למה אני מצדיק את זה שגברים צורכים שירותי זנות

Berethor

New member
איכות? לא ממש, בדרך כלל סטוצרים לא ידועים בבררנות גבוהה

ההבדל העיקרי בין סטוצים/הוללות מינית לזנות זה שעל אחת מקבלים כסף(לטוב ולרע) ועל השני לא. לגבי "הלבנת פנים", אובכן הWhore-shaming זה חלק מהSlut-shaming, להיות ידועה בציבור בתור "שרמוטה" זה לא הרבה יותר טוב מאשר להיות ידועה בציבור בתור "זונה". כן יש אנשים שהמין עבורם הוא משהו בעל משמעות רבה, ולא משהו שעושים עם כל אחד, אבל זה לא דבר שתקף לגבי סטוצרים, אנשים הם שונים, יש אנשים שדברים מיניים מפוקפקים מתאימים להם ויש כאלו שלא.

מאיפה לך?

אגב זה לא משנה שעם אחד זה ממשיכה מינית ובחירה כדי לממש ריגוש, הנאה וכו'
והשני הוא בשביל כסף ואלמנט בחירת הפרטנר די נעלם.

כן, יש מצב שיש קשר בינהם, נשמע ככה.
אני לא חושבת שיש משהו רע באישה ששוכבת עם הרבה גברים ולהפך , כל עוד טוב/לה או לו עם זה. שוב חוזרת לזה שאין לי מושג אם הם בררנים או לא ומה התדירות שלהם.

מה זה מפוקפק? תרבותית?
אם אני רואה מישהי או מישהו שמשתמשים במיניות שלהם בצורה בוטה כדי להשיג דברים או משנים את התנהגותם בהתאם לאדם אחר כי הם פלרטטנים מאוד ונהנים מזה זה גורם לי לא לכבד אותם (אני חושבת שזה למשל משהו מהשטיפת מוח הזו שהשפיע עלי).

אם אדע שאדם גבר או אישה שכבו עם הרבה אנשים או היו בשלב כזה או אחר של חייהם ואפילו עכשיו זונות זה לא יגרום לי לחוש שום דחיה או שיפוט , אני מניחה שזה נעוץ בזה שאדם שהולך לסטוץ מנסה למלא צורך אירוטי או דחף ושזונה גבר או נקבה עושים את זה בעבור רווח חומרי ואולי פרנסה.

כשזה נעשה כשימוש בכוח שכביכול יש לך על מנת להונות או לקחת מאחר משהו שלא בהסכמתו (זאת אומרת רמייה- שימוש במיניות שלך על מנת להשפיע על התנהגותו , יחסו והעדפותיו של אדם לגביך) ולא כחלק מסוג של יחסים מסחריים שבהם ברור מה על השולחן , או למלא דחף - רק אז אני נגעלת.

האמת שאני מניחה שאם הייתי מחפשת הגדרה למילה פריצות - זו הייתה ההגדרה, שימוש במיניותך על מנת לתמרן אחר למטרותיך .

Berethor

New member
יש אנשים שכסף מרגש אותם יותר ממיניות, ולא כל האנשים נהנים

מהעבודה שלהם, אבל אם אדם נהנה מהעבודה שלו זה בונוס, ולכן לאישה סטוצרית, שמבחינתה יחסי מין זה כמעט כמו ללכת לשרותים, והיא מחליפה גברים כמעט באותו קצב שהיא מחליפה גרביים, אז יהיה לה הרבה יותר קל לעסוק בזנות. בנוסף גם נשים שיש להן תאוות בצע, ולכן הן מאוד נהנות מלקבל כסף על המין, יותר מהאשר ממין שהן לא מקבלות כסף עליו. כאשר שוכבים עם מלא אנשים קשה להיות מאוד בררנים, ואין יש פחות סיבה ללהיות בררנים, אם במלא קופצים ממיטה למיטה, כאשר צריך לבחור רק אדם אחד אז נוטים להיות יותר בררנים. הכרתי בחורות סטוצריות, אז אני יודע שהן פחות בררניות, וגם מבחינה של היגיון זה מסתדר לי. לא כל כך אכפת לי אם אישה שוכבת עם הרבה גברים, אבל אני מעדיף שלא להיכנס לקשר רציני עם מישהי כזאת, משום שאני לא אוהב תמחשבה שאישה שלי הייתה או תהיה עם הרבה גברים אחרים, וגם קשה לסמוך על אישה כזאת, ששוכבת כל כך בקלות עם גברים, יש סיכון הרבה יותר גבוה שהיא תבגוד, אז זה בהחלט יגרום לי להרגיש דחיה ושיפוט, העבר הוא חלק מאדם(לטוב ולרע), זה לא חכם להתעלם ממנו.

