"הנבעלת לערל קשה לפרוש", אפילו חז"ל נאלצו להודות
בעובדה שאיבר שלם וטבעי עדיף. "שבעה פעמים תמדוד פעם אחת תחתוך", ברגע שמטילים מום בלתי הפיך בגוף, מאוחר מדי לתקן את זה, לאנשים אין "Healing Factor" ברמה של ערפד חזק במיוחד. הסרת משקפיים זה לא רק עניין אסתטי, זה גם כדי לא להיות תלוי במשקפיים, ומשקפיים זה אביזר מלאכותי מכתחילה. שפה שסועה זה מאוד לא יפה וביזרי, חזה קטן זה משהו שהוא הרבה יותר נפוץ(במיוחד בקרב נשים במשקלים מאוד נמוכים) משפה שסועה וגם לא נראה כל כך נורא יחסית לשפה שסועה, כן חזה קטן זה נראה פחות נשי, אבל זה לא עד כדי כך נורא, וזה יכול להעניק מראה צעיר ותמים יותר, משום שחזה קטן מזוהה עם נערות/ילדות יותר מאשר עם נשים מבוגרות, לטוב ולרע, וכידוע מראה צעיר זה גם משהו שיש לו ערך, במיוחד אצל נשים. לא מכיר הרבה גברים שיגידו שהם בסדר עם זה שלבת זוג שלהם תהיה שפה שסועה, אבל אני כן מכיר מספיק גברים שבסדר עם זה שלאישה שלהם יהיה חזה קטן, אפילו אם הם מעדיפים חזה גדול(ולדעתי יש דברים שחשובים יותר שהיו בבת זוג טובה מאשר גודל החזה שלה), ויצא לי להתקל ברשת בגברים שמעדיפים חזה קטן(אם כי הם לא הרוב). אני ממליץ לנשים לא לעשות נתוחים להגדלת חזה(כאשר נשים שואלות אם שווה לעשות או לא), אפילו שאני מעדיף חזה גדול, אני מאמין שמראה טבעי הוא עדיף ברוב המקרים, מראה מלאכותי הוא דוגמה טובה "לשקר החן והבל היופי" משום שבהרבה מהמקרים זה מרגיש פחות טוב במגע, עבור שני הצדדים.
"A girl who sees her lack of assets as a plus. Flat chests are usually associated with the young, and a girl with Petite Pride will play this up as much as she can, usually to make herself seem cute and innocent."
[URL]http://tvtropes.org/pmwiki/pmwiki.php/Main/PetitePride[/URL]
"The Healing Factor is an amazing super power, capable of feats from quick healing to re-growing whole limbs or even one's entire body in seconds. Sadly, it's more passive and less visually impressive than Eye Beams or even Super Strength, both of which you can show off regularly with Mundane Utility to clue in new readers or viewers that the characters have powers."
"So for writers who don't want to go the route of "Luckily My Powers Will Protect Me" every issue, they have to find new and inventive ways for the hero to show off their regeneration, whether by their own clumsiness, being an accident magnet, or the target of lethal attacks. Accidents usually include: deep cuts, lost limbs, third degree burns, and otherwise flirting with sure death. The problem is that while redundant exposition is avoided, the character in question gets a reputation as clumsy to the point that should they lose their regeneration they'd die or be seriously crippled, prompting onlookers to go "Good Thing You Can Heal"".
[URL]http://tvtropes.org/pmwiki/pmwiki.php/Main/GoodThingYouCanHeal[/URL]