לכל מתנגדי הזכייה

Cm 2004

New member
*סבבה מבין אותך! אבל יש דרך להגיד..

ת'דברים! אין טעם ללכלך. אני איתך בעניין הזה. אבל אם נוח להם לחיות בדיעה הסתמית והלא נכונה הזאת שלהם בעיה שלהם. זה דבילי לדעתי ולא נכון לחשוב ככה.. וכמו שזה משגע אותך גם אותי זה ככה. אבל הדברים כאן נאמרו! מי שבאמת ירצה להסכים ולקבל אותם יקבל את הדברים לא משנה מה.. אנחנו את שלנו אפשר להגיד עשינו מי שירצה לקבל את זה יקבל מי שלא וטוב לו איך שהוא זאת כבר בעיה שלו ואת זה לא נוכל לשנות!

nightfairy86

New member
מעניין אותי (ואני לא צינית)

איך בחורה שמרביצה, מקללת, אלימה, וואטאבר - היא מתוקה אמיתית? מההכרות שלי עם עצמי - אני יודעת שלא משנה מה - לא משנה כמה מעצבנים אותי, וכמה ירגיזו אותי - אני לא אגיע לרמה של לקלל מישהו שאני לא ממש מכירה או לתת כאפות (אפילו בצחוק לא). אז או שאתה לא מכיר אותה או שהיא פשוט לא שולטת בעצמה. אז נכון - אתה אולי מכיר אותה, אבל מצד שני גם מה שראינו בטלוויזיה במו עינינו (גם אם ניסו להקצין את זה) - זה עדיין דברים שקרו ושראינו והם לא מאפיינים מישהי שאפשר לומר עליה "מתוקה". לפחות לדעתי. וזה שלא חושבים שהיא יפה או שלא מגיע לה לזכות - לא קשור בהכרח לגזענות. תפסיקו להשתמש בזה בתור תירוץ לכל מי שהיא לא מוצאת חן בעיניו.

y a m a i

New member
תחזרי לדבר איתי

כשאת תחיי חודשים שלמים בין בחורות, שלא רק שלא רוצות להכיר אותך כי את מדת שונה, אלא גם מרכלות עליך בלי סוף, רבות איתך, מתגאות לידך בכמות בני דתך שהרגו וכן הלאה... וכל זאת, בגלל שאת באה מדת שונה. קל לדבר, כשאת רחוקה מאה שנות אור מלחיות תחת עין בודקת וגזענית כ"כ. ובנוגע ל"תירוץ" שלנו, תעשי לי טובה, החלום הרטוב שלי הוא מדינת ישראל ללא גזענות. אבל מספיק לראות פה תגובות בסגנון: "בושה וחרפה שבחרו ערביה", "אולי שתבחר בעזה"... בשביל לדעת שהגזענות נגד ניראל גדולה. לא מתאים לך, שלא שותקים לכם? חבל מאוד, כי לא מתאים שנאה עיוורת כלפי בחורה רגישה כ"כ.

בואנה אתה חופר...

