אלכסנדר גרהאם בל (או מי שזה באמת היה שם ).למה לנסוע בתקופה שנתניהו זקוק לה? הטוענים טוענים שהכל בידי שרה.
זה מבלי להתייחס לנכונות טענות ה'יודעי דבר' למיניהם.
אלכסנדר גרהאם בל (או מי שזה באמת היה שם ).למה לנסוע בתקופה שנתניהו זקוק לה? הטוענים טוענים שהכל בידי שרה.
אני מוחה !!!! זה לא יודעי דבר למיניהם, זו "אחת שיודעת"... . כמה שזה לא יראה מוזר, אבל בדרך כלל צודקתאלכסנדר גרהאם בל (או מי שזה באמת היה שם ).
זה מבלי להתייחס לנכונות טענות ה'יודעי דבר' למיניהם.
מקבל את מחאתך.אני מוחה !!!! זה לא יודעי דבר למיניהם, זו "אחת שיודעת"... . כמה שזה לא יראה מוזר, אבל בדרך כלל צודקת
לא נראה לי סביר. הם (שרה ויאיר נתניהו) מצולמים בכל מיני מקומות ובכל מיני אירועים. בד"כ גמילה נעשית במקומות סגורים.אז ככה: "אחת שיודעת" אומרת, ששרה BA MA , נסעה לטיפול דחוף , גמליה מאלכוהול. התביישה לעשות בארץ.
אותה אחת, סיפרה לי גם על ההסכם של ביבי עם MA BA, הרבה שנים לפני שהתפרסם באמצעי התקשורת ואז לא כל כך התייחסתי ברצינות.
גם עכשיו, מה אכפת לי בעצם.
אם יש למדינת ישראל מזל, היא תישאר שם ולא תחזור. היא תתרום הרבה למדינה אם היא לא תחזור. היא גרמה מספיק נזק לאזרחי המדינה.
יש אומרים מסיבות עמוקות במיוחד - כמו להיצמד לתחת של טראמפ, להוציא ממנו הצהרה חסרת אחריות שלעולם לא יממש, אבל היי - שרה ביקשה, והוא יש בו חיבה לבלונדיניות, אמנם רזות ובגזרת דוגמנית צעירה, אבל.. ראיתם, היא ישבה לידו, נגעה בקיסר האמיתי והוא אמר מה שאמר.
לא בטוח שהבנתי מה הקשר בין מאומה מכל הנ"ל לנושא הדיון שלנו, אבל בס"ה נתונים מאוד פוזיטיביים בעיני. תודה על הבאתם.לגב" "אחת שיודעת" רקורד עשיר. אבל אכפת לנו. ביבי לנצח בכל מקרה!!!!! זה מוסכם על כולם. אם בבחירות הקרובות יש עוד איזה סיכוי לקרוב לתיקו, כמו בבחירות האחרונות (כן, אם לוקחים בחשבון המפלגות הערביות), בבחירות אחרי זה, רק ביבי. מישהו שיודע (בלי מרכאות הפעם), הסב תשומת ליבי לסטטיסטיקה, הפערים בין ביביסטים לבין אחרים בכל שנתון גדל בצורה אקספונסיאלית. זה מה יש.
גרתי רוב חיי בירושלים, כאשר החינוך החרדי הגיע ל 35% היה זעזוע בעיר. לצורך תגובה זו חיפשתי מה האחוז עכשיו, מאמר הראשון שבא:
"
שבוע לפתיחת שנת הלימודים תשפ"ד - הנתונים של מערכת החינוך העירונית נחשפים: בחינוך החרדי למעלה מ-123,000 תלמידים לעומת כ-70,000 בחינוך הממלכתי והממ"ד. מספר מוסדות החינוך החרדי גדול ביותר מ-50 אחוז מהמספר בחינוך הכללי והפערים רק הולכים וגדלים. "
ולתשומת לבך, חלק לא מבוטל מ70.000 גם בחינוך ממשלכתי דתי (גם ביביסטים) וחלק הארי מהשאר לומדים בבתי ספר עם חינוך תורני מוגבר או איך שקוראים לזה. ניצחתם, אתם פה עד סוף הבית השלישי. חזקים ויציבים.
