לכל מתנגדי הזכייה

Cm 2004

New member
אתה לא מחדש לי בעניין הזה! אבל..

צריך לעשות ת'הפרדה הזאת בין הערבים האלה אליה! יש טרוריסטים ויש "ערבים" שהם אנשים רגילים ובני אדם בדיוק כמוני כמוך וכמו כל אחד כאן. אני יודע שבמצב שאנחנו נמצאים בו היום קשה להבין את זה אבל צריך לעשות ת'הפרדה הזאת!

almonds

New member
עשית לי בחילה נוראית עכשיו-

עם מה שכתבת,מה זה אמור להביע לעזאזל???? הם שונאים אותך כי הם רואים בך ככובש צבאי במחנה הפליטים שהם גרים בו, זה כבר ויכוח פוליטי, שלא אכנס אליו כעת, אבל ניראל היא ערביה ישראלית, כן כן בדיוק כמוך וכמוני,טוב בערך ולא ממש בדיוק, כי רמת החיים שלך באשר תהיי (כיהודיה) גבוהה יותר . וזו עובדה. ומגיע לה פירגון מעבר לכל, גם בגלל שהיא תושבת ישראל! נקודה! ודי עם הגזענות הזו. ממש לא במקום!

Cm 2004

New member
יש אנשים שלא מאמינים באמת..

מתכחשים אליה ומחפשים סיבות לא נכונות כדי לתרץ אותה ולקבל אותה כמו שהיא.

Cm 2004

New member
האמת היא אני שמח שיצא לעשות את..

הדיון הזה! גם אם יש כאלו שלא מסכימים ולא מקבלים את זה. אני חושב שזה היה חשוב לפתוח את הנושא הזה ולדבר עליו. אני אמרתי את הדברים.. כל אחד יחליט לעשות איתם ולקחת מפה מה שהוא רוצה!

Cm 2004

New member
אני בא מצד נטרלי! לא מעריץ של ניראל

פשוט יצא לי לראות את הסדרה ות'גמר ומספיק לקרוא ת'תגובות האלה כדי לכתוב את ההודעה הזאת וזאת הדיעה שלי. ככה אני רואה את הדברים וחבל שאתם לא. כי לדעתי החשיבה של כל אותם המתנגדים למינהם היא אינה נכונה ומוטעית! (את כל מה שהיה לי להגיד כבר אמרתי) אשמח לענות לשאר התגובות שיהיו ולהמשיך בדיוק. אני חושב שזה נכון לעשות אותו. לילה טוב שיהיה לכולם. (אנחנו נמשיך אותו מחר).

למעלה