למה אתם כל כך שונאים את שפרה?

droriko

New member
ההודעה הזאת היתה ממש צפוייה

רק חיכיתי שיבוא ההוא שיביא את הטיעון השובינסטי הבנאלי "גברים שונאים את שפרה כי היא חזקה". אז איך אתה מסביר את זה שדווקא בפורום הזה, הסו קולד שוביניסט , אפרת אברמוב מההאחות הקטנה זוכה לפופולאריות שהיא לא זוכה בשום מקום אחר ?

איתי בל

New member
הכותרת שלו כי היא אינטיליגנטית מידי

ומכיוון שהוא התחיל את הדיון לגבי נושא זה המשכתי את הקו אפרת אברמוב היא גם לא אישה חזקה... סך הכל קנבה צינית היא לא מפגינה בתוכנית שלה כוח או חכמה מקסימום ציטוטים מהפורום אפרת אברמוב היא לא אישה מאיימת בעליל

droriko

New member
הוא לא כתב את מה שכתב מתוך חלל ריק

הוא הסתמך על תזה פמיניסטית שגורסת כי גברים מרגישים מאויימים על ידי נשים חזקות . הוא קרא לזה במקרה הנ"ל "נשים חכמות" אבל בסיס טענתו זה הפחד מנשים חזקות. ואפרת אברמוב היא בהחלט אישה חזקה , היא ממש לא כמו רוב הבנות שעשות בליהות חמודות ומתחנחנות , למעשה היא יותר גברית מרוב הגברים שאני מכיר (בעיקר עם הידיים האלה שלה.....).

איתי בל

New member
היא לא אישה חזקה

לפחות לא בעיני וכנראה שלא בעיני כולם היא כמו יוסי...ליצן החצר שמצחיק אותך ומשעשע אותך היא כאן כדי לשרת את הצרכים שלך היא לכאורה עובדת אצלך ואומרת בדיוק כל מה שרוצים לשמוע וצוחקת בדיוק על הדברים שרוצים לצחוק אם היא הייתה עושה תוכנית על כמה יוסי הוא עמך תת רמה וכמה עצוב ששי עזב היית מדבר אחרת אבל היא יודעת מה הקהל רוצה ושזה כיף לרדת על הכפתיים השעירות של איתי ולדרבן את הדורבמן ולצחוק ממנו עם מנחה אורח לכן הפורמט עובד השובניזם של היום הוא שובניזם משודרג הוא לא אישה טובה רק למטבח...היא טובה גם לעוד דברים כל עוד זה לא מעל הגבר יש גם מנחה שהוא קול באחות הקטנה שמשמש כאח גדול לכאורה בתוכנית והוא בסטטוס שלו הבוס שלה לפעמים היא פונה אליו בשאלות מצפה ממנו לתשובות ומה לעשות והיא לכאורה נמצאת תחתיו שזו עוד נקודה...

droriko

New member
אתה אידיוט רציני אה?

האח הגדול הוא כמו אח שלה? היא התסריטאית! היא יצרה אותו! (חוץ מזה שאני לא חושב שיהיה מישהו שיגיד שאח גדול זה לא הקטע הכי מיותר בתוכנית).

איתי בל

New member
היא תסריטאית?

אתה בטוח? לא יודע לגבי זה לא יודע אם היא יצרה אותו מה שכן תהיה בטוח שגם מעליה יש במאי שמן וטוב איך שלא תסתכל על זה מבחינת מעמדות הוא הקול שמעליה שאומר לה לכאורה מה לעשות ומה קורה וזה אכן מיותר ואם אתה שואל אותי כל התוכנית הזו מיותרת אפרת אברמוב גרועה תחת... אבל זו רק נקודה קטנה בין כל הסיפור מה נתפסת לזה

יNOT

New member
../images/Emo45.gif

שמח שמישהוא סוף על סוף אמר את זה
אין לי מושג איך היא בחיים האמיתיים, אבל בתוכנית שלה היא מנסה להיות בת 12.

