למה אתם כל כך שונאים את שפרה?

שיפרה ממש לא ...

אינטליגנטית, שפרה היא שחקנית...נושמת 4 נשימות בין מילה למילה, מגלגלת עיניים לשמיים...חושבת כאילו. ומצחקקת צחוק צבוע לכל שטות שצבר מוציא מהפה. אדם משכיל לא אוכל עם הידיים בצורה כזאת מגעילה. זה שהיא מדברת לאט ועינב מדברת מהר, זה לא עושה אותה אינטליגנטית ואת עינב טיפשה. לשיפרה יש רוע טבעי לא צריך להתבונן כל כך לעומק כדי להבחין בזה. אולי שיפרה אלרגית לחלב...אני אלרגית לשיפרה.

קפרי

New member
או לא הקשבת או לא הבנת כשדיברה, אף אחד לא

אמר שעינב טיפשה כי היא מדברת מהר, אבל שיפרה משרה יותר רוגע מעינב בכלל, כשמדברים לאט (סביר כן?) ולא בטונים גבוהים ולא בהתלהמות, יש נטיה להתחבר למה שאתה אומר יותר. לאכול עם הידיים זה לא אינטליגנציה זה חינוך, הרגל ותרבות ולא ראיתי שעינב טובה יותר ומאין לך שהרוע של שיפרה טבעי? אמרת שהיא שחקנית לא? אולי היא משחקת את הרעה (אם היא רעה בעינייך), כמה עומק נכנסת להבין את זה? אפשר בכלל לראות עומק בתוכנית והאנשים שם? את יודעת משהו על אלרגיה וסוגיה? לא חושבת, אחרת לא היית כותבת לפחות את המשפט האחרון. ואגב, אם גם את בעניין הסריגה, כל הבנות שם סרגו אחריה וחלקן עדיין, שיגידו תודה שגרמה להן לעשות משהו קצת מועיל ו מ ק ו רי כפי שאוהבים בבתי ספר לאומנויות.

Fairywitch

New member
כנראה כי היא חכמה מדי../images/Emo4.gif

הפכנו למדינה שבה - מילים גבוהות=התנשאות דיונים אינטליגנטיים=פילוסופיה משעממת התקוממות מול התבהמות=רוע לב והסתה דיעות ואופי=לכלוך ופה גדול הנאה מאוכל כמו כולם=חזירות במילים אחרות- היא לא מוכנה להיות יותר סמרטוט רצפה או שטיח לניגוב נעליים, אז שונאים אותה.

droriko

New member
לפני שאת מתאהבת בעצמך.....

רצוי שתתחילי לקרוא הודעות של אנשים על שיפרה שלא מתעסקות בכמה היא אוכלת. עדיף בעצם שתקראי את הניתוח שמשהו אלבוחרי הזאת עשתה על שפרה, היא מתמצתת בצורה הכי טובה את דעת הקהל השלילית על שפרה (וגם לא יזיק אם תקראי את התגובה שלי לה).

