למה גברים הולכים לזונות?

bangi3

New member
מהסיבה הפשוטה שהם צריכים סקס עם

אובייקט חדש. האובייקט הקבוע באיזשהו שלב מתחיל למשוך פחות ופחות ומחקרים הראו שגם נשים וגם גברים מאבדים עיניין אחרי זמן של כ 4 שנים. אגב, מספר הבוגדות על פי מחקרים אחרים שווה למספר הבוגדים (כמעט בדיוק).

ההבדל בין נשים לגברים זה .....

ש-גבר הוא נולד אגואיסט ! , הוא לא ניברא כדיי לחפש קשרים חדשים כל הזמן . לעומת זאת " האישה " ניבראה כדיי לקיים וליצור קשרים ! . לכן כל הזמן העיניים שלה נישאות אל בעלה .

03lior

New member
שאלה טובה

והתשובה: גבר אוהב מין והרבה מין אצל גבר אין לו רגש רק ההויה גבר אף פעם לא עיף ממין ולא יגיד לא למין אשה!!!!!!!!!!!! תורה מסיני אז מה הפיתרון המהיר והדיסקרטי ביותר? זונות.

בגלל שגבר ניברא כדי לעשות ילדים

וברגע שלא מחנכים אותו שהוא צריך להפרות ולהרבות אז הוא מחפש תחליפים זולים יותר ! .

03lior

New member
שלילי חזק

גבר הולך לזונה בגלל ההנאה בלבד וגם בגלל שלא צריך לדאוג לילדים אחרי זה

אז גבר שהוא לא " אגואיסט " ../images/Emo70.gif

אז גבר שהוא לא דואג רק להנאות של עצמו ובאמת אוהב את אישתו ! , אז גבר שהוא לא חושב רק על עצמו , הולך לזונה או בוגד באישתו ! , כי אם יש לו את אישתו אז בשביל מה לו ללכת אל מישהי אחרת ? .......................... לכל אישה יש את אותו הדבר כמו אצל כל מישהי אחרת ! . " זה לא ש-אנחנו צריכים לשנות את העולם ! " , אלא אנחנו צריכים לשנות את ההיסתכלות שלנו ! , את הדרך מחשבה שלנו על העולם המלוכלך והמטונף הזה ! .

03lior

New member
אם זה היה נכון אז את צודקת

אבל זה לא ככה בחיים א אין קשר בין אהבה לזונה גבר יכול לאהוב את אשתו וללכת לזונה למה? ככה היא צעירה יותר היא מבצעת כל מה שהגבר אומר ורוצה אין לה טענות ולא כואב לה הראש או משהו אחר מה עוד שהזונה היא חלק מהפנטזיה של הגבר ככה היה בעולם משחר ימיו אז למה שהיום יהיה שונה ?

ליאור !

" אישה " זה המראה של הגבר . ברגע שגבר מרגיש לא מסופק בחיים מיחסים אז הוא ילך לחפש סיפוקים זולים יותר ! .

03lior

New member
או קיי אתה צודק או קיי

אבל גם זה לא יפסיק את מחזור הזונות בטבע

כן ,ברגע שיש שיוויון ו-נשים בוגדות

אתה צריך להבין משהו ! . אי אפשר שיהיה שיויון בין המינים !!!! , לעולם לא יהיה שיוויון ( סליחה לכל הנשים הפמניסטיות ! ) אני לא " שוביניסט ! " - חס וחלילה . כי גבר חושב כל הזמן בגדול , על החיצוניות של האדם ! . ואילו אישה חושבת על דברים קטנים , והפנימיות של האדם ! - לכן אישה בנוייה לבנות קשר . גבר לא בנוי כדיי לבנות קשרים ישירות כמו אצל האישה . בנוסף לזה שיש נשים שהם מיתנהגת כמו גברים וגם בוגדות כמו גברים , אז זאת הסיבה שבגללה גברים רוצים לבגוד ! ( מה אני היתחתנתי עם גבר ? , אני רציתי אישה ! ) ובגלל זה יש גם הרבה " הומואים " שהם דו-מיניים או חד-מיניים . וכנ"ל לגביי נשים ! .

אף גבר לא רוצה להיתחתן עם אישה ....

...שהיא בעצמה מיתנהגת כמו " גבר " , גבר נועד להיתחתן עם אישה שהיא ההפך מימנו ! , אם הוא בעצמו " פרא אדם " אז האישה יש לה אופי " רך " . הם חלוקים אחד על השני ! . הם כמו 2 הפכים גמורים . בגדיה זה תמיד " דבר חמור " שצריך להוקיע אותו ! , ולפי התורה זה גם עונש חמור ל- 2 המינים . אבל לפי התורה אם האישה בוגדת ! , זה הרבה יותר גרוע מאשר הגבר ! . כי אצל האישה זה ממש זנות .

Vdrums

New member
כי התורה היא שוביניסטית

ולא סלחנית כלפי נשים כמו שהיא כלפי גברים.

התורה היא לא שוביניסטית !

חז"ל אמרו שמותר לגבר לקיים יחסים עם אישה רק בהסכמה מלאה ! , גם אם הוא נשוי הוא הוא יכול לעשות את זה רק מתיי ש-אישתו רוצה .

bangi3

New member
נדמה לי, לא בטוח שאתם מפספסים את

העובדה שאחוז הנשים הבוגדות שווה לאחוז הגברים הבוגדים

בגלל שלא שמים גדרות !

אם אין הפרדה בין נשים לבין גברים , אז הנשים מתחילות להיתנהג כמו גברים ! , ו-הגברים מתחילים להיתנהג כמו נשים ! . ולכן יש גם היום " הומואים ו-לסביות " ( כמה שזה נישמע עצוב ! )

03lior

New member
נדמה לי שהלכתם לאיבוד

יש נשים ויש גברים שלא בוגדים נקודה ויש לא מעט גברים ונשים שבוגדים. אף אחד לא ימנע את זה ואף אחד לא חסין אצלי זה בגלל שאני רוצה והיא לא

אבל דיברנו על משהו אחר עכשיו

דיברנו על זה שהיום העניין של " שיוויון זכויות בין נשים לגברים " , הורס את האופי של האדם ! . הנשים מיתנהגות כמו גברים ! , ו-הגברים מיתנהגים כמו נשים ! , אז מה עשו כאן בעצם ? ..................................... אי אפשר לבנות ככה זוגיות אמיתית . זה לא קשור לבגידות ! , כי בגידות תמיד היו גם לפניי 2000 ו- 5000 שנה .

למעלה