"This applies to both sexes. Both men and women fall in love, are tempted to cheat on their partners, and feel jealousy when they suspect their partners are cheating on them. If you know that someone has had sex with many different people, this makes them attractive for a one-night-stand, because it suggests that it will be easy to get them into bed and that they will probably be good in it, but it makes them poor prospects for a long-term relationship; they didn't "settle down" with anyone else, so they probably won't settle down with you. Conversely, someone who has carefully guarded their "innocence" is more likely to remain faithful once in a relationship, but they aren't going to settle for anything less than True Love, either."

http://tvtropes.org/pmwiki/pmwiki.php/Main/MyGirlIsASlut

לכל אדם יש תאוות בצע

ובהקשר של זנות זה בכלל לא משנה לתוצאה.

אני לא חושבת שיש מישהו שסקס בשבילו זה כמו להחליף גרביים,
אני באמת לא יודעת מה הולך אצל סטוציונרים (יש מושג כזה ת'כלס?)

אמ לוגית מסתדר לי מה שאמרת -אם יש לך רצון להרבה פרטנרים ובדרך הפגישה מוגבלת עם אותו אדם לפעם אחת או פעמיים אני מניחה שהגיוני שתהיה פחות בררן בנושא לעומת אדם שרוצה קשר רציני. כאילו לוגית משכנע, לא יודעת איך זה עובד

אני לא מבינה מה כמות האנשים שהיא שכבה איתם קשורה ללויאליות זוגית , אם אתה מרגיש יותר מיוחד ככה בשבילה או להפך היא בשבילך נראה לי שאני יכולה להבין (גם אם לא להזדהות ולהסכים) . מה קשור לויאליות?.

יש גם כאלה שיש להם תקופה כזו וזה חולף , יש כאלה שמכורים למין ויש כאלה שזה בא מחסך ולא מהנאה או סקרנות מינית.

אני לא חושבת שזה מתקשר לנאמנות או לפחות לא אמור בכל המקרים (אין לי פה ממש הכרות אז אני לא יודעת אם לומר ברוב, בכל או בחלק - אז בחרתי בכל)

גאיה1323

New member
Berethor, אין קשר בין אהבה למין לבין זנות

זה שאישה אוהבת לשכב עם אנשים זה לא אומר שהיא אוהבת לשכב עם כל אחד.
הבעיה בזנות היא שהבחירה של האישה אינה חופשית, היא מחוייבת לקבל את כולם אחרת היא תאכל מכות רצח, וזו סביבת עבודה פוגענית.
זה לא ״אני לא נהנית מהעבודה שלי במקדונלדס ולא חווה סיפוק מקצועי״, זה להיות במצב סיכון גבוה עד אין קץ יום יום. אתה רואה את ההבדל, נכון?
בנוסף, אין קשר בין מונוגומיות לבין הנאה ממין והרצון לממש אותה, וגם מי אמרה שמונוגומיה מתאימה לכולם.
אנא קרא. http://todaango.org.il/?page_id=47

סליחה

לא עדיף להשיג יזיזה חביבה ולבשל חביתות בבית?
חוסך זמן וכסף

לגבי אישה תפורה לפי המידה- לא יודעת מתי הסתובבת לאחרונה בדרום תל אביב אבל בוא נניח שגבר בשמלה, אישה מחומצנת באיזור גיל הבלות (עקב ומיני) וכמה יצורים מפוקפקים שהתקשתי לעמוד על מינם לא משכנעים אותי שזהו טעמו של הגבר הממוצע.

(לא שיש לי משהו נגד שמלה צבעונית ובלונד פלטינה על מאן דהוא)

מוזמן להעמיד אותי על טעותי ולספר לי את קורותיך עם גיישה לוהטת בדירת קומתיים פרטית, עד לכאן זה לא נשמע קיום מאוד מלבב ביופיו (לפחות לא אחד שישכנע אותי שזו חלופה קיומית שנבחרה מרצון חופשי איתן).

פיס

גאיה1323

New member
זה לא רלוונטי..

נגיד ונשים בזנות היו הנשים האידיאליות מבחינת הגברים שמחפשים אותן, האם זה היה מצדיק את הפגיעה בהן?
אגב ממליצה להמנע מהביטוי ״גבר בשמלה״.

זה לא ביטוי

זה היה בחור בשמלה,אם זה היה דבר יותר נפוץ בטח לא הייתי מזכירה את זה.

