לכל מתנגדי הזכייה

Cm 2004

New member
לכל מתנגדי הזכייה../images/Emo198.gif../images/Emo106.gif../images/Emo104.gif

(ובכוונה השתמשתי באייקונים האלה) יש לי כמה דברים לומר לכם.. נתחיל עם דבר 1 שרובכם נוהגים להגיד והוא עצם "העובדה" (הרי אתם יודעים הכל) שניראל אמרה לציטוטכם בלבד! שהיא שונאת יהודים. אז כמה דברים.. אנשים אף פעם לא יפרגנו ותמיד יהיה להם מה להגיד! ותמיד יחפשו להמציא דברים,להמציא שמועות ולשכוח שקודם כל מדובר בבנאדם וישר לחפש ולעשות בלאגן סתם בלי סיבה! אז חלאסססס עם זה! דבר שני נראה לכם הגיוני שבנאדם שחי במדינת ישראל יצא בהודעה תקשורתית כזאת כשכולם מסביבו יהודים אפילו שהוא אינו יהודי? תחשבו בהיגיון! עוד דבר.. חלקכם כאן חושבים שזוהי וודאי פוליטיקה! והכל מכור (וזה אכן הגיוני לחשוב ככה בתעשייה הזאת) הרי זאת טיבת המחשבה שלנו! אנחנו תמיד טוענים לתרץ ולחפש מסקנות שמשהו לא מוצא חן בעינינו או שהדבר שאינו רצינו שיקרה אכן קרה! אז נכון.. ניראל היא ערביה! ואנחנו ישראלים והעולם בו אנו חיים כיום לא מהווה סיבה לאהוב ולקבל את זה.. אבל תזכרו שמדובר כאן בבנאדם (היא לא אשמה שהיא נולדה ערביה!) כמו שאנחנו לא אשמים בהיותנו ישראלים! זאת עובדה קיימת לא דבר שאפשר לשנות! ניראל עשתה דרך ארוכה,מקצועית ולא קלה! ומי שראה את כל התוכנית בוודאי שם לב לכל זה וראה זאת! בתוכנית הזאת לא מעניין אם אתה אשכנזי,ערבי,בוכרי או לא יודע מה.. מתעלמים מאותם "הבדלים". די! תעשו תהבדל הזה! מספיק עם כל הגזענות הזאת! תקבלו ת'עובדה הזאת כפי שהיא! ותתחילו לפרגן ותחשבו טוב טוב במקום לתקוף! ניראל באה מתרבות אחרת ממקום לא קל ועברה מכשולים רבים כדי להגיע למקום שהיא נמצאת בו היום! ומבחינה מקצועית גם הזכייה הזאת הגיעה לה היא קיבלה אותה בצדק! היא הלכה נגד עקרוני הדת שלה וחוקי המגזר הערבי כדי להגשים ת'חלום הגדול ולהגיע לרגע הזה שיכריזו את שמה בתור הזוכה הגדולה! הלכה נגד הרוח,נגד כולם! והתרכזה במטרה ולא נתנה לשום דבר להפריע לה (גם אם היה לא קל והיו מכשולים רבים בדרך!) והיו! אז בבקשה מכם.. תייחסו חשיבות להודעה הזאת תחשבו טוב טוב לפני שאתם שאתם פותחים את הפה בצורה הזאת! ודי כבר עם השנאה הזאת תעשו ת'הפרדה הזאת!

Cm 2004

New member
כתבתי את זה מקודם אבל משום מה..

המנהלת שרשרה את זה בטעות לאחת ההודעות במקום שלא רואים. ואני חושב שהשרשור הזה מצריך הודעה חדשה כדי להבהיר לאותם אנשים את הדברים וכדי לדון בנושא הזה כמו שצריך (ללא קללות או לכלוכים למיניהם) ולהראות לכם שהחשיבה שלהם לא נכונה וכל הסטיגמות והגזענות הזאת לא מובילה לשום מקום. ואחרי שקיבלתי את אישור המנהלת לפתוח את השרשור הזה שוב החלטתי לפתוח אותו מחדש.. אחרת לא הייתי פותח אם לא הייתי חושב שזה מצריך הודעה חדשה.

osherosi

New member
היא ישראליה לכל דבר!

היא ישראליה לכל דבר יש לה אזרחות ישראלית מה הקשר? אנחנו יהודים והיא ערבייה וכוולנו ישראלים -לצערי!! הכל פוליטיקה נקודה!! חביבי ישראל רוצה להיות מוארת באור חיובית באור של שוחרת שלום באור של מדינה שדוגלת בדו קיום! יאללה ביתר!

יוסטוס

New member
חבל שכותבת ההודעה ביזבזה את זמנה

כדי לכתוב ולהסביר את עצמה.ממילא עוד שבוע מי יזכור את הבנות סוג ב האלה.כבר כתבתי כאן בשרשור שיש בנות ברחוב הרבה יותר יפות ומושכות.

Cm 2004

New member
אף אחד לא אמר שלא.

זה לא סותר את כל הנאמר! והוא העיקרון וזה מה שרוב האנשים כאן לא מבינים. אנחנו מדברים על המצב כרגע ועל כל אותם תגובות שהיו פה לגבי מה יהיה בעתיד אין כל קשר! זה 2 דברים שונים לגמרי. מה שיהיה זה כבר משהו אחר לא על זה אנחנו מדברים

Cm 2004

New member
התכוונתי ליהדות מול האיסלאם ולא..

