למה היידה שרה בחו"ל? מישהו יודע?רוצים לדעת? אני יודע ממקור מוסמך, והוא "אחת שיודעת"

mיטלמן

Well-known member
.חמור מאד לדעתי שהיא לא ליד בעלה בשעתו הקשה.

שרה נתניהו תטוס למיאמי ל-20 יום, לא צפויה לשהות בארץ בפתיחת עדות רה"מ
לאחר דחיית הבקשה הקודמת, הגיש ראש הממשלה בקשת דחייה נוספת של עדותו ב-15 ימים. הפרקליטות התנגדה, ובית המשפט הכריע: העדות תתחיל ב-10 בדצמבר. שרה נתניהו צפויה להצטרף לבנה במיאמי, ולא תשהה בארץ באותה עת
איתמר אייכנר, נטעאל בנדל | עודכן:26.11.24 | 22:29

boriska1

Active member
שרה נתניהו תטוס למיאמי ל-20 יום, לא צפויה לשהות בארץ בפתיחת עדות רה"מ
לאחר דחיית הבקשה הקודמת, הגיש ראש הממשלה בקשת דחייה נוספת של עדותו ב-15 ימים. הפרקליטות התנגדה, ובית המשפט הכריע: העדות תתחיל ב-10 בדצמבר. שרה נתניהו צפויה להצטרף לבנה במיאמי, ולא תשהה בארץ באותה עת
איתמר אייכנר, נטעאל בנדל | עודכן:26.11.24 | 22:29

בנה בארץ

משתפרת1

Well-known member
הנסיעה זכתה לפרסום עוד לפני ששרה נתניהו יצאה מהארץ. היא דואגת לבנה שסכנה חמורה נשקפת לחייו בערבות מיאמי, וצריכה להשגיח עליו.
אה, זה שהם מבלים במסיבות? בסך הכל התחמקות מהצוררים המאיימים על חייהם ברחובות.

boriska1

Active member
הנסיעה זכתה לפרסום עוד לפני ששרה נתניהו יצאה מהארץ. היא דואגת לבנה שסכנה חמורה נשקפת לחייו בערבות מיאמי, וצריכה להשגיח עליו.
אה, זה שהם מבלים במסיבות? בסך הכל התחמקות מהצוררים המאיימים על חייהם ברחובות.
בנה בארץ

boriska1

Active member
אז ככה: "אחת שיודעת" אומרת, ששרה BA MA , נסעה לטיפול דחוף , גמליה מאלכוהול. התביישה לעשות בארץ.
אותה אחת, סיפרה לי גם על ההסכם של ביבי עם MA BA, הרבה שנים לפני שהתפרסם באמצעי התקשורת ואז לא כל כך התייחסתי ברצינות.
גם עכשיו, מה אכפת לי בעצם.

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
אז ככה: "אחת שיודעת" אומרת, ששרה BA MA , נסעה לטיפול דחוף , גמליה מאלכוהול. התביישה לעשות בארץ.
אותה אחת, סיפרה לי גם על ההסכם של ביבי עם MA BA, הרבה שנים לפני שהתפרסם באמצעי התקשורת ואז לא כל כך התייחסתי ברצינות.
גם עכשיו, מה אכפת לי בעצם.
למה לנסוע בתקופה שנתניהו זקוק לה? הטוענים טוענים שהכל בידי שרה.

Harrington

Well-known member
מנהל
גם אני שאלתי. מצב לא סובל דיחוי.
בוודאי שלא. זה מסוג הדברים שיש להם דדליין מובהק. אנחנו הרי בתחילת פרשת ההגנה. מכאן יש מצב שנשמע מפי עדים שבאמת 'יודעי דבר', על הרגלי השתיה של הגב' נתניהו. יש מצב, אינני יודע עדיין בשלב זה, שנשמע שהם מתונים פי כמה מכפי שהפרקליטות, תקשורת ומחנה הרל"ב (וסליחה על הכפילות) נוהג לצייר אותם כבר כמה וכמה שנים.

מתי אם כן תהא זאת העת הנכונה להדליף/לפרסם שהגב' נתניהו נזקקה למכון גמילה ל"ע? כמובן לפני שבמסגרת פרשת ההגנה במשפטו של בעלה ייטען כך ונשמע כך מפי מקורביה וכאלה שכאמור, יכולים באמת לדעת.

כל עיכוב בפרסום הנ"ל יכול לפגוע במטרה המקודשת של הרשעת ראש הממשלה הנבחר, הן ברמה המשפטית-עניינית הקרה והן בעין הציבורית.

boriska1

Active member
כל עיכוב בפרסום הנ"ל יכול לפגוע במטרה המקודשת של הרשעת ראש הממשלה הנבחר, הן ברמה המשפטית-עניינית הקרה והן בעין הציבורית.
למה? בעניין עין ציבורית, חצי מהעם לפחות, ביביסטים , שום דבר לא יכול לפגוע. ביבי ראש ממשלה כל עוד ירצה, גם אחרי 120 ביבי רוה"מ. זהו, הסיפור הוכרע. אין דרך חזרה, ראה דמוגרפיה.

Harrington

Well-known member
מנהל
למה? בעניין עין ציבורית, חצי מהעם לפחות, ביביסטים , שום דבר לא יכול לפגוע. ביבי ראש ממשלה כל עוד ירצה, גם אחרי 120 ביבי רוה"מ. זהו, הסיפור הוכרע. אין דרך חזרה, ראה דמוגרפיה.
אני לא יודע מה אתה מגדיר כ"ביביסטים" וממילא לא יודע אם אני מסכים איתך שזה חצי מהעם. לגבי סיכוייו של נתניהו לנצח את הבחירות הבאות? נכון להיום אני מסכים איתך שהן גבוהות. אולם מעבר לכך שאני כלל לא יודע אם יגיש מועמדות בחירות הבאות (לענ"ד לא מן הנמנע שאם הכנסת תשלים את ימיה בקדנציה הזאת, הוא לא יעשה זאת, אבל זה תלוי מן הסתם בשלל גורמים ואני מסופק אם הוא בעצמו יודע לענות על כך בשלב זה).

בכל מקרה, זה דיון מעניין אבל הוא לא כל כך קשור. עולם הרל"ב פועל כהבנתו ועושה את מה שהוא מאמין שצריך לעשות, בין אם סיכוייו להצליח גדולים ובין אם הם נמוכים. מאחר ועל הזווית הזאת דיברנו, הרי ששאלת הסיכוי של נתניהו להיבחר באמת בבחירות הבאות, לא כל כך רלוונטי.

למעלה