לכל מתנגדי ההתנתקות

...

את מדברת אליי בשיכנועים כמו שאני מדברת אלייך בשיכנועים... זה לא היה כדי להוריד את הביטחון שלך ולהגיד לך להפסיק לנסות לשכנע אותי כמו כל הצינים למיניהם שנמצאים כאן וכן אומרים את זה, את כנראה לא קראת נכון כי הכוונה הייתה שהם בוכים וצועקים להם כדי לשכנע אותם בדעותיהם, כמו שכל אחד אחר עושה כשהוא מביא את הדעות שלו... עכשיו אני בטוחה שהם לא משתכנעים כמו שאת לא משכנעת אותי, את בהחלט גורמת לי לחשוב על הדברים שאת אומרת אני אף פעם לא סוטרת דעות של אחרים, אבל אני לא משתכנעת.. אני גם מנסה איפושו לשכנע אותך לחשוב אפילו טיפה על איך שאני רוצה את הדברים... אבל טוב.. אגב אין כזה דבר נשמע כמו ברווז נראה כמו ברווז אבל לא ברווז, ובאמת אפילו ששום מילה שלך לא הסכמתי איתה לא חשבתי שהיא מפורחת, אבל זה באמת לא הגיוני! טרנספר משמע העברת אוכלוסין וזה מתרחש לרוב בעת מלחמה וכדומה כשחושבים שזה הפיתרון היחידי... משמע שזה הפיתרון הנורא מכל אם חושבים שאין ברירה לבחור בו, ולפי דעתי זה לא יעזור לפתור כלום אנחנו סתם אחת המדינות היחידות שעושה טרנספרים בהפרש של 30 שנה, ועוד לכמעט אותם אנשים

bLAck hALo

New member
....

אני לא מדברת אלייך בשכנועים אני מדברת אלייך בדעות שלי... גם לא הורדת לי את הבטיחון בשביל להספיק לכתוב את דעותיי כאן גם את גורמת לי לחשוב מהדברים שאת כותבת (וככה בעצם כל דבר שנכתב בפורום כאן), אני לא מזלזלת בך ובדעותייך את קוראת לזה שיכנוע..סבב.. דווקא יש כזה דבר לא כל מה שנראה לעין הוא נכון. במיוחד לא לעין האנושית. אני יודעת מה זה טרנספר אך עדין לא רואה את זה ככזה. ולדעתך ואחרים זה לא יעזור לדעתי ולדעת אחרים זה כן -מי מאיתנו צודק? (אישית, אין כאן צודק/לא צודק) את זה רק הזמן יגיד לנו. עד אז זה נשאר בגדר של אמונה/ראייה אישית למה שיקרה בעתיד.

bLAck hALo

New member
......

אני לא מדברת אלייך בשכנועים אני מדברת אלייך בדעות שלי... גם לא הורדת לי את הבטיחון בשביל להספיק לכתוב את דעותיי כאן גם את גורמת לי לחשוב מהדברים שאת כותבת (וככה בעצם כל דבר שנכתב בפורום כאן), אני לא מזלזלת בך ובדעותייך את קוראת לזה שיכנוע..סבב.. דווקא יש כזה דבר לא כל מה שנראה לעין הוא נכון. במיוחד לא לעין האנושית. אני יודעת מה זה טרנספר אך עדין לא רואה את זה ככזה. ולדעתך ואחרים זה לא יעזור לדעתי ולדעת אחרים זה כן -מי מאיתנו צודק? (אישית, אין כאן צודק/לא צודק) את זה רק הזמן יגיד לנו. עד אז זה נשאר בגדר של אמונה/ראייה אישית למה שיקרה בעתיד.

...

אמנם אני עדיין בשלי אבל זה לא חשוב כרגע בזה את צודקת נראה כבר מה יהיה, טוב סבבה בלי הארד פילנגס אני מניחה ליל"ט אני צריכה לקום לשידורי בוקר :(

One Echoe

New member
הסבר:

טרנספר=לגרש עם\קהילה מהמקום שלה לכל הרוחות. ההתנתקות=להחזיר את המתנחלים עם פיצויים למדינה שלהם.

One Echoe

New member
אפשר לקרוא לזה טרנספר

אם את מתייחסת לזה כהעברת אוכלוסין. אבל כשהימניים צועקים טרנספר הם מתכוונים לגירוש.

...

אני ימנית אז ווטאבר, ולהעביר זה במילים יפות לגרש.. אגב אני מסכימה איתך שיש הרבה סוגים של טרנספרים ויש כזה דבר טרנספר בהסכמה, אבל זה שהציעו להם פיצויים והם לא הסכימו אפילו אז, זה לא אומרי שזה טרנספר בלי הסכמה...

One Echoe

New member
לאו דווקא.

תראי, המונח המילולי של המילה היא " העברה ". כלומר, כמו שאמרת, יכולה להיות העברה בהסכמה של אוכלוסיה מסוימת-אם אז, תקראי למהלך טרנספר. אין לי בעיה לקרוא למהלך ההתנתקות טרנספר. אפילו שהוא נעשה בלי הסכמה, לא תוכלי לייחס את המהלך כ"גירוש". כי גירוש זה משהו הרבה יותר קיצוני. זה לא גירוש גם כי כל הגופים שקובעים במדינה קבעו חוק שהם צריכים להתפנות.

One Echoe

New member
הייתי שמח

לדעת על איזה בסיס את עושה את ההשוואה. כי אני לא רואה כל מקום להשוואה בין השניים.

גברי 22

New member
כי זאת מדינה יהודית ויש 22 מדינות

ערביות מסביב לכן הערבים צריכים להיות מסולקים מהמדינה

טוב אני חושבת שהבנתי

ובגלל שאני רוצה כבר לישון נסביר לך מהר, כנראה לא הבנת כי מאוד חסר בכתיבה ההגאה.. הכוונה שלי הייתה שזה שהם לא הסכימו לקחת את הפיצויים אפילו, ולא הסכימנו להתפנות, משמע שזה טרנספר ללא הסכמה, ההפך מטרנספר עם הסכמה

למעלה