למה אתם מלינים על הפרימיטיביות של הדת ושהיא לא מתקדמת עם הקידמה?

מצב
הנושא נעול.
גב' מקפיצונת יקרה. בשום מקום בעולם לא תמצאי שאני כתבתי שההלכה מתירה כתיבה בשבת.
אז מה קרה שכתבת ב-2 שבתות?
ייתכן שבאחת היית בחו"ל ושכחת שהשעות שונות, אבל בשנייה הצהרת שהיית בארץ.
לא יודע מה מטרת נסיון ההטעיה הפתטי הזה, אבל בחייאת, נסי קצת להעלות את הרמה אם תרצי להמשיך לקבל תגובות ולהקפיץ את השרשור כל שבוע :).
אתה מוזמן להשיב לשאלתי, מה ההסבר שלך שכדתי כתבת בשבת בשבתות האלו?
לאחר שתשיב, נראה מי הפתטי :)
צר לי שאתה חושב שאני מק|פיצה| לך את השרשור, תאשים את |תפוז| שבניגוד לעבר, כל תגובה מק|פיצה| את השרשור.
אשמח לדעת, אם יש דרך להשיב מבלי להקפיץ כי בניגוד אליך, אני לא חיה את הפורום 24/7, במיוחד לא בתקופה האחרונה שיש לי המון דברים להספיק במגבלת זמן.

Harrington

Well-known member
מנהל
זה באמת כל כך חשוב או מעניין?

הרבה דברים יתכנו. אני כתבתי דברים די ברורים בעניין. זה שבנוסף לדברי כמה אנשים החליטו להוסיף המצאות משלהם, לא באחריותי :).

לאחר שתשיב, נראה מי הפתטי :)
מודה לך על ההזמנה. לא הבנתי מה הקשר לפתטיות (של מי מאיתנו) לעניין.

צר לי שאתה חושב שאני מק|פיצה| לך את השרשור, תאשים את |תפוז| שבניגוד לעבר, כל תגובה מק|פיצה| את השרשור.
אשמח לדעת, אם יש דרך להשיב מבלי להקפיץ כי בניגוד אליך, אני לא חיה את הפורום 24/7, במיוחד לא בתקופה האחרונה שיש לי המון דברים להספיק במגבלת זמן.
לי לא הקפצת כלום, זה השרשור שלך. זכותך המלאה כמובן להקפיץ שרשורים. אבל ברגע שזה הפך לסימן היכר של ממש של כמה גולשים (את לא היחידה), קשה קצת לראות את זה כמשהו שנובע רק מהיעדרות שוטפת כאן :). אבל שוב, זאת זכותך המלאה, בדיוק כמו שזאת זכותי להצביע על העובדות :).

זה באמת כל כך חשוב או מעניין?
כן, זה מדגים את שקריך הרבים של מי טוען שהוא אף פעם לא שיקר.
זה לא מפתיע, לרוב, מי שטוען דבר כזה, ידוע שהוא משקר.
הרבה דברים יתכנו. אני כתבתי דברים די ברורים בעניין. זה שבנוסף לדברי כמה אנשים החליטו להוסיף המצאות משלהם, לא באחריותי :).
ברורים רק לך כמו תמיד :)
מודה לך על ההזמנה. לא הבנתי מה הקשר לפתטיות (של מי מאיתנו) לעניין.
אתה השתמשת במונח הזה ולא מבין?
כמה עוד פתטי תהיה? :)
לי לא הקפצת כלום, זה השרשור שלך. זכותך המלאה כמובן להקפיץ שרשורים. אבל ברגע שזה הפך לסימן היכר של ממש של כמה גולשים (את לא היחידה), קשה קצת לראות את זה כמשהו שנובע רק מהיעדרות שוטפת כאן :). אבל שוב, זאת זכותך המלאה, בדיוק כמו שזאת זכותי להצביע על העובדות :).
תבנה לך איזה תיאוריות שאתה רוצה, אין חוק שאוסר הזיות,
רק בריאות, ידידי |סיוע| ואני מתכוונת מכל הלב.

Harrington

Well-known member
מנהל
כן, זה מדגים את שקריך הרבים של מי טוען שהוא אף פעם לא שיקר.
זה לא מפתיע, לרוב, מי שטוען דבר כזה, ידוע שהוא משקר.

