למה אני לא רואה שירשור יומי?;-;?

Kiku

New member
ג'אקן אהובי ../images/Emo99.gif../images/Emo80.gif

אני אקנה חפיסה או שתיים רק בשבילו!!!!!!!
רק שיקדישו לו קלף משלו!!! >< נו, וכדי לקבל את הפוסטר השני מהבני זונות ^^; כתבו שהם נותנים. למרות שמי כבר סומך עליהם? -.-

Hell Dragon

New member
אההההההההההה

איזה קליפ מעולה!!!!!!!!!!! השיר פחות טוב. אבל הוא נותן הרגשה של סוף. זה עצוב.
חוצמזה פרק יפה!! אני לא מאמינה שאני אומרת את זה, אבל בפרקים האחרונים אבל ממש התחלתי לחבב את קגומה..

Jifannit

New member
מופ, אז זה השרשור היומי?

נגיד ש. הביץ' חזרה! ^.^ מכוערת. סאנגו צ'אן הכי יפה שם :p איכסההההה, מה זה השיר פתיחה החדש הזה??! זה כמו שירים של טלנובלות דרום אמריקאיות! *מקיאה* הקודם היה כ"כ יפה. טוב, נו, לפחות יש כמה שניות של אינו בלי חולצה *-* שקסע :) מממ, יש הנחות לפרק הבא? (הלכתי, לילה טוב, אני אהיה פה רק מחר אחה"צ. או בצהריים. מתישהו X_O)

Kiku

New member
|סגידע|../images/Emo80.gif

שיר הפתיחה כל כך יפה!!!!!!!!! עושה חשק לרקוד
היה פרק כל כך יפה
אפילו קיקיו כבר לא כל כך גרוע... [סליחה ניצן וכל אלה שמתעבות אותה] רק חבל שנשאר עוד כל כך קצת ;; ניא~ אינו שלי כל כך מושלם
קצת באקה, אבל חמוד

זה היה דווקא סבבה פרק. ^_^

אני מאוד מאוד נהניתי ^.^ הפתיח הזה, לדעתי ממש סגיד *____________________* הוא אחד הפתיחים שממש אהבתי. בעצם, אהבתי את כולם חוץ מ-I AM.
אבי;;; היא עשתה צער בעלי אדם, אבל למי אכפת כשזה היה לפני איזה 500 שנה? 0.0 טוב יאללה יש לימודים מחר
יו אני מזה שמחה שחזרתי ללמוד
אבל לא רוצה לקום מוקדם
יאללה להתראות חברים^-^ סיונרה^-^ לילה טוב^-^ חן

Rukia

New member
חוץ מ I am ? |=

מהמהמה איי אם זה כ"כ יפה !~ איך את יכולה לא לאהוב את זה ? =|

אההההה לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא;_;

אביייייייייייייייייייייייייייייייייייי זונע רעה שליייייייייייייייי לאאאאאאאאאאאאא לא גם את!!!;_; ;_; היא הזכירה לי את ג'אקי איך שהו! לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא;_; יש לה אמא תרנגולת גדולהXDDDD והיה קרב צחוקים מרושעים!!!!!! אבי: מאוהאהאהאהאהאה אמא של אבי:מאואהאהאהאהאההאהאהא נארקו: מואהאהאהאהאהאהאההאהאהאאהאהאהאהאה XDDD בכלל כל הפרק היה מלא בצחוקים מרושעים קיקיו סיפקה אוירה רומנתי לפגישה שלה עם אינויאשה... מלא נשמות כאלה וחושך וזה זהר ופוזה ודרמה... כן, זאת קיקיו
בעיניין קאגומה, אני חושבת שאני אוציא את זעמי בקומונה... או שאין לי כוח ואני פשוט אגיד שהיא אישה ארורוה...

אה והשיר איכסיייייייייייייייייייייי

כמו של הקרנבלים האלה של ברזיל, ממש לא מתאים לפתיחה! אבל הקליפ שלו ממש יפה.... גריפ יותר

noap91

New member
אם זה השירשור היומי אז..

היה פרק ממש ממש טוב. סוף סוף אבי מתה. היא ואמא שלה היו ממש מעצבנות.
למרות ש.. עכשיו לא יהיה סיכוי שאינויאשה יקרא לה שוב "משוגעת"
הקליפ החדש ממש ממש טוב! השיר נוראי. היה קטע של סאשומארו וקאגורה.. ושל קוהאקו וסאנגו.. אז זה טוב.

למעלה