ללכת או להשאר...

hidden message

New member
כן.. מה שבטוח זה לא יבוא מהצד שלו.

אני מצפה שהם ימרחו את זה ככה עוד כמה חודשים-מקסימום שנה עד שיגיע הבום,היא תפגע, הוא ינסה להחזיר אותה או יאבד עניין, ואולי בסופו של דבר ימאס לה.

אני הייתי מאוד כועסת

אם מישהו היה עוזב אותי כי ההנחה היא שאני אפגע בסוף.

אם טוב לו, ואם הוא מאמין שמערכת יחסים מהסוג הזה היא באמת האידיאל,
למה שהוא יבקש להתנתק ממנה?

עדיין, זו לא בחירה שלו

אם לא טוב לה, היא צריכה להפסיק להתבכיין ולעשות עם זה משהו.

B L I M P

New member
בניגוד לכולם פה אני לא חושבת שהבחור לא בסדר

הוא הסביר לך בדיוק מה הוא מחפש ומה הקשר איתך מהווה עבורו. אותו את לא יכולה לשנות, אבל את עצמך כן - אם רע לך, קומי ולכי ותחתכי איתו כל קשר שהוא עד שתתגברי עליו לחלוטין (ולא, חודש או חודשיים זה לא מספיק).

אני לא חושבת שהוא בחור רע, הוא לא משקר לך או מבטיח לך הבטחות. הוא לא חייב לך כלום מעבר ללהגיד לך את האמת - ואת זה הוא עושה. אני לא יודעת למה את נשארת (נוחות? פחד מלהיות לבד?) אבל נראה שזה עושה לך רע - אז את צריכה או להחליט שזה מה שמתאים לך (אבל ביננו, זה לא נשמע המצב), או לקום מחר כבר ולעזוב את הדירה. תחתכי כמה שיותר מהר כשעוד יש לך את האומץ כדי לא להתקע במצב הזה לעוד יותר זמן..

זה לא מה שאנשים חושבים כאן, סורי,

הוא לא בחור רע, יש פה פשוט יחסים שהם לא אהבה.
שני אנשים שחשבו שסטוץ זה סבבה, הבינו שסטוץ זה לא סבבה.
הם פשוט אנשים שלקחו מה שהיה כדי לא להשאר "לבד".

אייבורי

New member
את נשמעת כמו בתולה

שמבטיחים להכניס רק חצי

[רק שלא אמרו איזה חצי]

בתכלס, אתם שני אנשים שלא מסוגלים כרגע להיות בקשר ממשי
אז לדעתי, תמשיכו עד שישבר לך באמת
[ואז לא תבואי לפורום, פשוט תעשי את מה שצריך]

Berethor

New member
איזה יציאה לא קשורה

בחורה מספרת פה על קשר מיני עם מישהו ואתה אומר שהיא בתולה, מזה ניסיון טיפשי להעליב אותה או משהו.

hidden message

New member
ניתוח מטאפורה

היא נשמעת כיאלו היא רוצה את זה, אבל היא לא רוצה את זה/מפחדת. בגלל זה הוא אומר שהיא נשמעת כמו בתולה עם חצי זין בפנים.

גם אני לא הבנתי את זה בהתחלה.

כן, באמת תודה על ההסבר

בלי זה בחיים לא הייתי מבינה שהטא התכוון למה שהוא התכוון ולא למה שאת התכוונת. ואולי להיפך.

אין פה שום מאמץ מהצד שלו

והוא מקבל טובות הנאה שנוח לו איתן. מי שלא מעריך את מה שיש לו וזה בא לו בקלות, אין לו שום סיבה לשנות את המצב הקיים ואופן ההתנהלות שלו.

את משלה את עצמך ומאפשרת לו להשלות אותך. בעצם הכל מונח על השולחן ואת צריכה לעשות את ההחלטות שלך.

ככל שהזמן יעבור ככה יהיה לך יותר קשה לפעול.

אני לא יועצת טובה

כמו כל הורדה רזיאלי-ז'קונטיות והד"ר פילים פה...

אז רק כמה נקודות למחשבה...

נשמע שהוא מאוד כן איתך, ושהוא מאוד מציאותי ומודע לעצמו.
אלה תכונות שצריך להעריך.

זה שיש לו רגשות לגרושתו זה נורמאלי ולא בהכרח אומר שהוא ירוץ אליה (הרי לא סתם הם התגרשו).
ובלי קשר אליה, קשר מחייב לא מונע מאף אחד לבגוד בימינו,
בדיוק כמו שקשר לא מחייב לא מעודד אף לחפש בחוץ את מה שיש לו בבית בשפע ומהסוג הטוב ביותר.
בסופו של דבר, הוא בוחר בך כל יום מחדש, כמו שאת בוחרת בו, וזה לא מעט, לא חשוב מה הסמנטיקה אומרת.

יותר מהכל, לאנשים יש נטייה להאמין שכל אהבה מרגישה בדיוק אותו הדבר, בעוצמה ובעומק. זה לא נכון. אפשר ללמוד את זה בדרך הקלה או הקשה.
אם את אוהבת אותו ואם יש לך את הביטחון והעוצמות הנדרשות- תלמדי אותו את הלקח הזה בדרך הנעימה.

אבל, אם את מרגישה שהמצב הזה הורג אותך - אל תתעללי בעצמך. אתם לא תגיעו רחוק אם כל יום תתפרקי ותבכי.

רואה 6 6

New member
מהי הבחירה כל יום מחדש?את מרוקנת את זה מתוכן.

את מפלספת לה על בחירה שלא שווה יותר מבחירת כרית נוחה לישון איתה בלילה.
את אומרת לה שכרית מקבלת יחס לא רע בעצם?
אם הוא היחד שנשאר בעולם והיא לא רוצה לחיות לבד אז ליהיות כרית זה בסדר גמור אבל במצב הנוכחי את מחלישה אותה במקום לחזק ומקעקעת בה את האפשרות
שכשהיא תשחרר את עצמה מכבלי "הוא בוחר בך כל יום" גברים לעולם לא ייראו בעינייה שווים אמון.
בחירה כל יום,לידיעתך היא במחויבות ולא בלחזור הביתה בערב והיא נמצאת שם.

לחזק אותה?

לחזק אותה זה אומר להגיד לה שהיא שווה יותר מזה? שהיא בטוח תמצא משהו טוב יותר? שמגיע לה יותר?
זה חסר תוכן.

הוא יכול להיות הבן אדם הכי מדהים בעולם, לאהוב אותה באמת ומכל הלב, ולרצות להזדקן איתה,
אבל כולם פה קופצים עליו בגלל ההגדרה...

רואה 6 6

New member
זה ההגדרות שלך בחיים? לחיות עם מישהו

שלא מחויב אליך בזמן שאת רוצה שיהיה הוא דבר מחזק?
מבהיל...

לפתוח את הראש ולא להינעל

על מה שנחשב לטוב ונכון עפ"י ה"נורמה" -
זה, בעיני, מחזק.

למעלה