היא פוחדת ממרד
???? איזה מרד? מי ימרוד ????היא פוחדת ממרד
לפי דברי המורדים, הצבא אנשי המשפט, רופאים, מורים...???? איזה מרד? מי ימרוד ????
Oh merdeהיא פוחדת ממרד
.חמור מאד לדעתי שהיא לא ליד בעלה בשעתו הקשה.
בנה בארץשרה נתניהו תטוס למיאמי ל-20 יום, לא צפויה לשהות בארץ בפתיחת עדות רה"מ
לאחר דחיית הבקשה הקודמת, הגיש ראש הממשלה בקשת דחייה נוספת של עדותו ב-15 ימים. הפרקליטות התנגדה, ובית המשפט הכריע: העדות תתחיל ב-10 בדצמבר. שרה נתניהו צפויה להצטרף לבנה במיאמי, ולא תשהה בארץ באותה עת
איתמר אייכנר, נטעאל בנדל | עודכן:26.11.24 | 22:29
שרה נתניהו תטוס למיאמי ל-20 יום, לא צפויה לשהות בארץ בפתיחת עדות רה"מ
לאחר דחיית הבקשה הקודמת, הגיש ראש הממשלה בקשת דחייה נוספת של עדותו ב-15 ימים. הפרקליטות התנגדה, ובית המשפט הכריע: העדות תתחיל ב-10 בדצמבר. שרה נתניהו צפויה להצטרף לבנה במיאמי, ולא תשהה בארץ באותה עתwww.ynet.co.il
בנה בארץ
זה שבמיאמי לא היה אתמול במשפט?יש לה שניים, אתה יודע...
אבנר הגיע למשפט, יאיר חזר למיאמי
זה שבמיאמי לא היה אתמול במשפט?
נכון מאוד, בדקתי, אבנר.לדעתי מי שהיה אתמול זה אבנר ולא יאיר, אבל אני בטוח שאם זה ממש מעניין אותך תוכל להריץ חיפוש במרשתת ולבדוק
הנסיעה זכתה לפרסום עוד לפני ששרה נתניהו יצאה מהארץ. היא דואגת לבנה שסכנה חמורה נשקפת לחייו בערבות מיאמי, וצריכה להשגיח עליו.
בנה בארץהנסיעה זכתה לפרסום עוד לפני ששרה נתניהו יצאה מהארץ. היא דואגת לבנה שסכנה חמורה נשקפת לחייו בערבות מיאמי, וצריכה להשגיח עליו.
אה, זה שהם מבלים במסיבות? בסך הכל התחמקות מהצוררים המאיימים על חייהם ברחובות.
למה לנסוע בתקופה שנתניהו זקוק לה? הטוענים טוענים שהכל בידי שרה.אז ככה: "אחת שיודעת" אומרת, ששרה BA MA , נסעה לטיפול דחוף , גמליה מאלכוהול. התביישה לעשות בארץ.
אותה אחת, סיפרה לי גם על ההסכם של ביבי עם MA BA, הרבה שנים לפני שהתפרסם באמצעי התקשורת ואז לא כל כך התייחסתי ברצינות.
גם עכשיו, מה אכפת לי בעצם.
גם אני שאלתי. מצב לא סובל דיחוי.למה לנסוע בתקופה שנתניהו זקוק לה? הטוענים טוענים שהכל בידי שרה.
נכון, הרי מה שהוא אומר, נשמע שזה מפיה.גם אני שאלתי. מצב לא סובל דיחוי.
בוודאי שלא. זה מסוג הדברים שיש להם דדליין מובהק. אנחנו הרי בתחילת פרשת ההגנה. מכאן יש מצב שנשמע מפי עדים שבאמת 'יודעי דבר', על הרגלי השתיה של הגב' נתניהו. יש מצב, אינני יודע עדיין בשלב זה, שנשמע שהם מתונים פי כמה מכפי שהפרקליטות, תקשורת ומחנה הרל"ב (וסליחה על הכפילות) נוהג לצייר אותם כבר כמה וכמה שנים.גם אני שאלתי. מצב לא סובל דיחוי.
למה? בעניין עין ציבורית, חצי מהעם לפחות, ביביסטים , שום דבר לא יכול לפגוע. ביבי ראש ממשלה כל עוד ירצה, גם אחרי 120 ביבי רוה"מ. זהו, הסיפור הוכרע. אין דרך חזרה, ראה דמוגרפיה.כל עיכוב בפרסום הנ"ל יכול לפגוע במטרה המקודשת של הרשעת ראש הממשלה הנבחר, הן ברמה המשפטית-עניינית הקרה והן בעין הציבורית.
אני לא יודע מה אתה מגדיר כ"ביביסטים" וממילא לא יודע אם אני מסכים איתך שזה חצי מהעם. לגבי סיכוייו של נתניהו לנצח את הבחירות הבאות? נכון להיום אני מסכים איתך שהן גבוהות. אולם מעבר לכך שאני כלל לא יודע אם יגיש מועמדות בחירות הבאות (לענ"ד לא מן הנמנע שאם הכנסת תשלים את ימיה בקדנציה הזאת, הוא לא יעשה זאת, אבל זה תלוי מן הסתם בשלל גורמים ואני מסופק אם הוא בעצמו יודע לענות על כך בשלב זה).למה? בעניין עין ציבורית, חצי מהעם לפחות, ביביסטים , שום דבר לא יכול לפגוע. ביבי ראש ממשלה כל עוד ירצה, גם אחרי 120 ביבי רוה"מ. זהו, הסיפור הוכרע. אין דרך חזרה, ראה דמוגרפיה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.