למה אתם כל כך שונאים את שפרה?

droriko

New member
נראה לי שקלטתי את דרך העבודה של מעריצי שפרה

הם מארגנים ביניהם שכל יום יהיה את הנודניק התורן שיעלה הודעה "אוףףף למה אתם נטפלים לשפרה ?", היום זה תורה של שירנושנושי או איך שלא קוראים לה

נכון כי כבר אתם מגזימיםם בהשמצות ההשפלות

על בנאדם שלא עשה לכם כלום אישיתתת זה בסך הכל משחקק ולא צריךך לשנוא בנאדםם שלא עשה לכם כלום בגלל משחקק מטופש שכזהה !!

מה קרה?

לפתוח עשרים שרשורים ביום על כמה ששפרה איומה וכמה שהיא צריכה לעוף זה בסדר, אבל לשאול מה הבעיה איתה זה לא.

droriko

New member
מצטער

אבל אני לא מעריך בנאליות וחוסר אוביקטיביות (לא ראיתי אותה ואת החברים שלה בסביבה כשירדו על עינב)

MnM Girl

New member
"מעריצי שפרה"

מה אתה ילד בן 14? לא אתפלא אם כן אני לא מעריצה אותה אבל אני מעריכה אותה כאדם אני חושבת שהיא דמות מעניינת באח הגדול, בטח ובטח יותר אינטלגנטית מהבובלילים הוולגריים, וכן תתפלא יש אנשים שאוהבים לראות דמויות כמו שפרה וצבר קצת תרבות לא הזיקה לאף אחד

אנ הערצתי את שפרה מהתחלה

ועד הסוף גם יעריץ אותה מה שמעצבן זה שכל הזמן פותחים שרשורים על האכילה שלה ההתנהגות הדיבור כאלו אין לאנשים מה לעשות כל הזמן מנסים לחפש אותה בכל דבר די תרגיעו היא בנאדם ..!

jaycom

New member
רוצה תרבות?

תקראי ספרים של צ'כוב ותראי הצגות של בלהבלהבלהבלהינסקי האח הגדול זאת תוכנית בידור, לכן סריגות בפריים טיים זה לא לעניין. שפרע והקקטוס לגריל, ויפה שעה אחת קודם!

michaly2003

New member
שיפרה היא עולם ומלואו, לכן היא לא יכולה לשבת

בחוסר מעש, והראש שלה תמיד עובד שעות נוספות לחשוב מה היא יכולה להפיק מעצמה ומהרגעים המתים הרבים שיש לה - לכן היא מצאה את התעסוקה הזו של הסריגה, ועובדה שכולן הולכות אחריה, כי גם הן משועממות. קחו בחשבון גם שעד גיל מאוחר היא חיה עם הורים חרדים, וילדים בבית חרדי שאין להם טלויזיה כמו ילדים חילונים לומדים למצוא לבד בכוחות עצמם עיסוקים ממה שיש בנימצא, מעבר לכך שהיא כישרונית ויצירתית באופן אישי, לכן היא משקיע יותר ביצירות בסוכה, לכן היא יוצרת דמות מהשוקולד ובין היתר גם סורגת - לכן כל זאת יאמר רק לזכותה.

jaycom

New member
מה הקשר?

מה זה משנה למה היא סורגת, שורה תחתונה היא סורגת? יפה... זה מ-ש-ע-מ-ם!! חח מה אתה מתחיל להסביר לי על למה זה קורה... ודבר שני, ונסה ורנין זה לא כולן.. כולה שתי בנות, ולפעמים גם הקטטוס היבש מצטרף..

michaly2003

New member
משעמם נכון - אבל קודם כל להם

לכן הם מגרדים תעסוקה. חוץ מזה כל ההסבר שלי היה בגלל כל הירידות המיותרות והלא מוצדקות.

jaycom

New member
אני יגיד לך מה

זה שמשעמם להם, לא ממש מזיז לי בתור צופה.. אני רוצה לראות דברים מעניינים.. אוקיי, זכותה המלאה של שפרה לסרוג, לא אמרתי שלא.. אבל שתשא בתוצאות שאחר כך אומרים שהיא משעממת.. האהדה ליוסי היא בגלל שהוא יודע שמצלמים אותו כל הזמן אז הוא משחק עם המצלמות ועושה דברים אינפנטלים.. כל אחד ומה שהוא בוחר לעשות, רוצה לסרוג? סבבה, שאי בתוצאה..

זה ממש פתאטי לחשוב שמי שמפרגן לשפרה

הוא נודניק תורן ומי שתומך במשפחת בובליל הוא החכם באדם?? הפורום נועד גם לדעות שלא מצדדות את השנאה העזה לשפרה וכפי שכתבתי מספר פעמים, שפרה לא מושלמת אבל החסרונות שלה עדיפים בהחלט על כל היתרונות של כל משפחת בובליל ביחד. היא לפחות מביאה ערך מוסף יש לה מה להגיד גם אם לא כולם מסכימים עם דעתה לפחות יש לה דעה והיא יודעת משהו על העולם הזה. ומה לגבי הנסיכה המפונקת עינב שכל עולמה מסתכם "קיפוח עדתי"

קפרי

New member
אני לא ממעריציה אבל מעריכה אותה ואת כישוריה

וגם את האישיות שלה לעומת אחרים שם ותאמינו לי שאם הייתם אובייקטיביים הייתם רואים שיש מרגיזים ופדלאות וחסרי מעוף הרבה יותר (אגב, עם כל הכבוד לאלה שלעגו לסריגה - לא שמו לב שכולן כולל עינב סרגו בעיקבותיה), וגם אם היא לא כ"כ חיובית בהתנהגות לדעתכם כמו אחרות שם, לפחות יש לה ראש. אין לי קשר ישיר או עקיף איתה או עם משפחתה ואני אישית אם אני כלולה, לא שואלת למה, יש לי את המסקנות שלי.

כי היא אינטיליגנטית מדיי?

נראה לי שזה ידוע שבנים מרגישים מאויימים שאישה מבינה יותר מהם ומדברת בשפה גבוהה, והבנות בטח מקנאות.. מה גם שהיא אישה שלא מפחדת להביע דיעה שלא בהכרח הולכת עם המיין סטרים אבל זאת רק השערה..

למעלה