אתה שואל את עצמך שאלות? על הברור מאליו?
"לאנשים שלא יכולים לשלם חשבון מים הם אותם אנשים שלא יכולים לקנות לוחות סולאריים או מכשיר לייצור מים." __למה הם לא יכולים? אם יש להם הכנסה, איך זה יכול להיות שהכסף כל הזמן "נגמר"? למה הם מתמקדים באין ולא מסוגלים להעריך את היש? האם אתה מסוגל להבין מה הקשר ללשאול שאלות במקום קודם לקבל את המציאות? "מכונית היברידית עולה הון תועפות." -כמה בדיוק? "עדיף כבר תחבורה ציבורית." -רק אם אני עם הגב לקיר. "ביטול מיסים יגרום לממשלה לאבד הכנסות." __במה הממשלה עובדת? עד הרגע הייתי בטוח שיש לה מכונות שפשוט מייצרות את השטרות והמטבעות מכלום. "יועץ מס לא יכול להמציא פטורים שלא מגיעים לאדם רגיל." -זה אתה יודע כי אתה יועץ מס בעצמך או כי שילמתה עבור ייעוץ? "חינוך -... לאנשים אין כסף לאפילו חינוך זול." -למה אין להם? "לא לכל אחד יש גינה. אפשר לוותר על תבלינים." -יעני גם אם עכשיו אני נותן לך מספיק כדי לכסות את כל חובותייך, במקום לכסותם אתה תזדרז ליצור חדשים ולא תהיה מסוגל להבין איך "נגמר"? "אם כולם היו עצמאיים לא היה לך נהגים, עובדי סופרמרקט, מוכרים, מאבטחים וכו', מורים, עורכי דין, רופאים וכו'." __נכון, כי היחיד היה מסוגל לעשות יותר בעצמו: אנשים היו יכולים להרשות לעצמם רכב על כל המשתמע מכך, הסופרים היו מתייעלים, ביטחון כי הפחדנו את האוייב יבטל את הצורך במאבטחים, ההורים היו מחנכים את ילדיהם, אין פשע = אין עו"ד (ולא כי הפכנו את הפשע לחוקי), אנשים ששומרים על בריאותם לא צריכים תיקונים.