למה אני מצדיק את זה שגברים צורכים שירותי זנות

רמי אב

New member
למה אני מצדיק את זה שגברים צורכים שירותי זנות

1, הם לא רוצים בת זוג כי הם לא רוצים מחייבות כי לא תמיד זה קל לצאת ממחויבות ולפעמים כדי לנסות לצאת ממחויבות גם צריך להלחם הרבה זמן בבתי משפט.
2, למי שצורך את זה פעם בשבוע מבחינה כספית זה יותר זול מאשר לשלם לבילוי עם בת הזוג במשך הרבה ימים בשבוע ובחודש.
3, לא כל אחד גם לאחר מאמץ מוצא אישה שהוא מעדיף, במיוחד שאסור להטריד אנשים שמראים בצורה ברורה התנגדות לקשר מסויים.
ולכן אני משוכנע שגם אם יגבילו את שירותי הזנות בחוק, שתמיד יהיו כאלה שיחפשו סיבה איך לעקוף את החוק ואם צריך אז גם לבטל אותו.
אני לא יודע אם זה שייך לפורום אבל בגלל שאני ראיתי שרשום בחוקי הפורום הזה שמותר לרשום גם דעות אחרת אז אני רשמתי את הדעה שלי.

ga26

Member
עם טיעונים מקבילים אני יכול להגן על עבדות בדיוק

באותו אופן

רמי אב

New member
אין מה לעשות, לא הכל מושלם בעולם הזה.

אצל כל אדם יכולות להיות העדפות שלו בכל מיני דברים ושלא כולם יסכימו איתן.

ga26

Member
בהחלט! ולכן כל מה שאתה מאחל לנשים אני מאחל שיתקיים

בבנותיך/אמך/אשתך. מקווה שאתה אכן מאחל לנשים (וגברים) רק טוב.

גאיה1323

New member
כל הטיעונים שלך באים מנקודת המבט של ״צרכן הזנות״

ההתנגדות לזנות באה מהצד של להסתכל על הזונה כבת אדם עם צרכים ורצונות כמו שלך, מתוך הפרספקטיבה הזו הזנות פוגעת בנשים (לא רק בזונות, בכלל הנשים), ומשם באה ההתנגדות.

Berethor

New member
יש גם טיעונים בעד הזנות מנקודת המבט של נשים שעוסקות בזנות

ומנקודת המבט של נשים ובחברה באופן כללי, אבל רמי אב לא טרח לציין אותם, ככה שכרגיל הנושאים שלו לא ממש קשורים לפורום פמיניזם, הם היו יכולים להתאים לפורום מלחמת המינים בתפוז, לפני שהוא נסגר, הרי מטרת הנושא שלו זה להצדיק זנות בעזרת התנגחות בנשים/בזוגיות עם נשים, מה שהוא אומר בעצם זה "זוגיות עם אישה זה כל כך גרוע שעדיף לצרוך שרותי זנות".

[URL]http://www.tapuz.co.il/forums/forumpage/909//%D7%9E%D7%9C%D7%97%D7%9E%D7%AA_%D7%94%D7%9E%D7%99%D7%A0%D7%99%D7%9D[/URL]

רמי אב

New member
אני לא פסלתי את זה שיכול להיות

שיש נשים שרוצות לעסוק בזנות.
אני רשמתי את מה שהיה חשוב לי לרשום.

גאיה1323

New member
ומה שהיה לך חשוב לרשום זו נקודת מבטך

שזה סבבה, אבל לא כל כך קשור לכאן.

