לכל ספורטאי-הכורסא שבינינו...,

yoelmati

New member
אתה יודע מה אומרים...

דע את האוייב! וברצינות, סתם ידע כללי, לא משהו מיוחד... לגבי מעוז, הבן אדם אכן עזב את הפורום? ואני חשבתי לתומי שמדובר ברובוט שמערכת תפוז שתלה אצלנו. לא ידעתי שזה אדם עם רגשות והכל. ולגבי מה שרשמת על שמחתנו בהפסדיה של בוקה - כבר דיסקסנו בעניין לא? אין שמחה כשמחה לאיד כשמדובר ביריבות בין ריבר לבוקה. לדוגמא, תבדוק קצת על החגיגות בבוקה כשריבר הפסידה את הבין יבשתי האחרון שלה (אוי זה היה כ"כ מזמן), ותראה שסה"כ כל צד עושה אותו דבר. ותיכף תגיד לי שההפסד במאר דל פלטה אתמול 2-0 הוא סתם, הרי מדובר בטורניר קיץ! אבל אם זה היה להיפך היית הרי חוגג לא? קבל ח"ח - אתה מאוד קרוב להיות אוהד מן המניין של הבוסטרוס!
שבוע טוב אחי...
 

כרוני

New member
חחחחח

כן אההה לתפוז יש תוכנה שמסמלצת טוקבקיסטים כדי להעיר פורומים מתים.... א ה ב ת י
 

gallardo

New member
היית אמור לפתוח שרשור על הניצחון

בtorneo de verano. הפורום היה חוזר לימים היפים שלו אחרי האפרטורה.
 

arg@00

New member
נא מחוק את זה מהפרוטוקול../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

.
 

כרוני

New member
איך חולפת תהילת עולם

ותודה למדינה שגדלה את אבא של החברה שלי
 

כרוני

New member
כן אורוגוואי

שני גביעי עולם בשנות ה"אף אחד לא ידע לשחק כדורגל אז גנבנו גביע עולם".... היום אפילו לא עולה מהבית הדרום אמריקאי. וכן, אבא של החברה - אורוגוואי. הפאריזה שלו מזכירה לי טוב טוב למה ההודים הכריזו על פרה כחיה קדושה.
 

כרוני

New member
לא הבנתם אותי

שלא תחשבו לרגע שאני לא אוהד בוקה.... ההערה הצינית כוונה כלפי אוהדי ריבר שהקבוצה שלהם כל כך חלשה שהם צריכים שאחרים יעשו עבורם את העבודה (אסטודיאנטס) ועוד אחרי זה הם ישמחו כאילו לקחו ליברטדורס
 
למעלה