למה באמת השלטון רוצה להוסיף מגנזיום למים?

lemner40

Well-known member
מתמטיקה היא לא הצד החזק שלך?
נא הסבר איך הגעת מ-10% למנת אשלגן מבננה ל-20 בננות ביום?
אם לא היית כותב את ס'2 שלך, הייתי מניחה שאתה כותב MSDS מבלי לקרוא את התגובות, אולם מאחר שהתייחסת ל-10% בתגובתי, זה לא המצב.
אולם, בחרת להתעלם מצריכת מגנזיום שלי משקדים ושיבולת שועל, האם השמטת זאת מתום לב? :)
1. אם אישה רזה צריכה לאכול X מגנזיום, אז גבר גדול שמתאמן צריך 2X
2. מדובר על המלצות מינימום ,בפועל כמעט בכל נושא, המלצות משרד הבריאות הם חצי ממה שרוב האנשים צריכים , זה נכון בכל תחום, בחלבון ומינרלים.
אז גבר שמתאמן צריך 4X
3. בכל הירקות ,הפירות ושאר הצמחים יש בפועל פחות מחצי מכמות המגנזיום המדוברת בתאוריות.
כך שגבר צריך 8X
אז לשם חישוב, ונתעלם מהשקדים (שמלאים בחומצה אוקסלית) ומהשיבולת שועל שהיא מונעת ספיגת מינרלים, ובפועל היא מינוס מבחינת מגנזיום, היא מונעת את ספיגת המגנזיום שבשאר המזונות.
אז אם בבננה תאורתית יש 10 אחוז מצריכה המגנזיום, ו 10 בננות הם צריכה יומית של אישה תאורטית X
אז גבר צריך לאכול 80 בננות ביום.
ובסוף נשמע שאת צמחונית או טבעונית, מה שאומר שאת בכל מקרה חולה ולא בריאה.
אין שום דרך לקבל את כל הדרישות הבריאותיות מטבעונות.

jackie111

Well-known member
בשביל להוסיף מנוף שליטה על הציבור,

נניח שאתה יודע שאתה יכול לסמוך על המים לחלק מצריכת המגנזיום שלך,אם פתאום זה יפסק

אתה תחלה ולא תדע למה.

בקיצור מגנזיום שמוסף מלאכותית למים גם עולה לציבור הרבה כסף,גם מעביר עוד כוח לשלטון,

גם סכנה בריאותית - כמות יתר בטעות,מלאכותי וכן הלאה.

גם להוכיח שהוא דואג לציבור וצריך אותו,

ובונוס - אולי בעתיד להוסיף דברים אחרים יותר אפלים(לא לשכוח שהוסיפו עד לא מזמן

פלואוריד מחומצה והרעילו את הציבור)...

תרומת המגנזיום לגוף.​

"מגנזיום הינו מינרל חיוני שהכרחי לתפקוד תקין של התאים בגוף. זהו המינרל הרביעי בשכיחותו בגוף, ושני בשכיחותו בתאי הגוף. מינרל זה חשוב לפעילות התקינה של מערכות שונות בגוף כגון מערכת הלב וכלי הדם, מערכת החיסון, מערכת העצבים העצמות והשרירים.
כ-50% מהמגנזיום בגוף, נמצא בעצם. היתרה נמצאת בתאי רקמות הגוף והאיברים.
מגנזיום מסייע בשמירה על תפקוד תקין של השרירים והעצבים, שמירה על קצב לב יציב, תמיכה בתפקוד תקין של מערכת החיסון וכן בבניית העצמות. כמו כן הוא מסייע בוויסות רמות הסוכר בדם ובשמירה על לחץ דם תקין.
חוסר במגנזיום בגוף נקשר עם הפרעות בקצב הלב, המנבאות תמותה, כתוצאה מאוטם בשריר הלב. "

Harrington

Well-known member
מנהל
בשביל להוסיף מנוף שליטה על הציבור,

נניח שאתה יודע שאתה יכול לסמוך על המים לחלק מצריכת המגנזיום שלך,אם פתאום זה יפסק

אתה תחלה ולא תדע למה.

בקיצור מגנזיום שמוסף מלאכותית למים גם עולה לציבור הרבה כסף,גם מעביר עוד כוח לשלטון,

גם סכנה בריאותית - כמות יתר בטעות,מלאכותי וכן הלאה.

גם להוכיח שהוא דואג לציבור וצריך אותו,

ובונוס - אולי בעתיד להוסיף דברים אחרים יותר אפלים(לא לשכוח שהוסיפו עד לא מזמן

פלואוריד מחומצה והרעילו את הציבור)...
איך הוצאה ממשלתית גדולה יותר "מעביר עוד כוח לשלטון" בדיוק?

איך הוצאה ממשלתית גדולה יותר "מעביר עוד כוח לשלטון" בדיוק?
במקום נגיד שישאר לך יותר כסף לקנות אוכל עם מגנזיום אתה צריך להוציא אותו על "העשרת מים".

