למה בדרישות של המפגינים אין דרישה להעלות את

פיש דוג

New member
את ההפגנות מחוץ לתל אביב אני מצדיק ב100 אחוז.

למרות שאם כל הטררם בתקשורת כמות המפגינים היא ממש קטנה.

goldy

New member
הגיבוי מהתשקורת יכול להיות הזרז להפלת על"ק!

ימי המשיח יגיעו כשעל"ק יועפו מהשילטון וגם מס' 1 באבודה לא יהיה שר הביטחון וגם יוסטח בחוק שתומכיהם לא יוכלו להצביע. כמות המפגינים פיזית בשטח לא משנה: מה שמשנה זה מה יקרה ביום הבחירות.

goldy

New member
נראה לך שרק עניים מסוגלים לסבול?

נראה לך שברגע שחיי היומיום של המעמד הבינוני מובטחים אז על מה לעזאזל יש להם להתלונן? לפי ההיגיון הזה חייהם של עשירים בהכרח מושלמים!

naf86

New member
זה הבעיה!!

החי יומיום של המעבד הבינוני בסכנה. לכן זה מאבק שמשפיע על 80% מהציבור.

goldy

New member
והעניים תמיד "במצוקה"

אז? לא תתלונן לא יידעו על קיומך. אם אתה מנסה להיות עצמאי בעצמך אז אתה יכול להפחית את השפעת הציבור עלייך.

naf86

New member
תצא מהראש של עצמאי

חברה בריאה לא יכולה להרשות לעצמה יותר מידי אנשים עצמאיים. חייבים שכירים אחרת הכלכלה תתקע. לא רק העניים עכשיו במצוקה, אלא גם מעמד הביניים במצוקה.

goldy

New member
ואם רובוטים יחליפו את כולנו?

פועלים עובדים במקום מכונה, ושכירים עובדים עם מכונה שחוסכת זמן אבל לא יכולה להחליפם. האם אתה מוכן לקבל מציאות בה רובוטים יחליפו את כל השכירים?

naf86

New member
זה כבר קורה

יש מקצועות שנעלמו מהעולם בגלל שהוחלף ברובוטים. אז? יש מקצועות חדשים בעולם בגלל הטכנולוגיה. אז? יש מקצועות שמאוד קשה להחליף ברובוט.

goldy

New member
מה דעתך על זה:

רובוטים יקיימו עבורינו שיגרה יומיומית, ואנחנו נמציא דברים חדשים שלא היו קיימים אתמול. דעתך?

naf86

New member
אין בעיה

אבל צריך להמציא רובוטים שיחליפו רופאים, מורים, אחיות, עו"ד, מוכרים, נהגים וכו'. למה אתה לא עובד על זה?

goldy

New member
כי לא יתכן שאני היחיד שאכפת לו

וכל השאר מגיבים כמוך.

naf86

New member
אתה מגיב בצורה הזויה

כל פתרון שלך מסתכם ב"תסתדרו לבד" "תהיו עצמאיים" "איך נגמר הכסף?"

goldy

New member
להפך:

כל פיתרון שלי מסתכם ב"תקבלו כאב ראש מחשיבה", "תשאלו שאלות על עצמכם ועל הברור מאליו", "כשקונים מכשור עצמאי מפסיקים לשלם דמי מנוי", ו"זול יותר לשלם למומחה מאשר לשלם לממשלה".

naf86

New member
זה לא אפשרי

כי המחירים עולים ועולים ועולים. אז אי אפשר להפחית בהוצאות מבלי להוריד את הרמת חיים. חוצמזה, יש הוצאות שהם בסיסיות ואי אפשר להוריד אותם בצורה משמעותית כמו מים, חשמל, גז, ארנונה, מיסים, שכ"ד, נסיעות, חינוך, אוכל בסיסי וכו'. נכון, אפשר להשתמש לקנות פחות אוכל, אבל אז זה יוריד ברמת חיים, ויש גבול כמה אפשר לקצץ. אפשר לעבור למקום יותר זול, אבל אז זה יעלה את הסעיף של נסיעות.

goldy

New member
אני מבין שחשיבה מחוץ לקופסה אינה הצד החזק שלך

"המחירים עולים ועולים ועולים" __המרכיב המרכזי של שקר כלשהו זה מיסים, גם כשאתה רוצה להשקיע, גם כשאתה משלם שכר. המדינה לא באמת חייבת לגבות מיסים: מס הוא הוכחה לשליטה ותו לא. ביטול המיסים יאפשר להפחית דראסטית במחיר של מה שבא לך. "יש הוצאות שהם בסיסיות... כמו מים" __כבר היום אפשר לקנות מכשיר ביתי שמעבה את אדי המים שבאוויר. הוא צורך חשמל בלבד. "חשמל" __כבר היום אפשר להתקין לוחות סולאריים, ולמכור עודפים, ככל שיהיו, לחברת החשמל. אם יקר לך לוחות סולאריים אפשר לחבר את הבית למצברי online ולעבור לתעריף שעתי במקום קבוע לכל היממה. המצברים ימלאו עצמם רק בשעות השפל והבית מבחינתו מקבל את החשמל מהמצברים בלבד. "גז" -כיריים חשמליות. "ארנונה, מיסים" -לשלם לעו"ד שמתמחה במיסוי מקומי / יועץ מס / רו"ח. זול יותר לשלם 150 ש"ח על ייעוץ שיחסוך אלפי שקלים, מאשר לשלם לממשלה. "שכ"ד " __שאל את בעל הבית אם אתה יכול לעשות עבורו עבודות ובתמורה יפחית בתשלום. "נסיעות" -היברידי + מקום חניה מובטח. "חינוך" -חינוך יקר עכשיו = חיים זולים אח"כ. "אוכל בסיסי" -תבלינים באדנית בחלון וירקות ופירות בגינה. "וכו'" -לחשוב זה בחינם. "אפשר לעבור למקום יותר זול, אבל אז זה יעלה את הסעיף של נסיעות." __כשאנשים ילמדו להיות עצמאיים במקום להתעקש להיות שכירים: הם יידעו להקים מרכזים מסחריים שיביאו תנועה. עכשיו תורך להסביר לי 'למה זה פשוט לא יעבוד' להפסיק להסתמך על אספקה מבחוץ כי אפשר לייצר לבד.

naf86

New member
נו באמת...