אני בעוד פחות מ49 שנים בן 120, כנראה שאגמור את חיי כאן. אני בספק גדול מאוד אם הנכדים שלי ישארו, כנראה שלא. גם ספק לגבי הילדים שלי. זה מה יש. תשארו רבים, אבל טובים
אכן פוזיטיבים מבחינתך. אוסיף לך עוד משהו שישמח אותך, כל אלה שהפגינו נגד המהפכה החוקתית שבורים ועייפים. יהיו עוד כמה הפגנות... אבל למי אכפת. הנה בינתיים דיברתי עם בני, עוד משפחה שירדה לפולין. ואלה תרמו 3-5 מיליון שקל לתוצר הלאומי, בשנה האחרונה האיש היה במילואים כ 8 חודשים נטו.לא בטוח שהבנתי מה הקשר בין מאומה מכל הנ"ל לנושא הדיון שלנו, אבל בס"ה נתונים מאוד פוזיטיביים בעיני. תודה על הבאתם.
לא מכיר "מהפכה חוקתית", אלא אם כן אתה מדבר על המהפכה שמיוחסת לאהרון ברק משנות ה90' (אשר נמשכת ומופעלת ביתר שאת בעשור האחרון). יכול לגמרי להבין שאנשים שעוסקים בדבר מסוים מזה כ30 שנה, עייפים כעת. אבל אציע שייצאו לנופש ואז יחזרו בכוחות מחודשים למאבק.אכן פוזיטיבים מבחינתך. אוסיף לך עוד משהו שישמח אותך, כל אלה שהפגינו נגד המהפכה החוקתית שבורים ועייפים.
לי for one ממש לא . מרחם על תושבי המדינה שנפעים מדורסנות מחנה הרל"ב, אבל אין מה לעשות. את המחנה הם לא מעניינים, כפי שהוכח לאורך השנתיים האחרונות ואני הקטן לא יכול להשפיע על כך לצערי.יהיו עוד כמה הפגנות... אבל למי אכפת.
אשריהו.הנה בינתיים דיברתי עם בני, עוד משפחה שירדה לפולין. ואלה תרמו 3-5 מיליון שקל לתוצר הלאומי, בשנה האחרונה האיש היה במילואים כ ו חודשים נטו.
בשביל שהקב"ה יעשה נס לא צריך את הדוסים. צריך תפילה. כל יהודי חילוני יכול להשיג זאת (ככל שזה רלוונטי וניתן להשגה) לא פחות טוב מכל "דוס" (מה שזה לא יהיה בדיוק). הוא רק צריך להחליט שזה מה שהוא רוצה לעשות, להתפלל לבורא עולם.אולי ה"דוסים" יעשו עבודה יותר טובה ואז הקב"ה יעשה נס
טוב... אנחנו חלוקים, אבל בדבר אחד, העיקרי, אנחנו יכולים להסכים. העתיד עם ביביסטים על כל צורותיו.לא מכיר "מהפכה חוקתית", אלא אם כן אתה מדבר על המהפכה שמיוחסת לאהרון ברק משנות ה90' (אשר נמשכת ומופעלת ביתר שאת בעשור האחרון). יכול לגמרי להבין שאנשים שעוסקים בדבר מסוים מזה כ30 שנה, עייפים כעת. אבל אציע שייצאו לנופש ואז יחזרו בכוחות מחודשים למאבק.
לגבי "אלו שהפגינו" נגד מה שאתה מגדיר כ"המהפכה החוקתית" שכלל איננה כזאת בתכל'ס, אני מחלק אותם לשתי קבוצות. האחת היא קבוצה של אנשים שיודעת מצוין שהיא מחרטטת את עצמה לדעת, מוכרת לוקשים שקריים לכל דורש, וכל עניינה הוא להפיל את שלטון המחנה הלאומי (ובהמשך לשנות את פני המדינה). קבוצה זו עובדת, לפחות בתחילת הדרך, על-פי תוכנית עבודה מסודרת וכתובה מראש (לא בארץ). הקבוצה השניה היא של ישראלים תמימי לב שקנו לצערם את הלוקשים שמחנה הרל"ב ביקש למכור להם, ואשר באמת ובתמים מאמינים שאם קואליציה נבחרת בעלת רוב יצוק תעביר איזושהי הצעת חוק, תגיע אלינו 'קץ הדמוקרטיה', נהפוך ל'דיקטטורה' ושאר מרעין בישין.