חבל, חבל עליך. אם לא היית עסוק כל הזמן בלהיות צדקן אולי היית מצליח להיות אובייקטיבי. חלאס, טימטמת אותי. אני אומר לך דוגרי ובלי לפגוע באופן אישי, כולה קפצתי לביקור לומר מה אני באמת ראיתי שם ואני רואה שני אנשים מתגוננים ואיש לא תוקף... מה יש לכם? רוצים ריטלין? ונשבע לך ביקר לי שאם לניראל היה מגיע לזכות לדעתי, אני הראשון שהייתי צועק את זה. הבנות לא רצו להכיר אותה??? סליחה? אתה ראית את התחלת התוכנית? או שאתה עסוק רק בלצווח 'גזענות! גזענות! אנשים חשוכים ואנשים אטומים'...? אם היית טורח לראות את העובדות לאשורן, היית מגלה לצערך שהבנות עשו הכל (טוב, לא כולן) בכדי להתחבר לניראל ואילו היא הסתגרה לה בצד, משוכנעת שכל העולם שונא אותה עוד לפני שהיא נולדה... ווואלה, מה תגיד על זה, היא חיפשה ניכור, היא מצאה ניכור. גם מול הבנות שלא היה להן כלום נגדה הצליחה ניראל המוכשרת ליצור מסך של טינה ואיבה. 'אני נגד כל העולם, כל העולם נגדי' וזה הקו שהנחה אותה במשך התוכנית. נקודה. מבחינתי ניראל יהודיה, אוקיי? רד אצלי מתיק הגזענות, הוא לא יעבוד לך כאן, תשכח ממני. תקרא, אני מציע לך באמת לקרוא תגובות. לא כאלה שאתה בוחר לראות, אלא תגובות בכלל ואתה יודע מה תראה? אני אגיד לך מה תראה, אתה תראה תגובות של אנשים כמוך ששמחים שניראל זכתה ולא בגלל שהיא בחורה יפה, או לפחות הכי יפה בתחרות, כי היא ממש לא (ואל תחטא לאמת בליקוי המאורות בו אתה לוקה), אלא כי היא שונה, כי היא מתריסה נגדכם גזענים יקרים, נכון? תגיד את האמת? נכון? נכון שניראל היא חתיכת אצבע משולשת כלפי הימין השנוא עליך ועל חבריך? לא שמחים שניראל זכתה כי לה באמת הכי הגיע לזכות, לא שמחים כי ניראל היא הבחורה הכי יפה בתחרות, לא שמחים כי ניראל היא הבחורה הכי סימפטית והכי ראויה מקצועית. ניראל בשורה התחתונה לא היתה ראויה להיבחר כי היא לא הכי טובה מבין כל הבנות! בכלום! לא בעלת היופי החיצוני הרב ביותר, לא בעלת היופי הפנימי הרב ביותר ולא בשום דבר אחר! הדבר היחיד שניראל מביאה זה את הפוליטיקלי קורקט, עכשיו אנחנו יכולים להיות רגועים, קברנו את השד הגזעני בבקבוק... אז זהו, שלא. אתה וחבריך בהתנהגותכם הפטרונית והמתנשאת כלוחמי הצדק והחופש למען שיוויון זכויותיהם של המיעוטים הנדכאים, אתם הגזענים האמיתיים. ניראל לא צריכה אותך שתשמש לה לפה וניראל בוודאי לא צריכה את השופטים שיעניקו לה את המקום הראשון כמחווה.

moomita

New member
יש מצב שהוא התנהג כ"לוחם הצדק"

המודגש זה שלך .. הלא מודגש מה שהוספתי.. אתה וחבריך בהתנהגותכם הפטרונית והמתנשאת כלוחמי הצדק והחופש למען שיוויון זכויותיהם של המיעוטים הנדכאים, אתם הגזענים האמיתיים.
קיי,באמת הוא התנהג כלוחם השיוויון, אני אפילו מודה בכך. והאם יש דבר רע בלרצות לתקן את העולם, מה רע בהומאניות ושאיפה לצדק ?? מה רע בניסיון לשנות ?!? למען מעלה שכולנו רואים אותה כחשובה - שיוויון בין בני האדם?! מה רע? ניראל לא צריכה אותך שתשמש לה לפה וניראל בוודאי לא צריכה את השופטים שיעניקו לה את המקום הראשון כמחווה.
קודם כל. "מחווה"
לעזאזל..... לא בחרו בה מרחמים!! על מה אתה חושב בכלל??! וכן.. ניראל באמת לא צריכה אותו. היא מצליחה יופי בכוחות עצמה

