ללדת ילד ללא אב- מה דעתכם?

ayely33

New member
גם אני חושבת על כך

כמובן מאוד רוצה להביא ילד עם בן זוג, אבל אם זה לא יקרה אפנה לבנק הזרע, מעבר לפורום אמהות יחידניות מבחירה, יש גם קומונה למתלבטות - בדרך לאמהות יחידנית, מאוד מומלץ.

להיות אם חד הורית

יש לזה המון השלכות והיבטים שצריך לחשוב עליהם, האם את מסוגלת לכלכל תינוק שעלותו דמי ימיו הראשונים הינה כ 3000 ש"ח (חיתולים, מזון, ציוד וכו') האם יש לך תמיכה מהמשפחה, חברים האם העבודה תקבל אותך אחרי 3 חודשי הסתגלות? בד"כ אישה שזהו ילדה הראשון, בוחרת להאריך את החופשה. התהליך לא קל בבנק הזרג יש כמה כאלו בארץ שולחים אותך לעשות עשרות בדיקות שהן לא נעימות ההמתנה קורעת עצבים המסע בין הקטגוריות של הזרע המבוקש לא פשוט מדד המחלות הגנטיות שהאב סוחב עימו ולא ידועות בקיצור הדרך לא קלה, צריך המון כוח נפשי לכך. כדאי לך לפנות לפורום אימהות יחידניות מבחירה פה בתפוז. ואולי תגיע לזרע שלי: ) יצא לך זן משובח סתם: ) אני תורם רק דם. תמיד רצוי לילד יהיה גם אבא וגם אימא, אבל לא כל שנבקש לו יהי.. שיהיה לך המון הצלחה. אה יש גם את האתר הורות אחרת, תנסי גם שם.

לכי על זה והמון הצלחה.

א. אל תחשבי כרגע על "כשהא יהיה גדול", מאחר ואת בשלב של לספק את החלל שבך, לכן האינטרס הוא שלך בשלב זה. ב. השעון הביולוגי לא לטובתינו, למרות כל הקידמה וכל החידושים, לא על כל אחת זה יעבוד. 34, לכי על זה. קטן עלייך! אל תתני לאף אחד לשלול לך את הזכות הזו, את העונג העילאי הזה. כלום בעולם לא קשה, כשיש לך ייצורון מדהים לטפל בו. מאחלת לך המון הצלחה.

חיים 3005

New member
אני בעד

אני חושב שלהביא ילד לעולם זה נפלא אני הייתי מוכן בכל רגע להביא עוד אחד, לעצמי אני אומר שבזוגיות הבאה שלי אני בהחלט חושב על זה , לגבייך זה יכול לפתור המון סוגיות , כמו לא להיות לחוצה לילד לא להלחיץ את בן הזוג,הילד שתביאי גם יקל עלייך למצוא בן זוג כי כבר תהיי בקטגוריה של רווקה פנוייה ו"לא לחוצה" אני חושב כך כאילו את לא תלחיצי אף אחד או יותר נכון את אלא המפחדים להתחייב לקשר ביודעם שהצד השני מדוד על זמן

P u s s i c a t

New member
צ'מעי... חשבתי על זה

מגיע הגיל - שמה לעשות, את חייבת לעצור ולחשוב. כי גם לביציות שלנו יש תאריך תפוגה..
קחי בחשבון שבלי הרבה כסף יהיה לך קשה. תוכלי לעבוד בעבדוה קשה עם הרבה שעות, אבל אז הסיכוי שהילד יגדל אצל מטפלות וזמן איכות יהיה לך איתו כשהוא יהיה בר מצווה... תוכלי להיות איתו יותר אבל יהיה לך הרבה פחות כסף בשבילו. זה לא קל לגדל ילד לבד לגמרי בלי אבא בסביבה. גם כלכלית, גם תפקודית. מכירה מישהו שהגיעה לגיל "מאוחר" ראתה שלא מוצאת לה בנזוג רציני ומשמעותי והביאה ילד יחד עם ידיד שלה הגיי (בתרומה כמובן) הם גרים בשכנות, כל אחד מנהל את החיים שלו כמו קודם, אבל הילד משותף. הוא ככה הצליח להגשים חלום להיות אבא, היא הגשימה את שלה, ועדיין לילד יש שני הורים שמכירים בו ואוהבים אותו ודואגים לו - רק חיים בנפרד. בדיוק כמו זוג שמתגרש. לבד לגמרי? רק אם היה לי ממש הרבה כסף שיכולתי להרשות לעצמי לעבוד ב"משרת אם" ועדיין שיהיה מספיק ממון... תחשבי גם על העניין שבכל פעם שהוא חלילא חולה, או יש משהו בבית ספר, זה לא פעם את ופעם הוא. זה תמיד את. (אלא אם ההורים שלך מוכנים לעזור) לא קל. אבל אם זה החלום שלך - מצטמצמים והולכים על כל הקופה.

האמת גם על זה חשבתי

יש לי ידיד שהיה מוכן שנהיה יחד הורים אבל אז בדיוק ראיתי את הסרט הזה עם מדונה (גרועה בשמות של סרטים) שעשתה ילד עם ידיד ואח"כ הכירה מישהו כבן זוג ורצתה לעבור איתו לגור במקום אחר ואז אב הילד, ובצדק, "עמד על הרגליים האחוריות" והתחלתי לחשוב אם זה לא ליצור בלאגן נוסף.. ואולי לא.. נראה...

nirits1

New member
שלום לך ולכל המגיבים

אני חייבת לציין שהעלית כאן סוגייה שבעצם היא הפחד הגדול שלי. אומנם אני בת 28 אבל החשש והפחד הזה שלא אמצא אף אחד, ובינתיים השעון הביולוגי דופק, מנקר ללא הרף. גם אני רוצה, כמוך וכמו עוד המון אחרות, בשלב כשלהוא להקים משפחה...המחשבה שיש סיכוי שאיאלץ להקים לי משפחה בדרכים חלופיות נראית לי חלופה לא טובה אבל לא תהיה לי הרבה ברירה אם אגיע לשלב בו את נמצאת...כל הכבוד לך גם על האומץ להעלות את זה....

ילד ללא אב?

אני לא הכי מבין. אנחנו בחורים איכותיים, אקדמאיים, סימפטיים, מחפשים אשה טובה עם ראש חושב, ואתן מתלוננות על כך שאין עם מי לחיות?

למעלה