לא חשה סיבה למנן מילים אין משהו מעליב בלציין שאדם לבש שמלה/ביגוד נשי (למרות שלדעתי מיני ירוק זו בחירה משונה).

כשהוא כתב את הפוסט זה נראה כאילו הוא מסביר למה הוא בעד שגברים יבחרו בזנות ולא בקשר,תקני אותי אם אני טועה אבל לא קראתי טיעונים למיסוד הזנות שנבעו מדעתו על כך שנשים וגברים כאחד מרוויחים הרבה מזה.

הוא כתב למה לדעתו זה עדיף לו לגשת למין תמורת תשלום.
אישית? אני נגד אבל קשה לי להאמין שאם יחוקקו חוקים זה פשוט יעלם מעצמו או בכלל.

חוץ מזה שח"ח על הפתיחות שלו

גאיה1323

New member
חס וחלילה

לא התכוונתי לכך שאין בחורים שלובשים שמלות. יש וזה אחלה לגמרי, פשוט נשמע כאילו את קובעת את המגדר של האדם הזה לפני שדברתם. האם הוא באמת מגדיר את עצמו כבחור, או שהיא פשוט לא ״עוברת״ כבחורה? בקיצור, זה מסוכן להניח הנחות על מגדר של אנשים לפני שיח, זו הייתה הכוונה.

Berethor

New member
זה לא באמת מסוכן, זה טבעי והגיוני, אבל זה לא פוליטיקלי קורקט

משום שטרנסקסואלים עלולים לא לאהוב את זה, שאני מדבר עם טרנסקסואל/ית אני יכול לפנות עליו/עליה לפי המגדר שהוא/היא חושב/ת שהוא/היא(בעיקר מסיבות של נימוס ולא משום שאני מקבל את הטענה שלו/שלה), אבל אני לעולם לא באמת הראה בו/בא בתור גבר או אישה אמיתית/טבעית, אם הוא/היא לא נולד בתור גבר או אישה, וזאת האמת, וככה גם רוב האנשים חושבים, גם אלו מהם שחוששים לומר את זה בצורה גלויה.

אוי נו באמת

לגבי מינו , ראיתי בחור אמרתי בחור. מבחינתי אני מאשרת שזה היה הוא היא הם , מלאך ושרף. אני בעד כל מה שטוב ונוח לאדם להגדיר את עצמו , בעיני זה חסר משמעות בהקשר הזה וממש לא אכפת לי לפנות איך שאדם יבקש.

אני מבינה שיש אנשים שנותנים לזה מקום תרבותי מסוים בראש וזה מקובל עלי ומבורך בעיני.

וברת'ור אז על אותו היגיון כשאישה עושה ניתוח חזה ומגדילה חזה מ-A ל-C אתה מחויב להתייחס אל החזה שלה כ-A כי הוא לא אמיתי וטבעי והיא לא נולדה ככה?
ולמה בחרתי חזה (חוץ מזה שזו דוגמא כיפית ונגישה) כי יש סיכוי שאנשים נוטים להתנהג שונה לגבי סממני נשיות בולטים יותר או פחות . אז אם במקרה כזה לא תפסול ותרגיש בלבך באמת באמת שהיא מידה A , מה שונה באדם שעשה ניתוח?.

Berethor

New member
למקרה שלא ידעת, יש לא מעט גברים שמעדיפים חזה טבעי אצל אישה

אפילו אם הוא קטן יחסית, וbig natural breasts זה הדבר הכי נחשב. אז כן גם במקרה של חזה, מישהי שעברה הגדלת חזה, החזה שלה לא נחשב לטבעי. אבל "ניתוח לשינוי מין" זה דבר שהוא הרבה יותר גדול מניתוח להגדלת חזה, והמראה המלאכותי והמצועצע הוא לא "רק" בחזה אלא גם במקומות נוספים. דרך אגב יש גם גברים שלא אוהבים נשים עם מראה מלאכותי, כאלו שעוברות מלא נתוחים פלאסטיים, בכל הגוף, ולא רק ספציפית לחזה, אבל אפילו במקרה שלהן, לפחות משהו אחר נותר טבעי/אמיתי בהן, וזה המין שאיתו הן נולדו, ככה שזה עדיין פחות קיצוני/קשה מאשר "ניתוח לשינוי מין", הכל יחסי. התנגדות לניתוחים הפלסטיים של "אידאלי היופי" זה גם דבר שהוא מאוד פמיניסטי, ואין סיבה שפמיניסטיות יתמכו בדברים האלו, שקשורים לציפיות חברתיות ולסבל של נשים, מניתוחים שבהרבה מהמקרים הם מיותרים, אז חבל על הכסף והכאב.

