למאי.... (וגם לכם...)

E Nig Ma

New member
מרמלד, משהו שאתה רוצה לספר לנו?

רשימת המכולת שלך זה מנסיון אישי?
אגב, תרשום בבקשה לאיזה סופר אתה הולך, שאני אדע לא לקנות שם ירקות...

MARMELAD

New member
בוא נאמר ש...

את כל הרשימה עוד לא עשיתי... אבל בהחלט התנסיתי ביחסי מין במקומות מאוד.. אממ.. מאוד... לא שגרתיים..

מאור 25

New member
../images/Emo111.gif ובקשר לזה....../images/Emo111.gif

וזה לך לירוי. אולי בגלל שאני גם אקטיבי אני תמיד דואג לקונדום מינימום 1 בדרך כלל 3. ובדרך כלל הפאסיבים אחראיים על הקיי וואי ככה זה בדרך כלל אני חושב. אבל אם תיהיה לי פגישה והוא יבקש שאקנה קיי וואי לא תיהיה לי בעיה להכנס לסופר פארם ולקנות גם אם אני אקטיבי. זואת דעתי או יותר נכון הרגל של 5 שנים. לירוי מתוק אני שולח לך הרבה<<<.
ואחד....
...להתראות פשושון שלי

לירוי25

New member
אין דבר כזה חלוקת אחריות!

לפני שבן אדם דואג עם איזה חומר סיכה הוא ישחיל את הקטנצ´יק שלו שידאג להגן עליו קודם כל! או שתשימו קונדום או שתעשו מקלחת קרה לפני היציאה מהבית! בערך איידס כמו שאין חצי הריון!

skeep

New member
מגיע לך בעיטה

פשוט לבעוט בך. מה אתה עושה לעזאזל? טוב. נראה לי שאלוהים אוהב אותך, אבל אתה צריך לוודא את זה. אז לך להיבדק ותפסיק להתנהג כמו קמיקז. סקיפ

לירונר

New member
אין מלים בפי.....

וגם עוד דברים.... בקיצור נמרץ : הוא היה ה-י-ח-י-ד שהיה לא מוגן ואני בלי שום קשר כן אלך לעשות את הבדיקה ותודה על הטפות המוסר (במיוחד של מרמלדוש...) שלכם ב~
~ לירונר

MARMELAD

New member
אני מקווה שהנקודה עברה ו...

סתם לידיעתך - דווקא מאחר ואתה פאסיבי אתה צריך להיות הרבה יותר לחוץ בענייני קונדומים. הומואים פאסיביים נדבקים באיידס הרבה יותר מאקטיביים.

nir2323

New member
מפחיד לקרוא את השירשור הזה

ש א נ נ ו ת ! וכל מי שאין לו כסף לקונדום , שיכנס ללינק, ירשום פרטים אישיים ויקבל קנדום בדואר הביתה .

amir100

New member
הסיכוי להידבקות....

לפאסיבי גדול יותר כיוון שהוא קולט את בתוכו את הזרע הנגוע. אותו זרע נגוע יכול להעביר את הנגיף : א. דרך חתכים מיקרוסקופיים בפי הטבעת או במעי הגס,אשר היו קיימים לפני החדירה. ב. חתכים שנוצרו כתוצאה מחדירה חזקה ( חדירה חזקה מגדילה סיכוי להידבקות) לצד האקטיבי אין משמעות גדולה לעובדה אם גמר או לא שכן העברת הנגיף מפאסיבי לאקטיבי נעשית דרך חתכים מיקרוסקופיים שנמצאים על הפין ואשר באים במגע עם חתכים דומים בפי הטבעת או ברקטום (מעי גס) של הפאסיבי. לכן מובן שלפאסיבי סיכוי גבוה יותר. סטטיסטיקות מקובלות טוענות שהסיכוי לפאסיבי לכל משגל להידבק נע בין אחוז לכמה אחוזים , בעוד שלאקטיבי סיכוי נמוך יותר, עד אחוז בד"כ. אין בנתונים אלה בכדי לגרום שאננות כלשהיא אלא להיפך , מדובר בסיכויים גבוהים!! פאסיביים ואקטיביים כאחד צריכים להישמר.

Yaniv-DC

New member
אני לא מכיר את החוק בארץ,

אבל בארה"ב זה נחשב אונס, גם אם זה נעשה בהסכמה. בן 16 ומעלה אמנם יכול לקיים יחסי מין, אך עם קטין בלבד, ולא עם בגיר. משום מה חשבתי שזה ככה גם בארץ..

amir100

New member
לירון.....

אתה צעיר ותמים וזה בסדר. אתה בסה"כ בן 17. אתה אולי רואה את עצמך כבוגר כבר אבל תאמין לי שאתה ילד קטן (לא בזלזול). אנשים מבוגרים רבים נמשכים לנעורים/נערים. כשהם חרמנים הם לא יהססו לשקר ולנצל את התמימות שלך. איידס לעומת זאת לא מבחין בין ילד למבוגר. הוא פוגע בכולם.אז תקרא את המאמר שכתבתי בקישורי הפורום, תלמד ,תבין ותפנים. בלי קשר,לדעתי זו בושה שבן אדם בן 35+ מקיים יחסים עם נער בן 16. חבל שאין חוק כנגד זה. ( זה לא מתחת לגיל ההסכמה או שאני לא מעודכן?)

למעלה