ככל שהממשלה מקיימת יותר פונקציות ולוקחת יותר החלטות במקומך היא יותר חזקה ואתה יותר חלש.

Harrington

Well-known member
מנהל
במקום נגיד שישאר לך יותר כסף לקנות אוכל עם מגנזיום אתה צריך להוציא אותו על "העשרת מים".

ככל שהממשלה מקיימת יותר פונקציות ולוקחת יותר החלטות במקומך היא יותר חזקה ואתה יותר חלש.
בסיסמאות זה יפה. אולם במציאות? לא הצבעת על מסלול כיצד א' מוביל לב'. כיצד העשרת המים במקרה הזה, גורמת לכוח גדול יותר שיש בידי השלטון.

בסיסמאות זה יפה. אולם במציאות? לא הצבעת על מסלול כיצד א' מוביל לב'. כיצד העשרת המים במקרה הזה, גורמת לכוח גדול יותר שיש בידי השלטון.
זה מעטפת שלמה שמעבירה אחריות מהאזרח למדינה.

זה כמו שלבנה אחת זה לא משמעותי אבל מיליון לבנים זה חומה ענקית.

קודם כל זה ניכנס לגוף,יותר חזק מזה?

אתה תלוי חלקית במים של השלטון למינרל הזה.

אולי חלק מהמסננים יורידו אותו?

אולי לפעמים לא יוכנס?

אולי יוכנס ולא יהיה יעיל.

אולי מה שישימו לא יועיל ויעשה נזק.

תחשוב למי נותנים מים עם דשן - לצמחים שהאדם מגדל ,למי שלא יוכל לזוז,

למי שתלוי.

השלטון הופך אותך לצמח.

אתה רק צריך לעבוד והוא יעשה את השאר.

אבל אתה יודע מה אולי אני טועה - אם יוכיחו לי שמים ששמו להם מגנזיום בצורה מלאכותית

יותר בריאים ממים מותפלים "רגילים".

איפה המחקר?

אם השלטון כ"כ יודע מה שטוב,שיועיל ויוכיח:

שזה טוב לאדם,לחיות לצמחים,למי התהום וכן הלאה.

Harrington

Well-known member
מנהל
זה מעטפת שלמה שמעבירה אחריות מהאזרח למדינה.
כל זה ברור. אבל זה עדיין לא עונה על השאלה. כן, המדינה תהיה אחראית למים שיוצאים מהברז שלי. היא אחראית לכך גם היום. יחול שינוי מסוים בהרכב המים האלו. כיצד השינוי הזה מגביר את כוחה של המדינה עלי, האזרח הקטן? כמובן שהשאלה רלוונטית רק אם בכלל נסכים שאחריות של המדינה שווה לכוח. אני לא רואה גם את זה. אבל עם האקסיומה הזאת אני זורם לצורך הדיון. תכל'ס לא הסברת, על אף תשובתך המפורטת להפליא, כיצד כוחה של המדינה על האזרח הקטן מתגבר בעקבות הוספת מגנזיום פוטנציאלית.

כיצד כוחה של המדינה על האזרח הקטן מתגבר בעקבות הוספת מגנזיום פוטנציאלית.
אני תלוי בתוספת ששמה המדינה לצורך בריאותי.

תלות מיותרת כנראה.

לא מרגיש לי נכון גם לשים תוספת - לא יודע נראה מוזר.

אם אני תלוי אני חלש יותר.

כמו המשפט העממי החצי בצחוק - מה שתלוי נופל ;)

זוכר שהמדינה שיכנעה אותנו לעבור ממינרלים למי ברז מסוננים:

[URL unfurl="true"]https://www.themarker.com/consumer/2010-11-06/ty-article/0000017f-e5ae-da9b-a1ff-edef2bd10000[/URL]

אז עכשיו פתאום היא מודה שזה לא כמו מים מינרליים...

והמבין יבין - שיקרה מלכתחילה.

Harrington

Well-known member
מנהל
אני תלוי בתוספת ששמה המדינה לצורך בריאותי.

תלות מיותרת כנראה.

לא מרגיש לי נכון גם לשים תוספת - לא יודע נראה מוזר.

אם אני תלוי אני חלש יותר.
בעניין ה"נראה מוזר", זאת שאלה לעולם המדע. אני הקטן לא יודע להשיב עליה. אבל אתה תלוי במדינה כדי שהמים יזרמו בברז שלך עם או בלי מגנזיום. התוספת הזאת לא מגדילה את התלות שלך במדינה במאומה וממילא לא מגדילה את כוחה עליך (כאמור מעלה, ככל שכוח זה קיים בנושא הזה לכתחילה).

התוספת הזאת לא מגדילה את התלות שלך במדינה במאומה וממילא לא מגדילה את כוחה עליך
אני חולק עלייך,ככל שהמורכבות גבוהה יותר ככה הסיכוי לכשל גדול יותר והתלות גדולה יותר,וככל שהתלות גדולה יותר ככה השליטה מהצד השני גדולה יותר.

