למה אני לא רואה שירשור יומי?;-;?

אהההה ;;

לא הספקתי לראות
מה המספר?

karyn

New member
154 לא כדי לך לראות

עצוב מאוד כואב הלב אבי מתה

Fay Wood

New member
שיר פתיחה ._.; ../images/Emo168.gif

אמ. זה. אמ. אמור להיות יפנית. משו. לא לטינית. ._.;;; אאוץ'. עולות לי אסוציאציות על שאקירה. איכ X_X;; אבל סכהכל שיר נחמד ^__^; שמח מידי, יותר מידי קאגומה, די פקאצי (OO;) אבל חמוד ^^;;;; נמ. פרק. קיקיווווווווו!!!!!!!! *____________________* כו~סעעעע!!! *_______* מושלמתת T.T ואיזה חמודות הילדות הקטנות האלה ^___^ וקגומה פקאצה >>; ושוב פעם, כולם מרחמים עליה כי היא ילדה קטנה ומסכנה, ואינויאשה הולך לקיקיו, אז אוי ואבוי היא תכנס לדיפרסיה עמוקה ותתאבד... אמןןן!!!! *-* וכולם צריכים לרחם עליה ולומר ש"קיקיו ארורה".... קיקיו ארורה?!?!~קיקיו~ ארורהה?!?! אתם רואים מה הפקאצה הזאת גורמת להם לחשוב על אחת הדמויות המעניינות _היחידות_ בסדרה הזאת? ><; הרמה של הסדרב מתחילה ממש להדרדר. זה מטריד. אביהימה ;; היא הייתה כזאת כוסע. ויש לה אמא מוזרה ומכוערת OO; סאשייייייייי~!!!!!! *___________* כמה זמן לא ראו אותו *-* נאראקוווו~ *_____________* האא בישיבישיבישי *.* הגבול שבין העולמות. היגיע הזמן -.-; הם מושכים את הקטע הזה יותר מידי.. וקאגומה עדיין פקאצה >>; רחמים עליה, רחמים. היא חושבת שאינויאשה וקיקיו עושים סקס בזמנם החופשי. היא לא קולטת שזה ~סאשי~ שעושה איתו סקס?! >>;;

noap91

New member
אני חושבת שהם טעו בתרגום

וכתבו "ארורה" למרות שאמרו קיקיו-סאמה. אבל אני לא בטוחה.

Takashi Tomoko

New member
זו.. זו...זו תרנגולת גדולה!!

שיגעו אותי הפרק.. היה קטע קיקיו\אינו רגיל אז התלהבתי מאינו\קיקיו (למרות שהיא רוב הזמן דיברה על קגומה..*אהמ*קיקגומה*אהם*) ואז היה קטע קגו\אינו אז התלהבתי מקגו\אינו.. אז רוב הזמן אני חושבת אינו עם קגו או קיקיו, קגו או קיקיו ואז הופיע סאשי.. וזה הכה בי! עזבו אותכן מהנקבות האלה! שיהיו אחת עם השניה! אינו סאשי ללנצח!!! שיפו היה מעצבן במיוחד היום... התחשק לי לסקול אותו בעגבניות רקובות (עגבניות זה רשע!) הו.. כמה צחוקים מרושעים יש היום! הדיאלוג היה משו כזה: אבי הימה: האהאהאהא! נאראקו בתגובה: האהאההא! ואמא של אבי (ששחתי את השם שלה)כתוספת: האהאהאה! מדהים כמה רמיזות היו היום לקיקגומה וואו.. כתבתי מגילה! אם הגתעם עד לפה קבלו פרח!

יעל צאן

New member
אאווויייי....איזה קול מעצבן יש לאמא

של אבי.....כאב ראש היא עשתה לי ולאח שלי.....והצחוק שלה בכלל אסון! X.X מסכנה אבי .....כל הפרק ריחמתי עליה.
איכס איזה שיר מגעיל....סלסה....לטיני....אני שונאת את הסגנון הזה.....בעעעעע....לפחות הקליפ שלו יפה*_*

NuShiCieNta

New member
פרק גדול ^O^ ואנג'ראסו שיר סגיד.

והקליפ. קאגורה לשם שינוי יפה בו. ואררר ארגו את אבי הימה היפה.

בJדJה

New member
מה יש שיר פתיחה חדש??

מזל שהקלטתי! ראיתי היכל התרבות חיחי לא רוצה Angelus!! רוצה one day one dream!!!! אהבתי את השיר הזה!!!!!!!!!!
אנג'לוס נשמע כמו קרנבל ברזילאי!שיר נחמד אבל לא אהבתי כל כך!

למעלה