למה גברים הולכים לזונות?

יש חלוקת תפקידים בעולם !

אני יגיד את זה בפעם ה- 100 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! גבר זה יצור שהוא קשור לחיצוניות ( עבודה , כסף , פרנסה , לימודים ) אישה היא יצור שהוא קשור לפנימיות ( ילדים , משפחה , בית , מטבח ) ביחד הם משלימים אחד את השני .

03lior

New member
או קי מה הקשר

גברים הולכים עדיין לזונות סןאו ווט?

בסדר ! , אז הלכת לפרוק עול

נו , מה הלאה ?!?!?.................................... אתה נהנה רק לשעה - שעתיים , ואחרי זה אתה שוכח הכל ושוב פעם מחפש סיפוק זול לשעה שעתיים אבל בסופו של דבר הכל ניגמר תוך זמן קצר . וחוץ מזה יש זונות רוסיות שהם " נאנסות כל יום " , בגלל שהם הלכו לחפש עבודה רגילה ונורמלית כמו כולם , אבל המאפיה הרוסית חטפה אותם לחוץ לארץ .

just 20 f

New member
טוב שבוגדים? חשבת פעם על הצד השני?

אולי זה טוב וכייף לבוגד (למרות שטוב זה בטוח לא במאה אחוז, הרי יש תמיד עם מה להתמודד מעצם זה שזו בגידה) אבל מה עם הנבגד? האידיאל ומה שבאמת רצוי, כל עוד אתה בן אדם, אנושי, זה לחתוך לפני ולא להיגרר למה שנקרא בגידה.

אני אמרתי ש-הכי גרוע זה לבגוד ../images/Emo70.gif

היתכוונתי לומר שאם יש גבר שהוא חרמן , אז או שהוא ישתדל להנות רק מ-אישתו ! , או ש-יתחתן עם עוד אישה ! , העיקר זה שהוא לא יבגוד !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! . אבל בגלל שאנחנו נימצאים במדינה מערבית , אז החוקים כאן אומרים ש-מותר להיתחתן רק עם אישה אחת . ומי שרוצה להנות מ-המין אז כדאיי לו שילך אצל " זונה " . כי " הזנות " קיימת רק בתרבות מערבית . מעבר לזה בתרבויות המזרח זה לא קיים ! . כי יש מערכת נישואים שמתירה לגבר להיתחתן עם הרבה נשים . ( למרות ש-אצל הערבים יש גם זנות בתוך מערכת הנישואים )

יש " זונות " ויש " זונות " !

יש זונות שהם נאלצו בכוח לעבוד בזנות בגלל ש-חטפו אותם , והכריחו אותם על ידי עבריינים לעבוד בזה כדיי לנצל אותם ולהפוך אותם לעבדים ! . מה ש-היום זה ניקרא
" סחר נשים "
, ויש כאלה שהם נהנות לעבוד בזנות ! , ויש כאלה שהם לא ! כי אין להם ברירה . ופעם היו גם ישראליות שעבדו בזה .

just 20 f

New member
רק פעם? קשה לי להאמין...

חוץ מזה, קשה לי להאמין שיש זונה שנהנית מכל הפעמים ששוכבים איתה, במאה אחוז. מי יודע, אולי גם אונסים אותה? אונס=הכרחה, משהו שהצד השני לא רוצה בעצם... ואני לא מדברת על פנטזיות שכאלה אלא על מה שקורה במציאות. ב"ה אין לי ממש מושג אבל בכל זאת אני בטוחה, פשוט בטוחה, שאין זונה שנהנית במאה אחוז מהעובדה שהיא זונה.

אבל תביני באיזה מדינה את חיה !!!!!!

מצד אחד יש כאן " סחר אנשים נוסח המאה ה-21 " , ש-החוק מצדד בו ועוד עוזר להם בגלל ש-בשנת 1991 שר התעשיה והמסחר דאז " מיכה חריש " החליט לעשות חוק שיפוך את הזנות בארץ להיות " חוקית " . ועוד יש גם שוטרים שהם עוזרים לסרסורים להיתעלל בכל הנשים האלה ! . ויש אפילו שוטרים שהם מגיעים לזונה רק בשביל לאנוס אותה ולהרביץ לה מכות !
. וככה המדינה שלנו מיתנהלת בדיוק כמו " סדום ועמורה "

just 20 f

New member
הובי????????????? לבגוד????????????

לבגוד זה תחביב שלך????????????? חסר לך אם אתה עונה על זה "כן". מקווה שחסר לך (מאלוהים)... ורק, בבקשה, תגיד לי שאתה לא נשוי או במערכת יחסים ואשתך או בת-זוגך נבגדת ולא מודעת לעובדה הזו. בבקשה...

just 20 f

New member
ממש טוב. בוא נשתרלל!!

רק אזהרה קטנה- פוליגמיה זה לא חוקי, שתדע...

בסדר ! , היום זה לא .

אבל מה השגתי בזה שאני הלכתי לזיין מישהי ואחרי שעתיים זה שוב פעם חוזר . וכל פעם בא לי מישהי אחרת וזה לא ניגמר אף פעם . לפחות אם זה מבחינת " קשר " זה הרבה יותר כייף ! . כי מה זה לשכב ? ................ זה רק לזיין וללכת ! . לא השגנו בזה שום דבר . רק הפסדתי כסף
( עדיף כבר לשבת בבית ולהביא ביד )

אני מדבר על עצמי בתור " דוגמא "

אם אני בתור " גבר " , רווק . ילך לשלם לזונה . אז מה ייצא לי מזה ?................................... סך הכל אני יהנה מ-הגוף שלה שעה-שעתיים וזהו !!! . אחר כך זה ניגמר ומתחיל שוב פעם מהתחלה .

just 20 f

New member
נו ברור (!!). הייתי צינית בהודעה!

אתה באמת חושב שהתכוונתי שזה ממש טוב ושבוא נשתרלל? תוסיף לזה מרכאות, לזה התכוונתי. ציניות... או יותר נכון לגלוג ודחייה וגועל וכו'...

עצוב לשמוע ש-העולם הולך ונעשה בודד

התרבות המערבית הרסה את הזוגיות בין בני האדם ! . היום בארופה וגם אמריקה כבר לא רוצים להיתחתן , ואפילו יש כאלה שרוצים לחיות בלי ילדים .

למעלה