תשים את אפרת בבית במקום שפרה וגם אותה ישנאו

אפרת תפקיה רק לעקוץ את המתמודדים בצורה הומוריסטית וזה משכיח מאחור את העובדה שהיא אישה חזקה מבחינה לשונית.. הצופים מתמודדים עם שפרה בצורה שונה. שפרה נמצאת על המסך כאילו היא נמצאת בבית של חברים.. היא מצטטת מספרים ומקורות, מראה ידע נרחב באישים דגולים בכל מיני נושאים.. בקיצור אין מה להשוות בכלל..

droriko

New member
אז אתה כנראה לא מבין מה זה שובניזם

שובניזם זה אני לא רוצה לראות בחורה מול הפרצוף שלי אלא אם זו הפקידה שעושה לי קפה או האישה בבית שעושה ספונג'ה . מאז התפתחנו , אנשים כבר מקבלים אישה בתור שותפה בעבודה, בתור בוסית בעבודה, בתור ראש ממשלה . ב-2008 לבוא ולהאשים קבוצה גדולה(במקרה זה הגברים בפורום) שהם שונאים מישהי מסויימת רק כי היא אישה חזקה שמאיימת עליהם ,זה לא רציני לדעתי.

איתי בל

New member
אתה לא מבין מה זה שובניזם

אתה מבין מה זה שובניזם במאה ה18 שובניזם כיום יכול להיות הרבה דברים כמו... לשלם על הדייט שלך יכול להיות שובניסטי יש אנשים שבכיף יתחתנו גם עם בחורה ושהיא תלך לעבוד ויהיה לה קריירה והכל אבל הם לא מוכנים שתשלם על עצמה או לא מוכנים שהיא תרוויח יותר מהם... זה גם שובניזם אתה לא שובניסט רק אם אתה רוצה שאשתך תהיה על 4 תנקה ריצפות כל היום אתה שובניסט גם אם אשתך אשת קריירה מצליחה שמרוויחה עשר אלף שקל בחודש ואתה מרוויח 12 ופתאום היא קיבלה העלאה והיא מרוויחה 13 ואז אתה בבעיה פה הוא מעלה נקודה של שובניזם מעורבב עם אגו אין בעיה שאישה תהיה בטלוויזיה ולא במטבח...כל עוד היא לא מאיימת עלי ברגע שהיא נראת יותר חכמה ממני... אז אני לא מוכן בתור גבר שאישה תהיה יותר חכמה ממני אפרת אברמוב לא גורמת לי להרגיש שהיא יותר חכמה ממני אז זה בסדר שהאישה הזו תעבוד גם ככה שובניזם יכול לעבוד

droriko

New member
גם אם היא לא אינטלקטואלית

יש אצלה תכונות חשובות לא פחות ,אם לא יותר, כמו חוש הומור ועוקצנות, וחדות הבחנה . תכונות מהסוג הזה כשהן באות מאישה יכולות בהחלט לאיים על גבר.

איתי בל

New member
אולי זה יכול לאיים...

כאן זה לא איים... היא גם נראת הרבה יותר כוסית לעומת שפרה מה אתה משווה בכלל והיא אולי עוקצנית אבל היא עוקצנית כמוכם וכיביכול מסכימה אתכם היא כאילו בצד שלכם בהומור שלה... ברור מאוד למה אנשים כאן כן אוהבים אותה

droriko

New member
דווקא היא אמרה לא פעם שהיא פרו-שיפרה

והיא קוטלת ,בכל אופן, את כל המתמודדים בצורה שווה . ואני אגב לא בשום צד, נאי לא חושב שקיים שם מתמודד מספיק כריזמתי ומגניב כדי שהוא יהיה הפייבוריט שלי (אולי שי,אבל גם זה רק בקטע של המנדראג') . בוא נגיד שהיחס שלי לבובלילינים הוא בגדר יותר שנאת המן מאהבת מרדכי .

בא נעמיד דברים על דיוקים

אני כתבתי בתור השערה בלבד שיכול להיות שאנשים (אגב גם נשים) מאוימים ממנה כי היא מאוד אינטיליגנטית וחכמה.. לא סתם כתבתי את זה. נעשו כבר מחקרים בנושא ואולי לא הגיעו לתוצאות ברורות אבל הטענה הזאת קיימ וידועה.. ראה דוגמא במחקר הבא ברור שדברים התפתחו מאז השוביניזם של שנות ה-60 אבל עדיין אין שיוויון בין המינים..

droriko

New member
דבר ראשון זה רק בגדר מחקר שאינו אמפירי

דבר שני, אני מדבר איתך בכלל על הפורום הזה , לא יודע מה קורה ב"עולם החיצוני" , אבל בפורום הזה אני לא מוצא כמעט בכלל שובניזם . יותר מזה, אין כאן אפילו הומופוביה כלפי ליאון (אבל זה כבר דיון אחר).

למעלה