול. במיוחד כשהוא יוצא על אנשים אחרים..על כאלה שבסה"כ עושים מה שהם צריכים לעשות. לי יש ידיד מתנחל (בנאדם שנורא קרוב אליי משום-מה) ולא היה יום אחד שדיברתי איתו והוא לא בכה לי בטלפון או כשיצא לי להיפגש ולדבר איתו פנים מול פנים. הוא בכה, יתפרק, נשבר, קילל, הרביץ לקירות אבל לא הוציא את זה על אחרים!

...

זכותם להוציא את הדמעות שלהם, חוץ מזה כמו שאת עכשיו מנסה לשכנע אותי בדעות שלך הם מנסים לשכנע את החיילים בדעות שלהם, ואין טעם להתווכח על זה אגב כי זה המצב... וזה טרנספר זה נשמע כמו ברווז נראה כמו ברווז, זה ברווז... ואם את חולקת על דעתי תסבירי לי איפה זה לא טרנספר

bLAck hALo

New member
אני לא מנסה לשכנע אותך להסכים עם

דעותיי.. זאת גם ממש לא הכוונה שלי בסה"כ הפורום נועד לדיון ולא לשכנועים כאלה או אחרים. איפה זה לא טרנספר? איפה זה כן?! אני אפילו לא יכולה להסביר למה לא כי אני לא מבינה ורואה איך זה בכלל כן. זה נשמע כמו ברווז נראה כמו ברווז - אבל זה לא.

למעלה