איתי בל

New member
אני אחזק את דברייך

יש סיבה לכך שאנחנו אוהבים דבר אחד ובבית אוהבים דבר אחר יש סיבה לכך שרוב מוחץ מ16 האנשים שהיו בבית הזה לא אהבו את יוסי בובליל לעומת הבחוץ שרוב מוחץ כן אוהב אותו האדם הקטן בבית לא רוצה דמות שתאיים עליו בתחילת התוכנית ועד היום תמיד חיבבתי את שי הוא כן בחור טוב חזק חכם דומיננטי כמו שצריך להיות גם מניאק גם מעט מרושע מתוחכם אסטרטג יש גם הרבה סיבות לשנוא אותו אבל כל עוד זה מגיע ממקום חכם טוב וחזק גם את התכונות האלה ידעתי להעריך אבל ידעתי שהוא לא יגיע לא לשלישיה ולא לחמישיה כי הוא באמת מאיים על האדם הקטן בבית הוא חכם ממנו ולא מתבייש בזה ואנשים בבית כשהם רואים בנאדם כמה שיותר מוצלח מעדיפים אותו כמה שיותר צנוע לכן מתחילת התוכנית חשבתי שמועמדת מצויינת להגיע לגמר ואולי אפילו לנצח היא שיפרה לא מת עליה אין לי שום דבר נגדה היא בחורה טובה סבבה... והיא חכמה לא פחות משי מה שכן היא אומנם מראה את זה אבל לא מתלהבת זמה לכן חשבתי שיש לה סיכוי ממשי הלגיע למיליון ואכן כך היה אבל... הפורמט בעייתי ואחרי מאה יום הכל מתגלה גם הגאון הכי צנוע בעולם יתגלה בסוף כגאון... וכמו ששי איים על אנשים בבית כך גם שיפרה התחילה לאיים אבל עם שיפרה יש בעייתיות... כי היא לא כמו שי שי נתן הרבה סיבות לשנוא אותו... הוא שתלטן הוא אגרסיבי הוא צועק הוא לא תמיד נחמד אפילו מעט אלים עשה אסטרטגיות כל דבר שקרה בבית הוא תיאם עם צבר יש סיבות יש תירוצים אצל שיפרה... אין בחוה קטנה וחמודה סורגת כל היום... ולקהל בבית יש יותר מידי אגו מכדי שיוכל להגיד היא פשוט חכמה ממני אז אני שונא אותה אז מוצאים תירוצים כמו... היא מדברת בשפה גבוהה או...היא אוכלת... עכשיו התירוצים האלה לא משכנעים לא אותי ולא אותם והם יודעים את זה לכן הם גם לא מפסיקים וכבר כמה ימים שכל יום אני רואה מישהו ממציא סיבה חדשה ומטומטמת לשנוא אותה כמו..שיפרה מחקה ליוסי את הלחם! או שיפרה שקרנית היא לא רצה ריצת מרתון למרות שברור שהיא אמרה שהיא רוצה לרוץ ולא רצה כבר ושאי אפשר לבדוק דבר כזה בכלל גם אם כן... כך זה גם ימשיך אגב עד שימצאו תירוץ שירגיע אותם כי אין מצב שהם יכנעו ויגידו היא פשוט הרבה יותר חכמה מנמי..אני נכנע יוסי..הוא ההפך של כל זה הוא גורם לקהל בבית הלרגיש מאוד חכם מאוד נבון...יוצא מצחיק את כולם יוסי הוא סך הכל הליצן של המדינה...ליצן החצר שיושב ומתופף על הכרס שלו כל אחד בבית מרגיש פי מאה יותר חכם מהמזרחי הזה שמשחק עם הציצים שלו אף אחד לא ירגיש שיוסי הקבלן החמוד שעובד עם ערבים כל היום מאיים עליו כשהוא במקום להגיד לבת שלו להפסיק לדבר שטויות הוא מקצר לסתמי כי אבשלום קור מייצר לו מילים אתמול הבנתי את זה יוסי בובליל הוא בעצם הצחי עיראני של האח הגדול מזרחי...עמך... לכאורה קשה יום לעומת האחרים תפס פופולאריות רבה מההתחלה וגם אם יהיה משעמם בהמשך זה לא משנה הקהל הישראלי אין לו כוח להתחיל לאהוב מישהו אחר כך זה ישאר עד סוף התוכנית לגמרי שיפרה... יצטרו להקים עוד המון אגודות ועצומות וקבוצות בפייסבוק עד שהם ימצאו סיבה למה לשנוא אותה חוץ מזה שהיא חכמה מהם שיהיה בהצלחה לי נמאס כבר לראות אותם מנסים

droriko

New member
אם אתה לא מבין למה שפרה מעצבנת

אז זה סימן שאתה לא יודע להבחין בניואנסינים , ולכן אין מה לדבר איתך בכלל.