האם מחר אוכל להחליף את "מי המגנזיום" במשהו אחר?

אולי כן אולי לא,אולי יהיה מסובך יותר.

Harrington

Well-known member
מנהל
אני חולק עלייך,ככל שהמורכבות גבוהה יותר ככה הסיכוי לכשל גדול יותר והתלות גדולה יותר,וככל שהתלות גדולה יותר ככה השליטה מהצד השני גדולה יותר.
אתה חוזר על המנטרה הזאת ללא הרף. אבל עדיין לא הסברת כיצד זה עושה את זה בדיוק. כיצד א' מוביל לב'.
האם מחר אוכל להחליף את "מי המגנזיום" במשהו אחר?

אולי כן אולי לא,אולי יהיה מסובך יותר.
למקרה שלא שמת לב אני לא משתף איתך פעולה הערב בעשרות נסיונותיך לבזר את הנושא לכיוונים אחרים, נוחים לך יותר. באופן חריג אמנם, פשוט חוזר על שאלתי ומבקש עליה תשובה. בינתיים ללא הצלחה, עובדה שמשרתת את המסר שאני מבקש להעביר בדיוק כמו שתשובה עניינית תשרת. השיטה שלך להתבזר ל1001 כיוונים ברגע שמגיבים לך עניינית ובכך 'להשכיח' מפני הקוראים את השטויות שכתבת קודם, כשמתברר שאין בהן כל ממש, מוכרת ושחוקה מכדי שאשחק הפעם את המשחק. מצטער אם זה מאכזב ומבין שזה חדשני עבורך, אבל ככל שתרצה שנמשיך להתדיין, באמת שמתישהו תצטרך להשיב על השאלה (התייחסותך לפיסקה הנוכחית לא מעניינת אותי).

אתה חוזר על המנטרה הזאת ללא הרף. אבל עדיין לא הסברת כיצד זה עושה את זה בדיוק. כיצד א' מוביל לב'.

למקרה שלא שמת לב אני לא משתף איתך פעולה הערב בעשרות נסיונותיך לבזר את הנושא לכיוונים אחרים, נוחים לך יותר. באופן חריג אמנם, פשוט חוזר על שאלתי ומבקש עליה תשובה. בינתיים ללא הצלחה, עובדה שמשרתת את המסר שאני מבקש להעביר בדיוק כמו שתשובה עניינית תשרת. השיטה שלך להתבזר ל1001 כיוונים ברגע שמגיבים לך עניינית ובכך 'להשכיח' מפני הקוראים את השטויות שכתבת קודם, כשמתברר שאין בהן כל ממש, מוכרת ושחוקה מכדי שאשחק הפעם את המשחק. מצטער אם זה מאכזב ומבין שזה חדשני עבורך, אבל ככל שתרצה שנמשיך להתדיין, באמת שמתישהו תצטרך להשיב על השאלה (התייחסותך לפיסקה הנוכחית לא מעניינת אותי).
מאוד פשוט אני תלוי עכשי במדינה לאספקת המגנזיום שלי,

המדינה יכולה להפסיק לשים/לשים פחות וכד' וככה לשלוט על הבריאות שלי.

המדינה מאחראית למים בלבד אחראית גם למגנזיום זה מגדיל את הכוח שלה והתלות שלי.

קודם "קניתי" מגנזיום ממקומות אחרים עכשיו אני קונה אצל המדינה.

צריך להחזיר למים את המינרלים שההתפלה מורידה. נקודה.
לא תחייה מי שמת...

צריך ללמוד לקחת את המינרלים מהאוכל.

אני מבין למה זה קוסם לך - לקחו שיחזירו חזרה.

הבעיה שבמערכת ביולוגית זה לא הולך ככה,

למשל אי אפשר להחזיר אפר להיות נייר.

רוב הזמן נח

Well-known member
לא תחייה מי שמת...

צריך ללמוד לקחת את המינרלים מהאוכל.

אני מבין למה זה קוסם לך - לקחו שיחזירו חזרה.

הבעיה שבמערכת ביולוגית זה לא הולך ככה,

למשל אי אפשר להחזיר אפר להיות נייר.
זה מינרל. כמו שהוציאו אותו אפשר להחזיר אותו.

המינרלים במים הם לא אורגנים. ההתפלה מוציאה אותם ואחר כך צריך בכמות מסויימת להחזיר אותם.
אז יגול להיות שהגוף לא יודע לספוג אותם ומדובר בהונאה.

[URL unfurl="true"]https://www.emetaheret.org.il/2012/10/08/%d7%a9%d7%aa%d7%99%d7%99%d7%aa-%d7%9e%d7%99%d7%9d-%d7%9e%d7%96%d7%95%d7%a7%d7%a7%d7%99%d7%9d-%d7%94%d7%a2%d7%a6%d7%95%d7%aa-%d7%94%d7%9e%d7%97%d7%a7%d7%a8%d7%99%d7%9d/[/URL]

למעלה