בואנה אתה חופר...
חבל, חבל עליך. אם לא היית עסוק כל הזמן בלהיות צדקן אולי היית מצליח להיות אובייקטיבי. חלאס, טימטמת אותי. אני אומר לך דוגרי ובלי לפגוע באופן אישי, כולה קפצתי לביקור לומר מה אני באמת ראיתי שם ואני רואה שני אנשים מתגוננים ואיש לא תוקף... מה יש לכם? רוצים ריטלין? ונשבע לך ביקר לי שאם לניראל היה מגיע לזכות לדעתי, אני הראשון שהייתי צועק את זה. הבנות לא רצו להכיר אותה??? סליחה? אתה ראית את התחלת התוכנית? או שאתה עסוק רק בלצווח 'גזענות! גזענות! אנשים חשוכים ואנשים אטומים'...? אם היית טורח לראות את העובדות לאשורן, היית מגלה לצערך שהבנות עשו הכל (טוב, לא כולן) בכדי להתחבר לניראל ואילו היא הסתגרה לה בצד, משוכנעת שכל העולם שונא אותה עוד לפני שהיא נולדה... ווואלה, מה תגיד על זה, היא חיפשה ניכור, היא מצאה ניכור. גם מול הבנות שלא היה להן כלום נגדה הצליחה ניראל המוכשרת ליצור מסך של טינה ואיבה. 'אני נגד כל העולם, כל העולם נגדי' וזה הקו שהנחה אותה במשך התוכנית. נקודה. מבחינתי ניראל יהודיה, אוקיי? רד אצלי מתיק הגזענות, הוא לא יעבוד לך כאן, תשכח ממני. תקרא, אני מציע לך באמת לקרוא תגובות. לא כאלה שאתה בוחר לראות, אלא תגובות בכלל ואתה יודע מה תראה? אני אגיד לך מה תראה, אתה תראה תגובות של אנשים כמוך ששמחים שניראל זכתה ולא בגלל שהיא בחורה יפה, או לפחות הכי יפה בתחרות, כי היא ממש לא (ואל תחטא לאמת בליקוי המאורות בו אתה לוקה), אלא כי היא שונה, כי היא מתריסה נגדכם גזענים יקרים, נכון? תגיד את האמת? נכון? נכון שניראל היא חתיכת אצבע משולשת כלפי הימין השנוא עליך ועל חבריך? לא שמחים שניראל זכתה כי לה באמת הכי הגיע לזכות, לא שמחים כי ניראל היא הבחורה הכי יפה בתחרות, לא שמחים כי ניראל היא הבחורה הכי סימפטית והכי ראויה מקצועית. ניראל בשורה התחתונה לא היתה ראויה להיבחר כי היא לא הכי טובה מבין כל הבנות! בכלום! לא בעלת היופי החיצוני הרב ביותר, לא בעלת היופי הפנימי הרב ביותר ולא בשום דבר אחר! הדבר היחיד שניראל מביאה זה את הפוליטיקלי קורקט, עכשיו אנחנו יכולים להיות רגועים, קברנו את השד הגזעני בבקבוק... אז זהו, שלא. אתה וחבריך בהתנהגותכם הפטרונית והמתנשאת כלוחמי הצדק והחופש למען שיוויון זכויותיהם של המיעוטים הנדכאים, אתם הגזענים האמיתיים. ניראל לא צריכה אותך שתשמש לה לפה וניראל בוודאי לא צריכה את השופטים שיעניקו לה את המקום הראשון כמחווה.