נוסטלגיה טרום קורונה
Well-known member
הנה, קיבלנו בשבת, הדגמה שהאיסור על כתיבה בשבת הוסר ומותר גם לגלוש באינטרנט כפי שחרדי הפורום, מנהלינו היקר, מר הרינגטון, קפץ על ההיתר וכבר ניצל אותה במטר תגובות בשבת, שאפו
ראי תגובה #20 שלו שבדף 2 בשרשור שפתחתי בסוגיה שלו בפורום השכן, הוא טוען, באופן לא מפתיע, מבלי להביא קישור (איך אפשר להביא קישור לשקר? ), שרוב הפוסקים קבעו בסוגיה זו שאין בעיה מיוחדת ומותר לגלוש באינטרנט למרות שנחשב כתועבה ולכתוב תגובות בשבת ובקיצור ימות המשיח או בהתגלמותוהנה, קיבלנו בשבת, הדגמה שהאיסור על כתיבה בשבת הוסר ומותר גם לגלוש באינטרנט כפי שחרדי הפורום, מנהלינו היקר, מר הרינגטון, קפץ על ההיתר וכבר ניצל אותה במטר תגובות בשבת, שאפו
זה לא מה שהוא טוען שם.ראי תגובה #20 שלו שבדף 2 בשרשור שפתחתי בסוגיה שלו בפורום השכן, הוא טוען, באופן לא מפתיע, מבלי להביא קישור (איך אפשר להביא קישור לשקר? ), שרוב הפוסקים קבעו בסוגיה זו שאין בעיה מיוחדת ומותר לגלוש באינטרנט למרות שנחשב כתועבה ולכתוב תגובות בשבת ובקיצור ימות המשיח או בהתגלמותו
זה לא מה שהוא טוען שם.
הוא טוען שמי שנמצא במקום שבו כבר יצאה שבת יכול לכתוב באינטרנט. אפילו שבישראל שבת. זה בסה"כ הגיוני
בוודאי שכן, ראי תגובה #45 שלו בשרשור בסוגיית חילול השבת שלו בפורום השכן וגם את העובדה שהוא כתב בשבת גם בשבת האחרונה כאשר הוא אמר שהיה בארץ.זה לא מה שהוא טוען שם.
הוא טוען שמי שנמצא במקום שבו כבר יצאה שבת יכול לכתוב באינטרנט. אפילו שבישראל שבת. זה בסה"כ הגיוני
אז רגע,בוודאי שכן, ראי תגובה #45 שלו בשרשור בסוגיית חילול השבת שלו בפורום השכן וגם את העובדה שהוא כתב בשבת גם בשבת האחרונה כאשר הוא אמר שהיה בארץ.
ברור לכל, שהוא רצה להצדיק את כתיבתו בשבת.
אז רגע,
אתה טוען שרק בגלל שהוא ימני
הוא גם חייב להיות דתי?
אז רגע,
הוא גם חייב להיות דתי?
אודה לך אם תראה לי, היכן טענתי שטות כזאת?אז רגע,
הוא גם חייב להיות דתי?
לכן אני כלל לא מבין את העיסוק האובססיבי בנושא.אודה לך אם תראה לי, היכן טענתי שטות כזאת?
להזכירך, אני ימני ורחוק שמיים וארץ מלהיות דתי.
ממש לא ברור מדוע אובססים בנושא.לכן אני כלל לא מבין את העיסוק האובססיבי בנושא.
קשה לי עם בן אדם שלא מוכן להודות בטעותו עד כדי גיחוך עצמי ברמה גבוהה.ממש לא ברור מדוע אובססים בנושא.
אז למה אתה לא מתנצל?קשה לי עם בן אדם שלא מוכן להודות בטעותו עד כדי גיחוך עצמי ברמה גבוהה.
על שקריו?אז למה אתה לא מתנצל?
על שלא הבנת ואתה מתחפר בטעות עוד ועוד.על שקריו?
אין לי בעיה שיחלל שבת, אך שלא ייתן צג שווא שזהו לא חילול שבת
אתה כזה תמים או שאתה עושה את עצמך?על שלא הבנת ואתה מתחפר בטעות עוד ועוד.
אין היתר. פשוט לא כל מי שהלפידונים טוענים שהוא חרדי הוא באמת כזה
די כבר,אתה כזה תמים או שאתה עושה את עצמך?
הבן אדם באובסיסיביות יתרה סניגור של כל מה שקשור לחרדים, לא כתב מעולם בשבת למעט ה-2 שבתות המדוברות, בילבל את המוח עם ספירת העומר ומנסה לעשות שטיפת מוח דתית, לא למד לימודי ליבה, אין לו בגרות.
ייתכן שכיום הוא לא חרדי, אך אין לי ספק שהוא דתי.
הי , מה נשמע?די כבר,
אל תהיה כזה לפידון.
הרי גם נתניהו מסנגר על חרדים, וכל כהונתו השתדל לא להתראיין/לצייץ בשבת, זה הפך אותו לחרדי?
לגבי לימודי ליבה, מעולם לא בחנתי אותו - אבל נראה שיש לו ידע משפטי לא זניח.
מי שם כאן שופטים? למי מישהו כאן חייב לדווח על עצמו?על שלא הבנת ואתה מתחפר בטעות עוד ועוד.
אין היתר. פשוט לא כל מי שהלפידונים טוענים שהוא חרדי הוא באמת כזה
צר לי, לא מצאתי שם את מה שאתה טוען שהוא טוען.בוודאי שכן, ראי תגובה #45 שלו בשרשור בסוגיית חילול השבת שלו בפורום השכן וגם את העובדה שהוא כתב בשבת גם בשבת האחרונה כאשר הוא אמר שהיה בארץ.
ברור לכל, שהוא רצה להצדיק את כתיבתו בשבת.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.