הקבוצה הראשונה לעולם לא תתעייף.
לגבי הקבוצה השניה, הייתי רוצה לראות בזה יותר התפכחות מאשר התעייפות. אחרי הכל, כשיוצא לך בעקבות התארכות האירועים לבחון מעת לעת את הלוקשים שמכרו לך, ולגלות שאכן מדובר בלוקשים, בהמצאות שווא, בביטויים שאין להם כל קשר לעולם המציאות, מתישהו תצטרך שהגבה שלך תתרומם מעט.
לי for one ממש לא . מרחם על תושבי המדינה שנפעים מדורסנות מחנה הרל"ב, אבל אין מה לעשות. את המחנה הם לא מעניינים, כפי שהוכח לאורך השנתיים האחרונות ואני הקטן לא יכול להשפיע על כך לצערי.
אשריהו.
בשביל שהקב"ה יעשה נס לא צריך את הדוסים. צריך תפילה. כל יהודי חילוני יכול להשיג זאת (ככל שזה רלוונטי וניתן להשגה) לא פחות טוב מכל "דוס" (מה שזה לא יהיה בדיוק). הוא רק צריך להחליט שזה מה שהוא רוצה לעשות, להתפלל לבורא ע
כאמור, בשביל להסכים איתך על "ביביסטים" בהקשר כלשהו, אני צריך קודם לדעת מה/מי הוא לדעתך ביביסט. מה הגדרת המושג הזה.טוב... אנחנו חלוקים, אבל בדבר אחד, העיקרי, אנחנו יכולים להסכים. העתיד עם ביביסטים על כל צורותיו.
בחייך, אתה לא מזהה היתממות?ביביסט , זה שמצביע למפלגות ביבי ואלה הן: בן גביר, סמוטריץ (לא זוכר איך קוראים למפלגות שלהם), ליכוד, ש"ס, אגודת ישראל... שכחתי מישהו?
וזה הרוב המוחלט באזרחי ישראל, רוב גדול מאוד בקרב היהודים.
הגענו להסכמה?
אני כן מזהה, לא יודע איך להגדיר את זה... אבל הרינגטון ושות" הם עתיד עם ישראל בארץ הקודש. גם הילדים שלו והנכדים יישארו פה, שלי כנראה שלא. הוא בעל הבית. לגבי הנינים שלו.... מעניין... לפי התפתחויות העניינים ילכו עם בורקה.... וזה בילתי חוזר, דמוגרפיה אף אחד לא ניצחבחייך, אתה לא מזהה היתממות?
אין צורך בהסכמה. רק צריך לדעת מה/מי אתה מגדיר כך מהטעם הפשוט שאם תבחן את זה פעם תגלה שכל אחד רואה בהגדרה הזאת משהו אחר. אני זורם עם ההגדרה שאתה תבחר. רק צריך לדעת אותה כאמור.ביביסט , זה שמצביע למפלגות ביבי ואלה הן: בן גביר, סמוטריץ (לא זוכר איך קוראים למפלגות שלהם), ליכוד, ש"ס, אגודת ישראל... שכחתי מישהו?
וזה הרוב המוחלט באזרחי ישראל, רוב גדול מאוד בקרב היהודים.
הגענו להסכמה?
לא קשה לדעת. אנחנו מדברים על הערכה וסבירות, יעברו קצת בתוך המחנה, ספק אם הקואליציה הבאה לא תצטרך איזה גורם מחוץ לגוש, אכן כתוצאה מהמלחמה. ספק גדול. בבחירות אחרי היידה ביבי גדול וזה עד סוף "הבית השלישי". עד דור הנינים שלך... ואז יהיה אחלה, בורקות, כיסויי ראש, אוטובוסים נפרדים, היהודים יהיו מיעוט מוגן, הכל לפי האידאולוגיה של ביביזםעם כך, אני אכן מסכים איתך לגבי מה שכתבת ב#29. העתיד ככל הנראה שייך למחנה הלאומי (כהגדרתי, ביביסטים כהגדרתך). אם כי קשה לדעת מה יקרה בבחירות הבאות, הראשונות אחרי שמיני עצרת התשפ"ד.
