למאי.... (וגם לכם...)

כמוני כמוך...

ואני בקשר כמעט שנה... אני רק אומרת..שחבל שכך העולם כרגע... שיותר ויותר אנשים בוגדים.. ויש מליון סיבות.. וכן, גם אני רוצה להאמין.. ואני מאמינה... כי אמונה זה דבר מאוד בסיסי ומרכזי במערכת יחסים.

.m

New member
מונוגמיה? אין כזה דבר!

טוב, אני מתחילה למחזר חומרים, אבל בכל זאת - אם נבחן את ההיסטוריה של המין האנושי, נגלה שמאז ומתמיד נישואין היו הסדר - אם כברית בין ממלכות, אם מכירת הכלה תמורת כסף, וכו´ גם היום זוגות רבים נישאים מתוך מגוון סיבות - פחד להיות לבד, חרדות נטישה (כן, מסמך רשמי נותן איזשהו בטחון), כסף,... - שאף אחת מהן לא מחייבת מונוגמיה. בכל אופן - לאורך כל ההיסטוריה תמיד היו קורטיזונות, פילגשים, ואנשי חצר אחרים. היום אנשים מנהלים רומנים או אפילו סתם סטוצים... סקר (הטרוסקסואלי, אבל בכל זאת...) מלמד ש 67% מהגברים, ו- 35% מהנשים מודים שבגדו בבני הזוג לפחות פעם אחת. (ואני מקווה שאני לא טועה במספרים... פעם שעברה שכתבתי על זה הסקר היה מול עיני...) ואלה רק האנשים שמודים בכך... ואני חושבת שיש הסכמה עקרונית שיש הבדל גדול בין having sex ו- making love. בעיני אין כל רע בגיוון מיני. ובכלל ה"בגידה" היא בגידה באמון, לא האקט המיני עצמו... בעיני זה כמו לגור בגלידריה ולאכול כל החיים רק גלידת שוקולד. לא היית רוצה לטעום את הויניל, רק כי הוא שם? והתות? והפיסטוק? והבננה? (וכמובן אין כמו מילקשייק שוקולד-בננה
) ולסיכום - כן, אני מאמינה ביחסים פתוחים. בשבילי זה עובד.
mai

MARMELAD

New member
זה כבר דיון אחר לגמרי יקירתי

בלי שום קשר למונוגמיה טוב או רע... אני מאמין שאם הייתי נמצא בקשר מונוגמי הייתי רוצה לדעת שבן הזוג שלי מתייחס אל הקשר כמוני - כלומר - אפשר להזדיין בלי קונדום ובלי דאגות

במקרה שלי..

עושים את זה בלי קונדום..אבל עדיין מלחיץ כל הקטע של: "בחירת שמות"...
ככה אני קוראת לזה...אם אתה מבין למה אני... ובלי כל קשר לקונדומים או אמצעי מניעה אחרים... היית רוצה לחשוב שזה שאיתך עושה בדיוק את אותו הדבר ואולי אפילו יותר טוב עם מישהו אחר?! ממש לא רוצה..יש מספיק דאגות ביום יום.. כי כשיהיה לו יותר טוב אצל האחר..הוא לא יחשוב פעמיים ואתה תהיה עבר בשבילו..(נשמע יותר טוב באנגלית).

MARMELAD

New member
צ´מעי ירח

בכל מקרה איידס יכול לעבור. גם ביחסי מין הטרוסקסואלים. לקיים יחסי מין בלי קונדום זה ממש לא לעניין - אלא אם כן את במערכת יחסים ארוכה, מונוגמית, ובטוחה. וגם זה אחרי בדיקות איידס (כן, שתי בדיקות, אחת לא אומרת כלום). עזבי לבחור שמות, זה הפיך. לבחור מצבה, לעומת זאת, זה לא כיף גדול.

וואי..

משפט חזק!!!! אני בהלם... (שניה..אני אצא מזה..) אין ספק..בחור אינטיליגנטי... אבל אם אתה באמת רוצה לדעת מה "הסיפור" שלי.. אתה מוזמן לפורום "רפואת עור ומין"...

סתם שתיהי בעניינים..