nightfairy86

New member
נו ברור שהם ירכלו עליה

מההתחלה, מהפרק הראשון(!) היא באה עם אווירה שלילית. עם פרצוף חמוץ זועם וכועס שנשאר עד הפרק האחרון. לפני שעוד התוכנית התחילה היא בכתה כמה שרע לה וכמה שלא אוהבים אותה. אתה יודע מה? זה בולשיט. זה בולשיט כי ביום יום אתה עובד במקומות עבודה עם ערבים, יכולים להסתובב סביבך ערבים ואתה לא תראה כלפיהם שנאה. זה נורא נוח לבוא ולשחק את המסכנה ועוד יש לך אחלה תירוץ שבטוח יתפוס "אני ערביה מוסלמית". אני חותמת לך במיליוןןןן אחוז שאם היא הייתה נחמדה - היא הייתה זוכה ליחס אחר. היא לא היחידה שחשה שם שנאה, גם בין קרן לשרון היו מריבות - אבל לניראל היה קל להציג את עצמה כמסכנה רק בגלל התירוץ שהיה לה. אם אתה מדבר על גזענות - למה כלפי מימי לא התנהגו ככה? הרי היא 'שחורה'. היא בכלל לא לבנה. והבנות הרוסיות שהיו שם? פאקינג בולשיט. אם היא הייתה מתנהגת כמו בנאדם נורמלי הן היו נחמדות אליה ומתחברות איתה! הן לא היו אומרות לעצמן "להה, היא ערבייה. אני אעשה לה את המוות." ואם אתה חושב ככה - אז אולי הגזענות היא בך. הגיע הזמן שתתעוררו תבינו שלא הכל בחיים מתקשר לדת. כמו שאמרתי - האישיות קודמת לכל. ולדעתי ניראל רגישה כמו שהעיניים הכחולות של מימי הן אמיתיות. יום טוב. תמסור ד"ש לניראל.

Cm 2004

New member
זאת עובדה קיימת! את יכולה לראות..

את זה בשרשורים בעצמך! אבל לדברייך.. את ראית את מה שהטלויזיה הראתך לך זה נכון.. אבל חוץ ממה שהם בחרו לשדר יש דברים אחרים שלא הראו ותכונות אחרות שלא בחרו להמחיש (נקרא לזה). בכל זאת אם יש דברים שהתוכנית הזאת כן הראתה הם שניראל היא בנאדם אמיתי! כנה! לא צבוע! שאומר הכל! ללא בושה וללא פחד מאף אחד! אז? אתם אלה שלוקחים את העובדה הנוספת הזאת כתירוץ. היא הולכת אחרי הרצונות השאיפות המטרות שלה למרות כל המכשולים הגדולים שבדרך ולא נותנת לאף אחד להפיל אותה לא משנה באיזה צורה! וגם לפעמים היא מועדת וכמעט נופלת היא מטפסת חזקה בכוחות עצמה! ושורדת בעולם הזה בצורה מצוינת (אין לה ברירה אחרת עם יחס כזה) והיא עושה את זה! זה לא פשוט! אבל למרות הכל היא הצליחה לשרוד וזה הגיע לה והיא עשתה זאת ובגדול! זה ניתן להערכה יותר מכל דבר אחר! וגם אם נתמקד בתוכנית עצמה מבחינת המשימות היא תמיד עמדה בהם גם אם זה נגד את חוקי המגזר גם אם התנאים היו קשים אבל היא עמדה בהם והתעלתה על עצמה ושיחקה אותה בצורה הכי מקצועית שיש. אם זה בארץ וגם בחו"ל ששם לא מכירים אותה והתייחסו לעניין הזה ולעוד עניינים (דת,גזע ועוד) (מה שפה לא עושים ועל זה אנ לא ירחיב שוב כי כל מה שהיה לי להגיד בנושא הזה כבר אמרתי ככה שאין טעם לחזור שוב על הדברים.) לפעמים זה גם מתבטא קצת בצורה אגרסבית! ועכשיו שהיא זכתה בתואר שהוא כולה תואר אתם עושים מזה רעש מחפשים סיבות ותירוצים ועושים מזה עניין כאילו מה! קרה.. ממשיכים האלה.. למה לא לפרגן?

nightfairy86

New member
אני מעריכה כנות

אבל כנות שבאה עם רמה מסויימת של טאקט. מגיע לה צל"ש כי היא לא הייתה צבועה וכשהרגישה שלא בא לה על מישהי - אז הכניסה לה כאפה? או ירדה עליה? לא! יש לה בעיה? שתגיד. שתדבר. אלימות היא לא כנות! נכון, לא הרבו להראות את הצדדים החיוביים שבה - אבל - הראו את הצדדים הרעים של כולן (גם כשאחרות קיללו - הראו את זה), ומבין כולן היא נראתה לי הכי מפחידה. למה לא לפרגן? כי מעבר לעובדה שלא סבלתי את האישיות שלה, ושהיא הייתה מלאה ברחמים עצמיים, לא אהבתי את היופי שלה.

Cm 2004

New member
לא מספיק זה עכשיו גם ציניות?