זה לא אסתטי , בן אדם מרגיש שהבולבול :)/ )

לא שייך לו, ושזה לא הוא ולהפך אישה לפעמים לא מרגישה נשית כשהיא שטוחה (אל תשאל אותי למה).יעני הוא מרגיש אישה.

יפה ? מאיפה לי . מה זה ניתוח מיותר, הכל חייב להיות למטרת הצלת נפש בישראל?
אז אתה צריך להתנגד מאותה סיבה לברית מילה (אני עייפה אז בוא נערבב אקט דתי לעיסה)
או לניתוח לייזר בעיינים להסרת משקפיים,
השתלות שיער,
תיקון שפה שסועה וכן הלאה וכן הלאה.

טבעי ממש לא מהווה אינדקציה שזה יהיה הדבר היפה או הנכון לאדם.

אגב בהקשר לדוגמא שנתתי , ראיתי מישהי שעשו לה ניתוח והשתמשו בשומן ובעור שלה ליצירת שד חדש שנהרס כשהייתה תינוקת (נולדה פגה ומכונה כלשהי או זו שנותנת את השוק החשמלי ללב או זו של הנשמה-הרסה את החזה שלה) נראה יפה מאוד וטבעי לגמרי.

סיליקון זה מגעיל בעיני, זה תמיד זז בצורה הזויה ורואים שיש לך שם שתל.

אישית בהתחשב בזה שלחתוך את עצמך ככה

נראה לי מפחיד למדי אני די משוכנעת שאדם שמוכן לעשות צעד כזה **באמת** מרגיש אישה ונחוש בדעתו להיות אחת כזו או להפך אישה לגבר.

אגב, אני לא חושבת בכלל שאדם צריך לעבור ניתוח כדי לדרוש שיתייחסו אליו כמין אחר. אבל אם זה מה שעושה אותו שלם בעיניו , בהצלחה (לא יכולה לומר שאני מדלגת משמחה והתלהבות מהמחשבה על הליך כירורגי כזה)

Berethor

New member
שמעתי על סיפורים של אנשים שעברו את הניתוח הזה ואחר כך הצטערו

על זה, כאשר היה כבר מאוחר. כן אם אישה רוצה להתנהג בצורה גברית היא לא צריכה ניתוח בשביל זה, היא יכולה להיות טומבוי או/ו בוצ'ה, ולכן טרנסג'נדרים הם בדרך כלל אנשים שמאוד אובססיבים לתפקידים מגדריים, משום שהם מאמינים שצריך לעבור "ניתוחים לשינוי מין" בשביל להתנהג בצורה גברית או נשית.

Berethor

New member
ומי אמר שאני לא מתנגד לטקס חיתוך התינוקות המדמם והמיותר?

אני בעד להחליף אותו בברית שלום. מילה זה אפילו יותר נורא מאשר ניתוחים פלסטיים אחרים, משום שלפחות לניתוחים פלסטיים אחרים צריך הסכמה של אדם בוגר, ולא כופים אותם על תינוק, בנוסף זה גם פוגע בהנאה המינית של גברים ונשים, והנה גם בלוג טוב על הנושא הזה.

[URL]http://10harmfulways.blogspot.co.il/2012/10/blog-post_9705.html[/URL]

"ברית שלום, הידועה גם כ"ברית בלי מילה", "ברית חיים", "ברית תיקון", "ברית בן" ו"ברית חלופית", היא טקס מתן שם לתינוקות יהודים (ממין זכר) שאינו כולל מילה. מטרתו להחליף את ברית המילה המסורתית. המונח אינו משמש לתינוקות בנות מאחר שגם הטקסים המסורתיים בהם ניתנים שמותיהן (כגון "זבד הבת") אינם כוללים מילת נשים."

[URL]https://he.wikipedia.org/wiki/%D7%91%D7%A8%D7%99%D7%AA_%D7%A9%D7%9C%D7%95%D7%9D_(%D7%98%D7%A7%D7%A1)[/URL]

ומלתם את עורלת לבבכם

למה לא (לגבי ברית מילה)

זו בעיה שלו אם הוא מצטער, זכאי להחליט מה שיחליט ולעשות מה שנדרש בכד שיוכל לחוש שלם. גופו שלו.

הטיעון שלך היה התנגדות לניתוחים פלסטים (קרי לצורך אסתטי)
אז הוספתי ואמרתי שניתוח להסרת משקפיים בלייזר
או לתיקון שפה שסועה גם הם אסתטים ולא מחייבים אדם על מנת לשרוד.
אז על פי טיעון כזה עליך להתנגד להם.