Berethor

New member
וגם לא מצדיק נושא חדש לדעתי, במיוחד שכבר יש בפורום דיונים על

הנושא של זנות, הוא היה יכול לרשום דעתו בנושא כתגובה לאחת מההודעות בשרשור השני.

tomasth

New member
ההתנגדות היא מנק מבט של ה צרכן גם כן

גם צרכן הסמים הוא צרכן וזה לא אומר שמנק מבטו זה בסדר.
&nbsp
עצם עניין מכירת מין הוא הבעיה העיקרית בזנות.
&nbsp
יש זונות שבעד הזנות יש לקוחות שבעד , יש לקוחות נגד יש זונות שנגד יש גברים שבעד ויש שנגד ויש גם נשים בעד ונגד.
&nbsp
לא הבנתי איך זה קשור בנשים שאינן זונות (אלא אם כן מדובר על כל המין האנושי שבו זה פוגע ואז זה לא רק "בכלל הנשים").

blackmetal5

New member
אם לא תהיה זנות אולי יהיו יותר מקרי אונס...

זכרים הם אנסים פוטנציאליים ואם לא תהיה זנות והסקס יהיה פחות זמין הזכרים יהיו מוכנים לאנוס.

aaa123

Member
בלי זנות אולי יהיה פחות אונס

כי לאלו שאונסים היום זונות לא יהיה כל כך קל לאנוס בלי חשש מעונש.

Berethor

New member
רוב הנאנסות הן לא זונות, זה לא הגיוני שיאנסו מישהי שגם ככה

ככה מוכנה לתת שרותי מין כמעט לכל אחד, אם אונס של זונות היה דבר נפוץ אז זונות היו גם נשארות ללא משכורת, משום שזנות זה המקצוע שלהן. אין לי כמעט שום ספק בכך שאם לא היה זנות זה היה מעלה את אחוזי האונס. היה גם מחקר בנושא, שבמדינה שבא גדל מספר הנשים שעוסקות בזנות, ירדו שיעורי האונס באופן משמעותי, וזה נתון חשוב שהרבה אנשים שמתנגדים לקיומה של הזנות במדינה לא לוקחים בחשבון.

"There have already been lots of studies performed and evidence gathered proving that legal prostitution reduces rape, sex violence, and other sex crimes. One study that shows the correlation between legalizing prostitution and declining rape cases comes from Rhode Island, wherein they accidentally legalized prostitution. In 1980, lawmakers accidentally removed the section that defined prostitution as a crime, and it went unnoticed until 2003. Technically, it had been in effect for almost 3 decades, from 1980-2009. During those years, the number of women involved in prostitution and size of the indoor sex market largely increased. But surprisingly, rape cases have declined by 31 percent."

"We can think of a lot of reasons that might prove how decriminalization could reduce sex-related crimes. Once legalized, sex workers would be empowered to approach a police if they are in danger or having a problem with their clients and pimps. Furthermore, sex workers would also be given an opportunity to conduct their business on their own without the control of an abusive pimp, which reduces the possibility of violence and abuse."

"And when prostitution is already legal, people, who wish to satisfy their sexual urges, would have their option readily available for them. So rather committing rape, they could just hire a prostitute to satisfy their sexual need. Well, this idea may sound repulsive, but if you think it over, you will find it also sensible. The late Indian novelist and journalist, Khushwant Singh, said that, “The more you try to put down prostitution, the higher will be the incidence of crime against innocent women."”

http://www.listland.com/top-10-reasons-prostitution-legalized/

aaa123

Member
נכונות של הזונה לתת שירותי מין עדיין לא אומרת נכונות לכל דבר

שהלקוח ידרוש כך שבהחלט יכול להיות אונס של זונה שמסכימה עקרונית למין אבל לא למה שהלקוח רוצה ,והלקוח ששילם חושב שהיא חייבת להסכים לכל מה שהוא רוצה וכופה עליה את זה.

Berethor

New member
לקוחות עם סטיות גדולות? כל כך גדולות שאפילו זונה מסרבת להן?

