מה כל כך קשה ההומור שלי?
A arg@00 New member 22/1/07 #44 אלון כמדומני פיפסת את הסמל הכי חשוב בארחנטינה ועל זה נאמר: " לא שנכח ולא נסלח " אלא אם פספסתי אבל על פניו נראה לי שאת ה ה ה ה לוגו לא שמת אז על זה גם נאמר בעדינות: " אתה עושה טעויות של כלא "
אלון כמדומני פיפסת את הסמל הכי חשוב בארחנטינה ועל זה נאמר: " לא שנכח ולא נסלח " אלא אם פספסתי אבל על פניו נראה לי שאת ה ה ה ה לוגו לא שמת אז על זה גם נאמר בעדינות: " אתה עושה טעויות של כלא "
א אלון 58 New member 23/1/07 #47 יתכן ולא מצאתיו במקום ההוא..., המקום היה מלא בסמלים מכמה חלקי עולם,או שפספסתי,או שלא היה שם,אם אזדמן שוב,הנושא יבדק.
יתכן ולא מצאתיו במקום ההוא..., המקום היה מלא בסמלים מכמה חלקי עולם,או שפספסתי,או שלא היה שם,אם אזדמן שוב,הנושא יבדק.
ג גרי רשף New member 23/1/07 #49 ../images/Emo6.gifאלון- הצ'ק בדרך.. ..וגם כמה אוהדים עצבניים של River..
א אלון 58 New member 23/1/07 #50 ../images/Emo6.gifורצוי גרי..., שהסכום על הצ'ק ירשם בפסוס ארחנטינוס(=$$$,סימול כמו הדולר האמריקני...),שנכון לרגע זה שוה משהו יותר מהשקל.
../images/Emo6.gifורצוי גרי..., שהסכום על הצ'ק ירשם בפסוס ארחנטינוס(=$$$,סימול כמו הדולר האמריקני...),שנכון לרגע זה שוה משהו יותר מהשקל.
M Matanhirsch New member 25/1/07 #51 איך שכחת את ריבר פלייט?? טוב אז אני אשים משהו שקשור אליהם קצת.. חח או שאולי בכוונה אין את ריבר? טוב הנה תמונה מהאצטדיון "מונומנטל"..
איך שכחת את ריבר פלייט?? טוב אז אני אשים משהו שקשור אליהם קצת.. חח או שאולי בכוונה אין את ריבר? טוב הנה תמונה מהאצטדיון "מונומנטל"..
כ כרוני New member 26/1/07 #53 הוא נסה לאזן את ה- 7284094872320398742347 תמונות של ריבר שהעלה arg@00 ך