אין בעיה אני אמסור! קבל אוטומטית ד"ש חזרה. נו באמת?

y a m a i

New member
אני לא יודע מה יותר עצוב,

זה שאתה חושב שכל מי שלא גזען ומכיר ערבים הוא בטוח לא יהודי, או זה שאתה מראה עד כמה יהודי מסוגל להיות גזען. אז לצערך הרב אני יהודי, לא קרוב משפחה של ניראל אבל בהחלט בעל הכבוד להכיר אותה.

moomita

New member
אוקיי היה פה שרשור בענייני "עירקים"

אם אני לא טועה מישהו הדרדר להגיד עירקים הם ערבים
מה לעזאזל
מה ניהיינו מדינה ששונאת אנשים ממוצא שונה ? נעשיינו שונאי - אחים כמו בעירק
למי שלא יודע (או לא שמע) מתו היום בעירק בסביבות ה-500 איש.. בגלל שמוסלמים סונים, פיגעו במוסלמים צ'רקסים. מה נהיה? שניהם ערבים.. עכשיו אתם באים ואומרים "עירקים הם ערבים" כאלו הם לא בני אדם!! כולם בני אדם - ערבים , יהודים.. ובטח שיהודים בני מוצאים - עירקים,לבנונים,תורכים. וכד'. הבאתי נתונים על ערבים ברחבי הארץ: ~;~;~;~;~;~;~;~;~;~;~;~;~;~;~;~;~;~;~;~;~;~ ערבים מוסלמים סונים כ- 672000 נפש מפוזרים ברחבי הארץ, בעיקר בגליל, "במשולש הקטן", ... צ'רקסים, מוסלמים סונים, כ- 3000, מרוכזים ברובם בכפר כמא ובריחאניה. ~;~;~;~;~;~;~;~;~;~;~;~;~;~;~;~;~;~;~;~;~;~ זו הייתה דוגמה שתבינו שיש זרמים שונים באיסלאם , בדומה לזה שיש מוצאים שונים ביהדות.

moomita

New member
אני נגד פירוד העם!! ~ !!

די עם זה.. דתיים לא דתיים .. ערבים .. ישראלים.... מוצא מזרחי מוצא אשכנזי .. מספיק עם זה~! תבינו שכולם יהודים כבר....זה מעיק..... לא מספיק לכם לשנוא אנשים מדת שונה? אתם צריכים גם את כל ההבדלות בתוך היהודים כבר?! מילא . הבדל בין ערבי ליהודי.. עכשיו תעשו הבדלים בתוך הדת? מעצבן

זה בדיוק מה שחבל

שערבים משתלטים לנו על הארץ שילכו ליצג אותנו בארויזיון למה לא??? עוד יחשבו שכל ישראל זה ערבים במקום להעיף אותם אנחנו מעודדים אותם לזכות בתחרויות לשלנו

וולט

New member
../images/Emo45.gifכל הכבוד

סוף סוף - צדיק בסדום. כן גבירותי ורבותי, יש גם ערביות יפות (ברמאללה יש מדהימות) וה "ערבייה" הזאת עמדה בכל המשימות, כשמעליה תמיד ריחפה עננה אפורה וסכנת הדחה, והיא שרדה את המכשולים האלה, הפעילה את המרפקים שלה, נעמדה על שלה ולבסוף הגיעה לפסגה. נטלי היא המאמי- סטייל נינט מימי ממש יפה- אבל בנאדם לא משהו כריסטין בלונדינית משגעת- אבל ריקנית ואליסיה היא המקצוענית- אבל "מרובעת" ו "בובתית" מדי ניראל היתה אמנם אגרסיבית, ועצבנית, אבל תחשבו מה עבר עליה- גם ביקורת מהקהילה הערבית בישראל, וגם הבנות הצבועות שהיו בתוכנית- היא עמדה מול כולן , ללא פחד, פתחה את הפה ולא ישבה בפינה, והוכיחה לכולם שהם יכולים לחפש מי ינענע אותם- והיא, ניראל "הערבייה" יצאה מנצחת! תותחית אמיתית. כל הכבוד יא חביבתי!

ZAGILA

New member
את

מה קורה לך הם שונאים אותנו ולא יעזור כלום למה שאנחנו נפרגן להם .

למעלה