כן זה נכון, זונה לא חייבת להסכים לכל דבר, על אותו עיקרון כפי שיש שחקניות פורנו שמסרבות לעשות מין אנאלי, לדעתי זה מוסיף להן יותר כבוד, אפילו אם הן עוסקות במקצוע שלא נחשב למאוד מכובד, אבל לפחות יש להן גבולות. עד כמה שידוע לי יש זונות שיש להן תעריפים שונים לכל אקט, לדוגמה המחיר על מין אוראלי נמוך יותר מהמחיר של מין וגינאלי, וגם לא נראה לי שיש הרבה לקוחות שרוצים דברים שהם מחוץ לגבלות של מה שהזונה מסכימה עליו, ובדרך כלל נשים שעוסקות בזנות מוכנות ליותר דברים מיניים מאשר נשים שאינן עוסקות בזנות, וזאת גם אחת הסיבות לכך שיש גברים הולכים לזונות.

גאיה1323

New member
גם זונות יכולות להיאנס

גם זונות נאנסות, קל וחומר זונות כיוון שהסכמה פורמלית היא לא הסכמה מינית. הסכמה מינית היא הסכמה חופשית מרצון. אם אתה גווע ברעב ללחם ומישהו מציע לך אוכל תמורת כריתת האוזן שלך, האם זו הסכמה חופשית ומרצון?
שוב אחזור, אונס אינו עניין של מין, ולא של חרמנות. אונס הוא עניין של שליטה וכוחניות, ואותו צריך למגר ולא להעצים על ידי נתינת לגיטימציה לזנות.

Berethor

New member
הסכמה פורמלית זה הדבר העיקרי שרלוונטי מבחינת החוק, אחרת זה

כמו לחתום על חוזה ואז לטעון שלא באמת רצית לחתום על החוזה, אם הסכמה פורמית זה "לא מספיק" אז אפשר להפליל אנשים באונס יותר מדי בקלות ולא בצדק. זנות זה מין תמורת תשלום ולא אונס, אם מישהי נאנסת היא לא מקבלת כסף בתמורה לזה. אני לא מסכים עם הטענה שזנות זה אונס, ואני לא מסכים עם ההשוואה לכריתת איברים, משום שזונות לא מאבדות שום חלק מהגוף שלהן לצמיתות. אני גם לא מסכים עם כך שעברות מין "זה לא דבר מיני" ושזה לא נובע מחרמנות, עובדה שאנסים מעדיפים לאנוס את מי שהם נמשכים עליו מינית, ואם מורדים לאנס לשעבר את החשק המיני אז הוא לא מעוניין לאנוס יותר. אני מאמין שאם לא היה זנות אז היה הרבה יותר אונס, בגלל ששרותי זנות מהווים תחליף לאונס עבור אנשים שצורכים זנות, ובלעדי שרותי זנות הם ישארו לא מסופקים מינית, וחלקם עלולים לאנוס בגלל זה. לגבי גוועה ברעב אני גם לא מסכים, שמעתי על הרבה מקרים של זונות שנכנסו לעסק בשביל כסף קל, כי הן העדיפו לא לעבוד במלצרות או בניקיון, וזה לא נחשב מבחינתי לחוסר ברירה אמיתית, רק מישהי שנחטפה לזנות בעזרת כוח, היא מישהי שבאמת אין לה ברירה. יש הרבה אנשים שמעדיפים לחיות באושר ובעוני מאשר לעבוד בזנות, יש הרבה נשים לא עשירות שלא בוחרות לעבוד בזנות, אבל נשים הן לא אותו דבר, מה שמתאים לאחת, לא תמיד מתאים לאחרת. בכל מקרה את לא חייבת להסכים איתי, כפי שאני לא חייב להסכים איתך, העמדות שלנו בנושא הן שונות, בהרבה סעיפים. אני נוטה להסכים יותר עם blackmetal5 בנושא, למרות שהעמדה שלה די רדיקלית ומכלילה, אבל היא די נכונה לגבי הרבה גברים.