את מסכנת ת´חיים שלך הרבה יותר ככה! ואני מקווה בשבילך שאת שומרת על עצמך... בכל מקרה, אני תומכת במה שאמרת בקטע של: בגידה=בגידה באמון ולא בעצם האקט עצמו... ומיותר להוסיף (אך, בכל זאת אעשה זאת), שלעשות אהבה וסתם סטוץ שונים אחד מהשני במהות... ואת יודעת מה, אפילו מבחינת האקט עצמו..לדעתי. כשמאוהבים/אוהבים ועושים את זה...זה נותן הרבה יותר.. וואלה...לא מוצאת ת´מילים כדי להסביר לך.. כמו שאי אפשר להסביר מהי אהבה... ובאמת, איש, איש באמונתו ייחיה...אבל מתישהו תשני דעתך...זה בטוח

אה...

חשבת להיות "מגדת עתידות"? כי לפי איך שאתה מנווט ת´עיניינים..יש מצב...(או שלא)..

MARMELAD

New member
לא הייתי סומך על זה

אם יש משהו שאני יכול להגיד לך על מאי זה שהיא בהחלט יודעת מה היא עושה. ושהיא לגמרי בחרה את צורת החיים שמתאימה לה. אני ממש לא בטוח שמתישהו היא תשנה את דעתה. אבל מצד שני אף פעם אי אפשר לדעת. מאי עוד יכולה להפתיע אותנו עם בעל שמרן ומערכת יחסים מונוגמית למהדרין. (או שלא)

לירוי25

New member
לך תעשה בדיקה!../images/Emo18.gif

תוכל לעשות את זה בועד למלחמה באיידס, זה עולה 80 ש"ח ובדרך כלל אין להם עודף..אז אלא אם כן מתחשק לך לתרום כסף תביא בדיוק. בהצלחה בכל מקרה! ולהבא שתמיד יהיה לך קונדום בכיס/ארנק/פאוץ´

.m

New member
אחריות! ../images/Emo11.gif

חומד, זה לא משנה אם אתה פאסיבי, אקטיבי, סגול או אפונה - האחריות על הגוף שלך מוטלת רק עליך! אל תהיה נאיבי, ואל תסמוך על אף אחד (אולי אם יש לך בן זוג זמן ממושך, אבל גם אז - האם אתה יודע שהוא ב- 100% מונוגמי???). הקונדום מגן לא רק מפני איידס אלא גם מפני מחלות מין אחרות, לכן גם אם אתה לא חולה/נשא, תקפיד להשתמש בקונדום. ושוב - גם במין אוראלי יש סכנת הדבק, אז לא לחפף!!!
mai

לירוי25

New member
מה קשור???

מה רק אקטיבים סוחבים קונדום בארנק?? מה השטויות האילו??

לירוי25

New member
סורי...ככה זה שאיכפת לך..

לפעמים אני שוכח שכל המוסיף גורע.. חוץ מזה התחכמויות מביאות לי את העצבים.. טוב, לקחתי רגיעון.

אלירן 25

New member
לירוי מתוק שלי פשושון....../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif

חולה עליך אחי היקר
וכמובן הרבה....
וגם כמובן....
אני מחכה לתשובה במייל שלי זה מארקי25 כמובן ביי פשושון שלי.......

לירונר

New member
הם לא סוחבים בארנק.. יש להם

בבית.... אני לא עושה את זה בפארקים ציבוריים או במכונית......
~לירון~ נ.ב.. hehehe

MARMELAD

New member
אוף איתך לירונר

אתה מפספס את הנקודה כל כך בחינניות: זה בכלל לא משנה תזדיינו בבית באוטו בפארק בשירותים של בית קפה בגג של עזריאלי במגדל של המציל בחניון בלונה פארק בחנות סקס בסאונה בתור ל TLV מתחת לשולחן באורנה ואלה במטבח של סבתא שלך בספארי בספרייה במתנ"ס בגן שעשועים בלונה גל במימדיון בקפה אינטרנט בנתב"ג באוטובוס לבאר שבע ברכבל של חיפה בגי´פ במדבר יהודה בין הירקות בסופרמרקט על המדף העליון במכולת השכונתית בנחל החצבני בעת פריחת הנרקיסים על הירח מה זה קשור בכלל לזה שאתה חייב שיהיה לך קונדום?

למעלה