ברורים רק לך כמו תמיד :)

אתה השתמשת במונח הזה ולא מבין?
כמה עוד פתטי תהיה? :)

תבנה לך איזה תיאוריות שאתה רוצה, אין חוק שאוסר הזיות,
רק בריאות, ידידי |סיוע| ואני מתכוונת מכל הלב.
מאחר ובעיני מדובר בנושא שלא מעניין את רוב הגולשים כאן זולת אולי מקפיצים בודדים, לא אטרח להשיב על כל דברייך. אציין רק שמה לעשות, לא שיקרתי בשום שלב בהקשר הזה (או בכלל). אגב, די מצחיק שקודם את שואלת מה בדיוק היו הנסיבות ועל אף שלא השבתי על שאלתך את 'יודעת' לקבוע שתשובתי "מדגימה את שקרי" כביכול :). במצב כזה, נראה שאין כל צורך שאשיב על השאלה שכן כבר קבעת לעצמך גם מהי תשובתי וגם מה היא מסמלת, לשיטתך בכל אופן :).

כך או אחרת כאמור, אם הייתי סבור שזה מעניין את כלל הגולשים, בשמחה הייתי משיב בהרחבה. אלא שזה כנראה לא המצב, כך שעם כל הכיף של גולשים מסוימים להתעסק במעשי חבריהם, אניח שאני או מעשי לא מספיק מעניינים כדי להיות אישיו כאן בפורום. מכאן תרגישי חופשיה להקפיץ פעמיים בשבוע בטענות על שקרים מדומיינים למיניהם. שנינו נשרוד את המאורע :).

שבוע טוב וגם לך, הרבה בריאות (ואנא סלחי לי אם לא אמשיך להגיב על ההקפצות המיותרות הללו. זה היה נחמד כמה פעמים, אבל יש גבול לכל תעלול).

מלאכת מחשבת1

Well-known member
מאחר ובעיני מדובר בנושא שלא מעניין את רוב הגולשים כאן זולת אולי מקפיצים בודדים, לא אטרח להשיב על כל דברייך.
עיניים לך , ולא תראה.
מעניין עד מאוד , את כולםםםםםםםםםםםםםםםםם!!
אציין רק שמה לעשות, לא שיקרתי בשום שלב בהקשר הזה (או בכלל). אגב, די מצחיק שקודם את שואלת מה בדיוק היו הנסיבות ועל אף שלא השבתי על שאלתך את 'יודעת' לקבוע שתשובתי "מדגימה את שקרי" כביכול :). במצב כזה, נראה שאין כל צורך שאשיב על השאלה שכן כבר קבעת לעצמך גם מהי תשובתי וגם מה היא מסמלת, לשיטתך בכל אופן :).

כך או אחרת כאמור, אם הייתי סבור שזה מעניין את כלל הגולשים, בשמחה הייתי משיב בהרחבה. אלא שזה כנראה לא המצב, כך שעם כל הכיף של גולשים מסוימים להתעסק במעשי חבריהם, אניח שאני או מעשי לא מספיק מעניינים כדי להיות אישיו כאן בפורום. מכאן תרגישי חופשיה להקפיץ פעמיים בשבוע בטענות על שקרים מדומיינים למיניהם. שנינו נשרוד את המאורע :).
חפרנות מהסוג שופרא דה שופרא. שאפו !.
שבוע טוב וגם לך, הרבה בריאות (ואנא סלחי לי אם לא אמשיך להגיב על ההקפצות המיותרות הללו. זה היה נחמד כמה פעמים, אבל יש גבול לכל תעלול).
😂 😂 😂 😂 😂 😂
לא הגיע הזמן שתשנה כבר את המנטרה היבשושית הזאת ? אתה מסוגל לכך, בטוחני.
שבוע טוב

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל

לאחר שתשיב, נראה מי הפתטי
:)
צר לי שאתה חושב שאני מק
|פיצה|
לך את השרשור, תאשים את
|תפוז|
שבניגוד לעבר, כל תגובה מק
|פיצה|
את השרשור.
אשמח לדעת, אם יש דרך להשיב מבלי להקפיץ כי בניגוד אליך, אני לא חיה את הפורום 24/7, במיוחד לא בתקופה האחרונה שיש לי המון דברים להספיק במגבלת זמן.​
הנושא חוזר על עצמו. לכן ננעל.

ai27

Well-known member
לא טענו, אלא אתה טענת כפי שניתן לראות בקישור בתחילת השרשור לדבריך על הפוסקים, כמובן מבלי שהבאת מקור וכעת גם מי שהאמין לך יכול להבין ששיקרת.
הצטרף אליך גם ai27.
הצטרפתי למה?
למיטב ידיעתי אני לא כותב בפורום גם שעה אחרי יציאת השבת.