לי אין בעיה עם תחזיותיך. שהמחנה הלאומי ימשיך לו בכיף. רק שילמד לשלוט ואני מרוצה.לא קשה לדעת. אנחנו מדברים על הערכה וסבירות, יעברו קצת בתוך המחנה, ספק אם הקואליציה הבאה לא תצטרך איזה גורם מחוץ לגוש, אכן כתוצאה מהמלחמה. ספק גדול. בבחירות אחרי היידה ביבי גדול וזה עד סוף "הבית השלישי". עד דור הנינים שלך... ואז יהיה אחלה, בורקות, כיסויי ראש, אוטובוסים נפרדים, היהודים יהיו מיעוט מוגן, הכל לפי האידאולוגיה של ביביזם
לא עמד מעולם על הפרק לאף אחד במחנה הלאומי ולא רואה סיבה שיעמוד גם בעתיד.בורקות, כיסויי ראש, אוטובוסים נפרדים, היהודים יהיו מיעוט מוגן, הכל לפי האידאולוגיה של ביביזם
לא הסברתי עצמי טוב. זה יהיה המחנה הלאומי האיסלאמי. ו"חוצמזה" המחנה המתקרא "לאומי", לאומי בדיבורים. דיבורים על התיישבות בעזה, דיבורים על שריפת בתים, סתם בשביל האווירה, ועוד הרבה כגון אלה. לפי דרישתך, אספק לך רשימה ארוכה. ובמישור אחר "הטורקים צווחים" , הצרפתים אוכלי צפרדעים. הנה, עכשיו נאוכל שוקולד שוויצרי באין שוקולד בלגי המיוצר בטורקיה, אגמור את הערב בסיגריה טורקית תוצרת פולין, זה בזמן שהנמלים פורקים חומרי בניין וחלקי חילוף למכוניות לבלסטין שבחיפה.לי אין בעיה עם תחזיותיך. שהמחנה הלאומי ימשיך לו בכיף. רק שילמד לשלוט ואני מרוצה.
לא עמד מעולם על הפרק לאף אחד במחנה הלאומי ולא רואה סיבה שיעמוד גם בעתיד.
לא מכיר. אבל אם מבחינה פנים-ישראלית זה הצד של המחנה הלאומי מקרוב והצד של השמאל והרל"ב מתרחק, הרי שמחנה לאומי איסלמי לא יהיה כאן.לא הסברתי עצמי טוב. זה יהיה המחנה הלאומי האיסלאמי.
התחלה טובה.ו"חוצמזה" המחנה המתקרא "לאומי", לאומי בדיבורים.
אכי"ר. במהרה בימינו.דיבורים על התיישבות בעזה
מטורפים יש בכל צד. אגב מי אמר שלשרוף בתי אויבים זה רע?דיבורים על שריפת בתים
לא בטוח שזה "סתם בשביל האווירה". אבל אומר לך יותר מזה, לא בטוח שגם אם זה כן היה זה (אני אדיב וזורם בשעות כאלה), שזה היה רע או פסול.סתם בשביל האווירה
לא יודע מה זה אומר. עוד הרבה בתים? עוד הרבה ישובים? היידה ביבי!ועוד הרבה כגון אלה.
תודה, אבל רק נציין שלא דרשתי מאומה ונכון לרגע זה, אין לי מושג על מה אתה מדבר עכשיו.לפי דרישתך, אספק לך רשימה ארוכה.
מגניב. העיקר שאתה הבנת ושאתה מרוצה.ובמישור אחר "הטורקים צווחים" , הצרפתים אוכלי צפרדעים. הנה, עכשיו נאוכל שוקולד שוויצרי באין שוקולד בלגי המיוצר בטורקיה, אגמור את הערב בסיגריה טורקית תוצרת פולין, זה בזמן שהנמלים פורקים חומרי בניין וחלקי חילוף למכוניות לבלסטין שבחיפה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.