למה גברים הולכים לזונות?

Vdrums

New member
הטענה שלו היא שהחופש

הזה גורם לבגידות. ממה שאני מבין, קח לך אישה ובנה לה בית (ותכלא אותה בפנים)

03lior

New member
אתה יודע למדתי על הגבר הישראלי

לזיין מותר לו כמה שצריך לאישתו אסור לפזול אפילו חצי מעלה אבל הוא נותן 100 אחוז מעצמו למען שויון בין הנינים אבל רק מה שנוח לו זה אגואיזם דבילי טיפשי ושיך לעולם השלישי

ליאור ,

אתה יודע שאני שלמדתי בבית ספר חילוני היכרתי מישהי שהיא הייתה יוצאת עם כמה בנים ביחד , והייתה בוגדת על ימין ועל שמאל מתיי שרק מיתחשק לה . וזורקת את הבנים מתיי שמיתחשק לה . אז אל תבוא ותגיד לי שזה רק אצל הגברים , " לכל מטבע 2 צדדים - אתה יודע ! " .

לא תומר !!!!!!!!!!!!!!!!!!

הטענה שלי הייתה ש-בשביל לקיים יחסי מין בתוך מערכת יחסים , ובין אם זה לא בשביל מערכת יחסים צריך שזה יהיה מסודר באיזה אופן , ולא שיהיה מצב ש-האישה יכולה לנצל את הגבר ! , או הגבר יכול לנצל את האישה ! ,

תודה../images/Emo70.gif סוף סוף מישהו מבין אותי../images/Emo127.gif

ש-גבר לא חושב כמו אישה !!!!!! , ו-אישה לא חושבת כמו גבר !!!!! , אז בגלל זה גם המבנה של הגוף הוא שונה ! , בגלל שהם 2 חצאים ש-משלימים אחד את השני ! .

just 20 f

New member
אהמ... חופש מיני זה... לבגוד.

כאילו, מה זה? להיות סווינגרס או איך שלא קוראים לזה? בכל מקרה, זה לשכב עם הרבה אנשים וזה לבגוד כשאתה במערכת יחסים/ נשוי. אלא אם כן גם הצד השני שרוט...

אם היום היו נישואין פולגימיים !!!!

בוא נגיד שיש היום " גברים חרמנים " שהם מתים לזיין כל דבר שזז . אוקיי . אם היום במאה ה-21 עם כל הגירויים שיש ברחוב ,בעיתונים , בטלויזיה , ברדיו
( ש-גם ככה הגברים מיתחרמנים עוד יותר רק מלראות בחורות ערומות בכל פינה שהם מוסבבים את הראש ! ) אז לפחות אם כבר היה מותר במדינה להיתחתן עם יותר מ-אישה אחת , אז היו יכולים לחסוך את כל הבגידות ו-ההריונות מחוץ לנישואין ! .

just 20 f

New member
נו באמת... זה פשוט למסד את הבגידה.

זה לא פיתרון. עדיף פשוט לא להתחתן. מישהו מצמיד לך (או למישהו) אקדח לרקה (ככה כותבים את זה, נכון?) בשביל זה?? אל תמעיט/ו בערך הנישואים. בעצם- פשוט אל תתחתן/ו אם אתה לא רוצה באמת. חבל... באמת.

בסדר , אבל לקיים יחסי מין .......

....מחוץ לחתונה ! , זה כן בסדר ? . לא ! , נכון ? ........... אז לפחות אם זה היה כמו בזמן התנ"ך ש-גבר יכל להיתחתן עם כמה נשים . אז אם הוא רוצה עוד אישה הוא יכול להיתחתן איתה ! . ואם למשל יש אישה אחת שהיא לא יכולה להיכנס להיריון , אז יש אישה אחרת שהיא כן יכולה ! .
תיסלחי לי באמת !!!!!!!! . אבל להיכנס להריון מחוץ לנישואין זה ממש !!!! , אבל ממש " זנות " . וגם נישואים שהם בלי " רב מוסמך " הם לא שוים כלום ! . כי אין שום הסכם היתחייבות בין האיש לאישה .