אם את טוענת שהרינגטון אמר משהו - את זאת שאמורה להביא מקור - לא הרינגטון, כדי שנדע על מה מדובר.
האם כוונתך לזה?
1678707782742.png
אם הבנתי את כוונת הרינגטון - מכיוון שהוא לא שלח מסרון המשמיע צלצול למשל,
רק מי שמחלל שבת מלכתחילה יכול לדעת שהתווספה לשרשור הודעה.
אם כן היה מדובר על הודעה המיידעת את המקבל, וזו הודעה שאינה דחופה, אך לא ניתן לדעת זאת, שליחתה גורמת לשומר-שבת לחלל שבת
אבל זה לא המקרה.

זה לא אומר שמותר, ולא אומר שהרינגטון עצמו שומר שבת.
זה רק אומר - שהרינגטון לא אחראי לחילול השבת של גוטרמן.
זה עניין לוגי, הרינגטון אוהב לוגיקה,
וקנאי מאוד לפרטיותו.

הצטרפתי למה?
למיטב ידיעתי אני לא כותב בפורום גם שעה אחרי יציאת השבת.

אם את טוענת שהרינגטון אמר משהו - את זאת שאמורה להביא מקור - לא הרינגטון, כדי שנדע על מה מדובר.
האם כוונתך לזה?
צפה בקובץ המצורף 72987
אם הבנתי את כוונת הרינגטון - מכיוון שהוא לא שלח מסרון המשמיע צלצול למשל,
רק מי שמחלל שבת מלכתחילה יכול לדעת שהתווספה לשרשור הודעה.
אם כן היה מדובר על הודעה המיידעת את המקבל, וזו הודעה שאינה דחופה, אך לא ניתן לדעת זאת, שליחתה גורמת לשומר-שבת לחלל שבת
אבל זה לא המקרה.

זה לא אומר שמותר, ולא אומר שהרינגטון עצמו שומר שבת.
זה רק אומר - שהרינגטון לא אחראי לחילול השבת של גוטרמן.
וקנאי מאוד לפרטיותו.
גם אני מאוד אוהב לוגיקה. אני מאמין מאוד בלוגיקה, ואני חושב שאין שום דרך לסתור את הלוגיקה.

Harrington

Well-known member
מנהל
וקנאי מאוד לפרטיותו.
אמנם אתה צודק שאני אוהב לוגיקה, אבל במקרה הזה מדובר בקביעת פוסקי הלכה. אני לא כזה :). רק הבאתי את הדברים. לגבי פרטיותי, אמנם בתחילת דרכי בתפוז אכן הייתי קנאי לה, אבל היום הרבה פחות. פרסמתי וכתבתי כבר מספיק דברים על עצמי כאן כדי לשמור עליה באופן ממשי. זולת פרטים ממש פרטיים, אני בספק אם יש הרבה עלי שלא ידוע כאן :) (בנוסף יש שלל המצאות והנפצות, אבל זה כבר דברים שאנשים ליקטו ממוחם הקודח או זה של חבריהם. לא משהו שאני רואה עצמי אחראי לו :)).

אני יודע את זה, אתה לא צריך לספר לי. כל שאמרתי שהיא גם יכולה לשפר את המוסר, אם מקיימים אותה בדרך החכמה והנכונה ולא בפנאטיות מכוערת.

לא שיקרתי, אולי טעיתי. לא לקרוא לי שקרן, זה לא יפה. מתחיל השרשור נוסטלגיה טרום קורונה כתב שהדתיים הרשו לכתוב בשבת, אז טענתי שלא סביר לדעתי שהרשו זאת לדתיים ושומרי מסורת, כי דתיים יודעים שחשוב לפי ההלכה לא לכתוב בשבת. אם את רוצה האמיני לי, אחרת אני לא יכול לענות לך.

מצב
הנושא נעול.
למעלה