לישראליות מול האיסלאם! טעות שלי בעניין הזה (פשוט לא שמתי לב מרוב שהייתי עסוק בכתיבה אז לא ממש שמתי לב לפרט הזה.) פשוט כתבתי מהר כי היה לי חשוב להגיד את הדברים האלה. אין טעם לכל עניין הגזענות הזאת.. מה שקרה קרה תגלגל לא ניתן להשיב אחורה אז די לחפש תירוצים ולתקוף בגישה שלילה ומלוכלכת וקבלו ת'מצב כפי שהוא. למה לא לפרגן וללכת בדרך היותר מכוערת?

Cm 2004

New member
אבל למה אתם חייבים להיות כאלה?

ולחיות סביב הגישה המוטעית הלא נכונה והמלוכלת הזאת! אז היא ערביה רבאק? די! סתכלו על דברים אחרים למה העובדה הזאת כ"כ מקשה עליכם. תקבלו ת'מצב כמו שהוא. המצב לא ישתנה אם תחשבו ככה או תחשבו אחרת ערביה? נוצריה? יהודיה? מה זה משנה! היא בנאדם והיא הגיעה לאן שהיא הגיעה כי הגיע לה ובצדק היא הגיעה לזה בזכות עצמה ונלחמה לאורך כל הדרך ותאמינו לי שהיא לא היתה קלה! היא שרדה כמו חיה קטנה ששרדה בג'ונגל ענקי עם המון מכשולים ורגעים קשים אבל גם אז שהיה קשה היא נתנה פייט ולא נתנה לזה להפריע לה באמצע.

y a m a i

New member
אתה מבזבז זמן יקר עם אנשים אטומים

אנשים, שלמדו מהתקופות הכי שחורות בהיסטוריה האנושית, איך להסתכל על הדת או הלאום, לפני שמסתכלים על האדם.

Cm 2004

New member
זה כמו להפוך בנאדם שמסתובב עם..

חבורה של הומואים להומו! זה כמו להפוך בנאדם שחברים שלו מעשנים סמים זה מסומם! זה שהוא בחברה כזאת לא הופך אותו לכזה.. העובדה הזאת לא הופכת אותו לכזה. זה שהם כאלו לא אומר שהוא כן!

y a m a i

New member
לא הבנת אותי אחי

התכוונתי שהאנשים פה הם אטומים, ניראל כ"כ לא אטומה.

Cm 2004

New member
אהה.. חשבתי אמרת את זה בכיוון ההפוך

סבבה! הבנתי עכשיו.

y a m a i

New member
חס וחלילה

דוקא מידע אישי אני יכול לומר, שהיא בחורה מקסימה, באמת שאין לי מילה רעה עליה.

Cm 2004

New member
גם לי.. אחרת לא הייתי אומר זאת!

אני פשוט לא יכול לראות את העוול שעושים לה מבלי לדעת כלום. כמו שאני לא שופט בנאדם סתם ככה ונותן לו הזדמנות להוכיח את עצמו כך אני מצפה מאחרים! ועוד במיוחד שזה עקב סיבה של גזענות! זה לא נכון לנהוג בצורה הזאת וזה מה שאני מנסה להבהיר כאן. אנשים מתעלמים מהעובדות החשובות באמת ומתייחסים לעובדה השולית של היותה ערביה! זה לא העניין פה בכלל! למה זאת צריכה להיות הסיבה לכל הרוע הזה? ילד נולד לבן! ילד נולד שחור! אחד נולד ישראלי ואחד נולד ערבי! זה חוקי הטבע! ככה עובד העולם! למה לא להתייחס לדברים שבאמת יש לייחס להם חשיבות וזה שלא משנה מה היא לאורך כל הדרך היא נלחמה והלכה בעקבות המטרה שלה ולא נתנה לשום דבר להפריע לה ואפילו הלכה נגד התרבות וחוקי המגזר שלה. אז בגלל היותה ערביה? למה לשפוט אותה ככה? זה לא צודק! אז במקום זה קל להמציא תירוצים וישר לתקוף! הכי קל לשלוף את עצם היותה ערביה ולשחק בעניין הרגיש הזה בתור סיבה ותירוץ לבחירה בה כדוגמנית הבאה של ישראל! למה לעשות מזה עניין? נבחרה! וזהו.. כולה תואר. מה יהיה הלאה? זה הזמן יגיד.. אבל בנתיים מתייחסים למה שקרה וזאת עובדה! אי אפשר לשנות אותה. קבלו ת'מציאות וזהו.. לא סוף העולם! תשלימו עם העובדה הזאת!

Cm 2004

New member
שאני אומר אותה הכוונה לעובדה!

לא לניראל עצמה ") (מקווה שזה ברור).

y a m a i

New member
אני מבין אותך

וגם אני נכנסתי לפה בעצבים. כואב לי, שבחורה כ"כ רגישה ומתוקה צריכה לסבול הכפשות בגלל גזענים טיפשים. אבל לצערי יש גם אנשים מגעילים ושפלים בעולם שלנו. ניראל בחורה חזקה, ואנשים תת רמה זה לא מה שישבור אותה.

Cm 2004

New member
סבבה מבין אותך! אבל יש דרך להגיד..

ת'דברים! אין טעם ללכלך. אני איתך בעניין הזה. אבל אם נוח להם לחיות בדיעה הסתמית והלא נכונה הזאת שלהם בעיה שלהם. זה דבילי לדעתי ולא נכון לחשוב ככה.. וכמו שזה משגע אותך גם אותי זה ככה. אבל הדברים כאן נאמרו מי שבאמת ירצה להסכים ולקבל אותם יקבל את הדברים לא משנה מה.. אנחנו ת'דברים שלנו כבר עשינו מי שירצה לקבל את זה לקבל מי שלא וטוב לא איך שהוא זאת כבר בעיה שלו ואת זה לא נוכל לשנות!

למעלה