"סירוס כימי מתבצע על ידי הזרקת הורמון המין הנשי אסטרוגן או מתן תרופות אנטי-אנדרוגניות. פעילות זו גורמת לשינוי הריכוז היחסי של הורמונים גבריים ונשיים בגופו של הגבר, כולל ירידה בדחף המיני ובמאפיינים המיניים המִשְנִיים שלו. בין היתר, תרופות אלו גורמות לירידה בשיעור הגוף ולצמצום ההתקרחות, לעלייה בגובה הקול, לשינוי פיזור השומן בגוף (פחות בכרס ויותר בישבן ובחזה, עד כדי הצמחת שדיים) ועוד. קיימים ממצאים לפיהם סירוס כימי מקטין את הסיכוי להתקף לב, אולם נראה שלסירוס כימי השפעה שלילית על צפיפות העצמות, בעיה שלאחרונה נראה כי נפתרה. במדינות מסוימות סירוס כימי מוטל על אנסים ועברייני מין כחלק מהענישה או כאמצעי טיפולי למניעת הִישַנוּת העבירה."

[URL]https://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A1%D7%99%D7%A8%D7%95%D7%A1#.D7.A1.D7.99.D7.A8.D7.95.D7.A1_.D7.9B.D7.99.D7.9E.D7.99[/URL]

גאיה1323

New member
לא יודעת איפה שמעת או מה

אבל זה לא רלוונטי לדעתי.
אם היה אחוז מהעבדים שהאמין שזו הדרך הנכונה בשבילו, האם זה אומר שעבדות היא הדרך הנכונה?
ואנשים לא אונסים בגלל שהם לא מסופקים, אנשים אונסים כי הם מאמינים שההנאה שלהם (או מה שזה לא יהיה, טובתם לצורך העניין) היא מעל כל אדם אחר בעולם, ומעל כל פגיעה שהם מהווים. לכן העניין פה הוא אלימות ולא מין, אגוצנטריות ולא חרמנות. אני מקווה שעכשיו זה יותר ברור.
ובנוגע ל״לא מאבדות דבר לצמיתות״ אני מציעה לך ללכת לכתבים פסיכולוגים שעוסקים בשורדות זנות ולהבין כמה הסימן הנפשי הוא פרמננטי ומסוכן. ובנוגע ללא מאבדות דבר לצמיתות #2, גיל התמותה של זונות בארץ לא עולה בממוצע על 45, אז אני לא יודעת כמה הנזק הוא לא פיזי כמו שהוא נפשי.
סיפור ה״זונה המאושרת״ נשאר בהוליווד כקוריוז, אין לו קשר לעולם האמיתי, מוזמן לגשת לכתבי ״מכון תודעה״ לעוד מידע. http://todaango.org.il/

גאיה1323

New member
נ.ב

לשיח המשפטי גם כן אין פה מקום בעיני, זו אינה סוגיה משפטית.
אני אומרת את זה בגלל שכשהשיח על אונס הופך למשפטי הוא עובר קונקרטיזציה- כן לא שחור לבן. המציאות מורכבת ומלאה בגוונים, אם מדברים על זנות לעומק ועל אונס לעומק צריך להתחשב בכל מיני מצבים ולשאול את מידת הפגיעה שנגרמת כתוצאה מהתופעה (כיאה לפמיניזם הרדיקלי שמסתכל על מימד הפגיעה באנשים). בעיני הזנות פוגעת בחברה באופן כללי כיוון שהיא נותנת לגיטימציה לאנוס, ״לקחת״, לכבוש נשים, היא מציגה אותנו כמוצרי צריכה (וכבר הזכרתי שהחוויה של גבר שמציעה לקנות אותי לא זרה להרבה מהנשים שאני מכירה), ואת הגברים כצרכנים של אינטראקציה אנושית. כסף הוא כוח, את זה אמרו כבר לפני, ויש פה מימד של אנשים שיש להם כוח שלוקחים מאנשים שאין להם כוח. זה נבדל מלקנות חמאה במכולת בגלל מימד הפגיעה שנגרם לנשים שעוסקות בזנות וגם לנשים באופן כללי בגלל שתופעת הזנות היא לגיטימית בחברה שלנו.

למעלה