לאנשים שלא יכולים לשלם חשבון מים הם אותם אנשים שלא יכולים לקנות לוחות סולאריים או מכשיר לייצור מים. מכונית היברידית עולה הון תועפות. עדיף כבר תחבורה ציבורית. ביטול מיסים יגרום לממשלה לאבד הכנסות. הם חייבים הכנסות בשביל לכסות את ההוצאות. מיסים זה דבר טוב כל עוד זה יחסי. ארנונה מיסים - לשכיר אין הרבה תמרון. יועץ מס לא יכול להמציא פטורים שלא מגיעים לאדם רגיל. חינוך - נכון שחינוך יקר עכשיו זה חיים זולים אח"כ, אבל לאנשים אין כסף לאפילו חינוך זול. לא לכל אחד יש גינה. אפשר לוותר על תבלינים. אנשים מתעקשים להיות שכירים כי לא כל אחד יכול להיות עצמאי. רוב העובדים במשק לא יכולים להיות עצמאיים בשל מהות העבודה שלהם. אם כולם היו עצמאיים לא היה לך נהגים, עובדי סופרמרקט, מוכרים, מאבטחים וכו', מורים, עורכי דין, רופאים וכו'.

goldy

New member
אתה שואל את עצמך שאלות? על הברור מאליו?

"לאנשים שלא יכולים לשלם חשבון מים הם אותם אנשים שלא יכולים לקנות לוחות סולאריים או מכשיר לייצור מים." __למה הם לא יכולים? אם יש להם הכנסה, איך זה יכול להיות שהכסף כל הזמן "נגמר"? למה הם מתמקדים באין ולא מסוגלים להעריך את היש? האם אתה מסוגל להבין מה הקשר ללשאול שאלות במקום קודם לקבל את המציאות? "מכונית היברידית עולה הון תועפות." -כמה בדיוק? "עדיף כבר תחבורה ציבורית." -רק אם אני עם הגב לקיר. "ביטול מיסים יגרום לממשלה לאבד הכנסות." __במה הממשלה עובדת? עד הרגע הייתי בטוח שיש לה מכונות שפשוט מייצרות את השטרות והמטבעות מכלום. "יועץ מס לא יכול להמציא פטורים שלא מגיעים לאדם רגיל." -זה אתה יודע כי אתה יועץ מס בעצמך או כי שילמתה עבור ייעוץ? "חינוך -... לאנשים אין כסף לאפילו חינוך זול." -למה אין להם? "לא לכל אחד יש גינה. אפשר לוותר על תבלינים." -יעני גם אם עכשיו אני נותן לך מספיק כדי לכסות את כל חובותייך, במקום לכסותם אתה תזדרז ליצור חדשים ולא תהיה מסוגל להבין איך "נגמר"? "אם כולם היו עצמאיים לא היה לך נהגים, עובדי סופרמרקט, מוכרים, מאבטחים וכו', מורים, עורכי דין, רופאים וכו'." __נכון, כי היחיד היה מסוגל לעשות יותר בעצמו: אנשים היו יכולים להרשות לעצמם רכב על כל המשתמע מכך, הסופרים היו מתייעלים, ביטחון כי הפחדנו את האוייב יבטל את הצורך במאבטחים, ההורים היו מחנכים את ילדיהם, אין פשע = אין עו"ד (ולא כי הפכנו את הפשע לחוקי), אנשים ששומרים על בריאותם לא צריכים תיקונים.

naf86

New member
אתה חי בסרט

יש לך מושג כמה עולה לוחות סולאריים? נכון, להשקעה לטווח של כמה שנים זה משתלם. אבל רוב האנשים לא יכולים להשקיע את הכסף. איך יכול להיות שהכסף נגמר? כי יש המון הוצאות וקצת הכנסות. כמה עולה מכונית היברידית? פי 1.5 ממכונית רגילה. הממשלה צריכה הכנסות כי היא משקיעה את הכסף במדינה. מי אתה חושב שמשלם על בניית כבישים, בתי ספר, צבא? אם אנשים עובדים, מתי יהיה להם זמן לחנך את הילדים שלהם? אם כולם עצמאיים, אז סופרמרקט יצטרך לשלם הון לעובדים שלו. עזוב, אתה חי בסרט. תחזור למציאות.

goldy

New member
../images/Emo32.gifאתה כזה שלילי

אני מנסה לחשוב מחוץ למסגרת, אני מנסה להציע פיתרונות, בעוד שאתה משקיע את כל יכולתך בלחסום אותם. ממה אתה מפחד?

naf86

New member
אתה חושב על עולם לא מציאותי

בו כל אחד גר בחווה שלו ומגדל את האוכל של עצמו. זה לא עובד ככה בימינו.

למעלה