ללדת ילד ללא אב- מה דעתכם?

נימשון

New member
אין גבולות הא...

אפילו בצחוק זה לא היה מצחיק...

מעניין מה שכתבת... נראה לי שצריך

לשים דד ליין - כי אמרתי לעצמי שאם לא אשים אז גם אני אדחה את זה עד למציאת זה עם הסוס... דווקא פניתי לפורום הזה כי כאן יש אנשים שלא הרימו ידיים למציאת אהבה בפורום ההוא אני מניחה שכן....

נעמה

ברגע שלוקחים החלטה סופית דד ליין זה באמת רעיון טוב כי הזמן טס ולא שמים לב... פעם כתבתי פה על חוקי מרפי אני מכירה גבר, שהיה רווק והגיע לגיל לא זוכרת בדיוק אבל מעל 40 ורצה מאוד ילד הוא הרגיש שאין לו ברירה ולא התמזל מזלו באהבה והתחיל בתהליכי אימוץ היה לו קשה מאוד מאוד מאוד כי לוקח הרבה מאמץ וזמן לגבר חד הורי לקבל ילד אימוץ ומרפי התערב לטובתו, ופשוט ימים אחרי שאושר עבורו האימוץ, הוא הכיר אישה, ואהבה גדולה, ביטל את הבקשה לאימוץ, וכמו באגדות, כבר מס' שנים הם חיים באושר ... יש גם סיפורים שמחים :)

גלית35

New member
נעמה ממש לא מסכימה עם דבריך../images/Emo20.gif

הנשים בפורום ההוא לא הרימו ידים למצוא אהבה-כל אחת שם עשתה את הצעד{ילד} מסיבה אחרת. ותתפלאי היו כאלו שלאחר שילדו מצאו גם אהבה.

אבל עם ילד קשה יותר למצוא...לא?

אלא אם כן את מוצאת גם כן מישהו עם ילד..אבל אז הסיכוי קטן יותר.. אני חושבת שזה משהו שגם צריך לחת בחשבון...

לא מדוייק

כי בגיל מסויים, נוצר מצב שיש הרבה יותר פנויים עם ילדים מאשר בלי. ובאיזה שהוא מקום , ברגע שיש לך ילד , זה פותח לך כניסה ל"שוק" חדש, שאולי ללא ילדים לא כל כך היית רוצה להכנס אליו.. זה אולי נשמע קצת מוזר, אבל אם תחשבי על זה תראי שיש משהו בדבריי..

כן, יש בזה משהו

כי באמת שללא ילד לא היית יוצאת עם מישהו שיש לו ילד. אבל אם את "באותה הסירה" אז כבר הרבה יותר קל ונכון לצאת עם מישהו כמוך... נכון, לא חשבתי על זה ככה... יש לי עוד שנתיים לחשוב...אני עכשיו בת 28. אם עד גיל 30 אני לא אמצא בן זוג אז אני אשקול...

מעניין מה שכתבת... נראה לי שצריך

לשים דד ליין - כי אמרתי לעצמי שאם לא אשים אז גם אני אדחה את זה עד למציאת זה עם הסוס... דווקא פניתי לפורום הזה כי כאן יש אנשים שלא הרימו ידיים למציאת אהבה בפורום ההוא אני מניחה שכן....

גל גלגל

New member
אני בת 30 וחושבת על זה ברצינות רבה

יש אתר שנקרא "mychild" שמאפשר אופציות רחבות יותר. גם אני סימתי קשר ארוך ויוצאת לדייטים וחוזרת מאוכזבת.

DREAM111

New member
אני בדעה מאוד חיובית בנושא

אני אישית לא חושבת שיש צורך לוותר על הדבר המופלא הזה אימהות בגלל שלא מצאנו את בן הזוג האידיאלי. יש לי כמה חברות שהן אמהות חד הוריות ואני רואה אותן מתמודדות כל יום מחדש אבל כולן מאושרות מהצעד הנפלא הזה שהן עשו. גם אני הצבתי לעצמי דד ליין ומודה שלא עמדתי בו אבל כן חושבת על כך יותר ויותר ויודעת שלשם כך צריכה לעשות כמה שינויים שלשמחתי החלתי בהם ומקווה לראות את התוצאות בשנה הקרובה ואז ללכת על זה ובגדול. מאחלת לך שתעשי את הנכון בשבילך והכי חשוב לא לוותר על האימהות.

שאלה קשה

יש לי דעה ברורה בנושא, אבל אני לא חושבת שזה לענין להביע אותה. היא מתאימה לי, במקום בו אני נמצאת בחיי, בהתאם לגיל שלי, לאמונה שלי ולנסיון שלי. אני חושבת שמעבר לכל דעה שתוכלי לשמוע, את צריכה להקשיב לעצמך, למה הלב שלך אומר. אם את מרגישה שזה מה שנכון לך, ושקלת את כל האפשרויות (ההיבט הכלכלי, האישי, המשפחתי) אז התשוסה בידייך. ילד זו החלטה רצינית וגדולה, אולי בין הגדולות שיהיו לנו בחיים, בין אם במסגרת זוגית ובין אם כחד הורית. לא החלטה שמקבלים בשניות וגם לא בשבועות. יש לבדוק את כל האפשרויות, יש להבין את התמונה האמיתית ולא זו שרוצים לראות, יש לקחת בחשבון את כל הדברים, יש להבין את המחיר ויש לחשוב על טובת הילד . אני בת 31, אני עוד לא מוכנה לחשוב על כך, את זה אני יכולה לומר. כל היתר, זו בחירה שלך

היי נעמה

שאלת שאלה מאוד קשה וקשה לי לתת לך תשובה. אני חושבת שאת צריכה לנהוג לפי מה שהלב אומר. כן את בת 34 השעון הביולוגי מתקתק ואת עדיין לבד למרות שדברים יכולים להתשנות כ"כ מהר. ילד זו החלטה רצינית גדולה גם מחוייבות ושינוי חיים די גדול את צריכה לשקול האם זה מתאים לך לשקול עוד הרבה אפשרויות כלכלי,משפחתי וכו'. אבל כן אני בדעה שלך ואני יודעת שאם עד גיל שהקצבתי לעצמי לא אתחתן ארצה להביא ילד לעולם כי מדובר בהמשכיות. לדעתי חשבי שוב תבדקי היטב את הנושא לפני שאת מגיעה להחלטה.

נעמה,אני מצרפת קישור

גם אני העליתי את הנושא בפורום לא מזמן,ומגוון הדיעות קצת בילבל אותי ולכן החלטתי לחכות עוד טיפה עם זה. בשורה התחתונה-כשתחליטי באמת ובתמים שזה מה שאת רוצה ומוכנה לו,שום דעה לא תשנה לך...האמיני לי-יש לי חברות טובות שכבר התחילו בתהליך והן לא התייעצו ולא שאלו שאלות לפני שנכנסו אליו,אלא פשוט ניגשו לרופא המשפחה וביקשו הפניות.

לי הקישור לא נפתח

לא יודעת אם גם לך לא בכל אופן,זה בארכיון בעמוד 20(אם בא לך להציץ)והכותרת-לכל הנשים שבינינו

למעלה