Berethor

New member
"הנבעלת לערל קשה לפרוש", אפילו חז"ל נאלצו להודות

בעובדה שאיבר שלם וטבעי עדיף. "שבעה פעמים תמדוד פעם אחת תחתוך", ברגע שמטילים מום בלתי הפיך בגוף, מאוחר מדי לתקן את זה, לאנשים אין "Healing Factor" ברמה של ערפד חזק במיוחד. הסרת משקפיים זה לא רק עניין אסתטי, זה גם כדי לא להיות תלוי במשקפיים, ומשקפיים זה אביזר מלאכותי מכתחילה. שפה שסועה זה מאוד לא יפה וביזרי, חזה קטן זה משהו שהוא הרבה יותר נפוץ(במיוחד בקרב נשים במשקלים מאוד נמוכים) משפה שסועה וגם לא נראה כל כך נורא יחסית לשפה שסועה, כן חזה קטן זה נראה פחות נשי, אבל זה לא עד כדי כך נורא, וזה יכול להעניק מראה צעיר ותמים יותר, משום שחזה קטן מזוהה עם נערות/ילדות יותר מאשר עם נשים מבוגרות, לטוב ולרע, וכידוע מראה צעיר זה גם משהו שיש לו ערך, במיוחד אצל נשים. לא מכיר הרבה גברים שיגידו שהם בסדר עם זה שלבת זוג שלהם תהיה שפה שסועה, אבל אני כן מכיר מספיק גברים שבסדר עם זה שלאישה שלהם יהיה חזה קטן, אפילו אם הם מעדיפים חזה גדול(ולדעתי יש דברים שחשובים יותר שהיו בבת זוג טובה מאשר גודל החזה שלה), ויצא לי להתקל ברשת בגברים שמעדיפים חזה קטן(אם כי הם לא הרוב). אני ממליץ לנשים לא לעשות נתוחים להגדלת חזה(כאשר נשים שואלות אם שווה לעשות או לא), אפילו שאני מעדיף חזה גדול, אני מאמין שמראה טבעי הוא עדיף ברוב המקרים, מראה מלאכותי הוא דוגמה טובה "לשקר החן והבל היופי" משום שבהרבה מהמקרים זה מרגיש פחות טוב במגע, עבור שני הצדדים.

"A girl who sees her lack of assets as a plus. Flat chests are usually associated with the young, and a girl with Petite Pride will play this up as much as she can, usually to make herself seem cute and innocent."

[URL]http://tvtropes.org/pmwiki/pmwiki.php/Main/PetitePride[/URL]

"The Healing Factor is an amazing super power, capable of feats from quick healing to re-growing whole limbs or even one's entire body in seconds. Sadly, it's more passive and less visually impressive than Eye Beams or even Super Strength, both of which you can show off regularly with Mundane Utility to clue in new readers or viewers that the characters have powers."

"So for writers who don't want to go the route of "Luckily My Powers Will Protect Me" every issue, they have to find new and inventive ways for the hero to show off their regeneration, whether by their own clumsiness, being an accident magnet, or the target of lethal attacks. Accidents usually include: deep cuts, lost limbs, third degree burns, and otherwise flirting with sure death. The problem is that while redundant exposition is avoided, the character in question gets a reputation as clumsy to the point that should they lose their regeneration they'd die or be seriously crippled, prompting onlookers to go "Good Thing You Can Heal"".

[URL]http://tvtropes.org/pmwiki/pmwiki.php/Main/GoodThingYouCanHeal[/URL]

גאיה1323

New member
למה המימד הכירורגי הוא הנחשב ביותר?

האם לא מספיקה הגדרתו העצמית של האדם?
אגב מתוך נימוס בלבד שווה לקרוא לאדם כפי שהוא מגדיר את עצמו, כפי שלא אקרא ליצחק יוסי או ליעקב זרובבלה.
נ.ב, מבקשת לא לקרוא לגופים אחרים ״מגעילים״ או ״לא אסתטים״, אני מבינה את הכוונה הטובה בהזרת המצב אבל זה לא נעים, ביחוד לא לאלו שהם בעלי הגופים האלו.

Berethor

New member
משום שמין ומגדר זה לא רק שמות, אני נולדתי בתור גבר, לא בחרתי

להיות גבר, ואני שלם עם גבריותי, אפילו שיש דברים מסוימים בעצמי שאני לא שלם איתם, אבל כמעט לכולם יש יתרונות וחסרונות(אם כי לא תמיד במידה זהה) כמעט אף אחד לא מושלם, חוץ מPerfect Cell.

למעלה