חופש מיני זה טוב רק עם יש הסכם

לפני 2000 שנה גבר יכל להיתחתן עם אישה רק בשביל המין , לא היה דבר כזה ש-גבר יתחיל עם אישה בשביל לשכב איתה ואחרי זה יזרוק אותה לכלבים . צריך היה לעשות קודם כל הסכם שזה נישואין רק לשם מין ולא לשם זוגיות .

03lior

New member
נסחפנו לא?

זה התחיל בהאים מותר ללכת לזונה והגענו למערכת בגידות והסכמים. כן אני חושב שמין צריך למצא את מינו. אם אתה שמרן תמצא שמרנית ולא יעונה לך כל רע נשים יודעות לשחק עם גברים יותר טוב מהגברים אבל מי שרוצה להיות פרפר צריך לדעת שגם זוגתו יכולה להיות פרפרית אם שניהם מסכימים טוב אים לא........מלחמת עולם לא עלינו. זהו כל אחד ודרכו כל אחד וזוגתו אז מותר ללכת לזונה הההה

ברור שנשים יודעות לשחק אותה !

אישה זה רגשות , גבר זה שכל . להיות פרפר זה תמיד יכול להיות מסוכן . אבל אם אתה באמת רוצה להנות זה רק עם מישהי קבועה .

03lior

New member
אני נהנה גם עם 2 נשים

ואני נהנה גם עם אשה חדשה ואני יכול להנות מאוד הרבה דברים שלא כל כך מקובלים אין קשר בין הנאה לאשה קבועה אשה אחת זה אמינות יושר ואולי הסתפקות במועט אבל הנאה יכולה להיתקבל בהרבה דרכים שונות שלא קשורות רק לאשה אחת

וזה אף פעם לא יספק אותך ! ........

ותמיד תירצה עוד ! , ועוד ! , עוד ! , ועוד ! ......................................... אבל זאת לא הנקודה כאן , כי המטרה האמיתית זה לבנות קשרים ולהקים משפחה .

03lior

New member
מה הקשר?

אין קשר בין זה שאני רוצה עוד לקשר המישפחתי שלי זה הובי אם כל החסרונות והמיגרעות של הובי אבל אם אתה אומר לי "כל הובי מותר אבל מין אסור" אז זה כבר שאלה אחרת

לא ליאור !!!!!!!!!!!!!!!!!!

אוליי כדאיי ש-תישלח לי הודעה לתיבת המסרים , כי אני רואה שיש כאן אנשים שלא מבינים ! .

03lior

New member
למה? רוב הגברים מבינים

נשים או שהן בנות יענה וטובלות את ראשן בחול או שהן מבינות שזה כבר קיים מאז בריאה

כי רוב הגברים החילונים של היום ../images/Emo70.gif

..........מבינים רק את " הזין " ולא את הראש !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אוליי עכשיו אתה מבין שאתה לא בת יענה .

03lior

New member
אנלא מבין מה הקטע

נשים וגברים חד הם לאחרונה ענין הנשים נפתח מאוד והן יכולות ושוות לנו כמעט בכל 7000 שנה של ההיסטוריה ועדין ישנן מקומות שזה לא השתנה היו הנשים בסך הכל כלי שרת בידי השליטים החזקים והגברים היום הכל שונה נשים שוות לנו ומה שטוב לגבר טוב גם לאשה יש לא מעט נשים היום שבוגדות וטוב שככה נכון גבר אוהב יותר הרגשה פיזית ולכן זונה זה דרך אחת ונשים יותר רוחניות רגש וכו. אני לא רוצה להתוכח מה טוב יותר ולמה אני חי את המציאות כרגע וזהו כמו לגבר לאשה מותר לבגוד מותר לרצות להיתקדם להחזיק אוטו מדליק לנסוע לקריביים לצלול לצנוח ומותר לה גם להזמין 5 גברים שיפנקו אותה לפי שעה מותר רצוי ובריא.

למעלה