איתי בל

New member
אני מבין למה שיפרה מעצבנת אותך

הרבה יותר ממה שאתה מבין למה שיפרה מעצבנת אותך לכן מאוד כדאי לך מאוד לדבר איתי shoe יקר כי תהיה בטוח שאתה לא שונא אותה כי היא דיברה אנגלית

קרמפה

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אני חושב שצריך לעשות- "תחרות המשפט המטומטם ביותר בפורום"

גם אני מאסתי בה

ותראו איזה קטע הזוי (אני יודעת לעשות קולות של שפרה): יש לי ארון ספרים מרשים מאוד, את כולם קראתי, אגב. טעם מוסיקלי לא רע, אני גם לא להוטה אחרי מאיה בוסקילה, מעורבת עדתית, אוכלת שרימפס, משכילה - וגם לי מחכים המון גברים, המון! * יכול להיות שאני שפרה? (תוך כמה זמן יבואו כל מעריציה ויגידו - הכל מקנאה?)

Jones

New member
צרצרית, בלוג מעולה,

נהנה לקרוא בו. המשיכי לכתוב
.

ח מ ס ה

New member
שפרה רחבת אופקים אך אינה חכמה

חכמה מתבטאת בתיעול מיטבי של הידע הנצבר במצבים שונים בחיים. חכמה עפ"י ויקיפדיה: "חכמה היא תכונה המתבטאת בפעולה עקבית, המבוססת על התבוננות רחבה במציאות, ומתחשבת בהבנת הקשרים הקיימים בין בני אדם, עצמים ואירועים. הגדרות נוספות של חכמה מדגישות את חשיבות היישום הנכון בפעולה של ניסיון וידע צבורים; את היכולת להתחשב בגורמים שונים ובמסלולי פעולה אפשריים שונים ולברור מתוכם את המסלול המיטבי; או את היכולת לנצל ידע וניסיון שנצברו כדי לחזות אירועים עתידיים אפשריים, ולפעול באופן המתחשב בסיכוי להתממשותם". לו שפרה היתה באמת חכמה, היא לא היתה צוברת כמות כזו של צופים הסולדים מהתנהגותה.

איתי בל

New member
היא לא חכמה כי שונאים אותה?

ג'ון לנון נרצח... הוא לא היה טיפש מרטין לותר קינג נרצח משנאה...הוא לא היה טיפש יצחק רבין לא היה טיפש דווקא אומרים שמחיר הגאונות היא בדידות שיפרה...היא לא טיפשה

droriko

New member
יש הבדל

כל האנשים שציינת אמנם היו שנואי , אבל מבחינה כמותית אהובים עוד אם לא יותר , אנשים שעוד בחייהם נחשבו לסמלים . על כל 50 שששונאים את שפרה יש בקושי 1 שאוהב אותה. מה גם שהיא לא מספיק חשובה בשביל שירצחו אותה

איתי בל

New member
יש הרבה יותר שאוהבים אותה ממה שאתה חושב

וגם זה לא קשור לאינטיליגנציה ממש לא עינב באמת מטומטמת אם כבר דוגמא הפוכה מצוינת עינב היא בנאדם טיפש ביותר והיא אהובה לכאורה אני אגיד לך משהו אתה כבנאדם יחיד חכם אני כבנאדם יחיד חכם אפילו עינב כבנאדם יחיד חכם עם...הוא תמיד טיפש עם הוא תמיד המוני פחדן בפניקה ולא יודע לקחת החלטה לכן דמוקרטיה זה מושג בעייתי כעם לא אוהבים את שיפרה..זה בסדר...העם טיפש לא שיפרה

ח מ ס ה

New member
לא הבנת את דברי...

אמרתי ששפרה רחבת אופקים ושיש לה הרבה מאוד ידע בתחומים שונים. עוד אמרתי, שידע אינו משקף בהכרח חכמה, אלא אם כן , האדם יודע לעשות בו את השימוש הנכון. המסקנה שלי היתה, שלו שפרה היתה באמת חכמה היא היתה מנצלת את הידע והיכולות שלה, בכדי לתמרן ולרכוש את אהדת הדיירים והצופים.

למעלה