ללדת ילד ללא אב- מה דעתכם?

ללדת ילד ללא אב- מה דעתכם?

אני עוד מעט בת 34, היה לי חבר כמה שנים אולם לא היה לי טוב אז עזבתי ואני לבד כשנתיים. כמו רבים בפורום אני מדיי פעם יוצאת לדייטים ורואנ שהטיפוסים שאני פוגשת שם ממש לא בשבילי... לאחרונה אני חושבת ללכת לבנק הזרע ולהביא ילד לעולם בעצמי, אני לא בדיעה לפגוש משהו לונצל אותו לטובת זה... מבחינה כלכלית אני עושה את כל המאמצים לאפשר זאת ( בשנה החולפת, החלפתי מקום עבודה על מנת להגדיל את השכר וכו') (ואגב, אני מניחה שהאטרקיביות שלי בדייטים תרד בעקבות זה...) הייתי רוצה לשאול מה דעתכם והאם אתם חשבתם לעשות זאת, האם יש מישהיא בפורום שעשתה זאת ואיך היא מרגישה אחרי זה ואם יש לה המלצות בנושא... הייתי רוצה לשאול את כולם מה אתם חושבים מספרים לילד שהוא גדל? תודה מראש על העצות שתהיה לכם שבת נהדרת

ד נ י ת3

New member
ואו.. איזה שאלה...

אני חושבת שזה הפורום הלא נכון.. יש פורום "חד הוריות מבחירה", אולי שם יוכלו לענות לך באופן אמיתי. ליעץ לך מהם הקשיים. דנית

בכוונה שאלתי כאן

כי כאן אנשים לא התייאשו ממציאת אהבה.. בפורום ההוא קצת יותר מיואשים מכך... וחשוב לי לשמוע מאנשים שלפני זה מה הם חושבים .. כאן בפורום אנחנו יותר תמימים בעניין זה.. בפורום ההוא כבר יודעים מה זה לקום הבלילה לבד ולחתל לבד וכו' .. ואני עוד בשלב ההתלבטות בכלל.. שם ברור שכולם יאמרו שזה כדאי.. את בטח מבינה אותי..

ד נ י ת3

New member
אני אם, אבל

לא חד הורית.. יש לי גרוש... אז כך שקשה לי לענות לך. כמו שכתבתי קודם - זה האתגר הכי גדול בחיי, זה הקושי הכי גדול בחיי, אבל זה הסיפוק הכי גדול בחיי. אין אושר יותר מזה. אז מה אני מיעצת לך? כלום. שאלה שהיא "גדולה" עלי. בכול מקרה, מאחלת לך רק אושר דנית

../images/Emo8.gifשאלה מצויינת../images/Emo8.gif

אז גם אני בדעה כמו שלך, ואפילו התחלתי ליישם אותה, כי כפי שאת יודעת השעון הביולוגי ( אצל הנשים וגם אצל הגברים|)שעון|מתחיל לתקתק ואחרי גיל 35 רמת הפוריות יורדת ואם לא מצאת את האביר עד היום ואת משתוקקת לילד אל תהססי לרגע לעשות את הצעד הנכסף, כי למצוא אהבה תוכלי למצוא גם בגיל 80 אך ילד לא תוכלי לעשות בגיל 80.
כמו כן מציעה לך להציץ וגם להשתתף בפורום חד הוריות מבחירה ושיהיה בהצלחה .

ה"נסיון" היחיד שיש לי

זה ללוות חברות חד הוריות ולראות אותן מהצד לא , זה לא קל מצד שני הן לא היו מוותרות על הילד/ה תמורת כלום.. אני חושבת שזה כל כך מורכב ויש לזה כל כך הרבה היבטים... אני אישית לא רואה את עצמי חד הורית, אבל מי מבטיח לי שלא אתגרש שנתיים אחרי שיהיה לי ילד? אז לא תמיד אפשר לתכנן הכל... לדעתי את צריכה להתייעץ במקום עם אנשים עם נסיון אישי, לקחת את כל ההיבטים, את כל הבעד והנגד, ואת כל היתרונות והחסרונות. ואם את חושבת שתהיי מסוגלת להתמודד עם החסרונות, שיהיה בהצלחה. מה שלא יהיה אם תלכי על זה, תכיני את עצמך נפשית למתנה נפלאה ולא קלה..

גלית35

New member
היתי כבר כמה פעמים על הקצה../images/Emo20.gif

בנושא וגם התחלתי בבדיקות רפואיות בנושא... היו תקופות שהרצון לילד באה אצלי בגלים.אפילו חבר טוב הסכים להיות התורם.... היתי פעילה בפורום חד הוריות....ותמיד אמרתי שאם אני אגיע לגיל 35 ואהיה רווקה אני אעשה ילד....והנה עוד 3 ימים אני בת 38 ולמרות האחיניים יש לי רצון שכזה-במיוחד אחרי אתמול שהחזקתי שעות את הקטנה בת החודש.... עוד לא אבדה לי התקווה לעשות את זה עם בן זוג ומאהבה. אני יודעת שעל הורות אני לא אוותר.... בהחלט מצעיה לך בחום להכנס לפורום ההוא. בהצלחה.

ד נ י ת3

New member
../images/Emo20.gif

ריגשת אותי בתגובה שלך. אני מאחלת לך שתמצאי במהרה את הבן זוג האידאלי, ושתזכי להיות אם. אין אתגר גדול מזה, ואין הנאה יותר גדולה מזה. דנית (מוחה דמעה)

../images/Emo13.gif זה בסדר.

מתחת להודעה שלך, יש מתחת לכותרת " הוסף אייקונים" וגם מתחת לתוכן... את לוחצת עליו ויפתח לך חלון של אייקונים.

ד נ י ת3

New member
אתה יודע מה...

כן! ואתה יודע למה? הריון ולידה זה תהליך כלכך קשה. מגיע לכל יולדת לקבל תעודה. והאמת... האתגר של אח"כ. יש לך ילדים? מי שיש לו ילדים יבין למה אני מתכוונת. (וכנראה נגעתי בנקודה רגישה אצלך - התעודה...) דנית

"אאוץ "

תעודה זה לא עניין רגיש אצלי, לגמרי לא. ילדים והריון דווקא כן, ואני חושב בדיוק כמוך. נו שויין, אז גם בהומור אנחנו לא מתאימים.. בקטנה

למעלה