לא בריא לעשן. על שוקולד יש ויכוח, אבל לא בשעות כאלה .ואפילו לא מילה אחת של אמפטיה שאני נאלץ לעשן את הסיגריה האחרונה שלי היום , תןצרת פולין ולא יכול לאכול שוקולד גודייבה גלאט כשר
ועוד סיגריה טורקית תוצרת פולין, עשן פולני. אגב פעם ישראל הייתה אחרת. יש בגרמניה סיגריוןת HB, מיוצאת לכל העולם. שקלו להכנס לארץ, אבל בסוף החליטו שלא, לא יעבוד עשן גרמני. אבל זה היה לפני ביגי ביגיןלא בריא לעשן. על שוקולד יש ויכוח, אבל לא בשעות כאלה .
לא יודע על מה נדמה לך שאמרתי לא מבין. השאלה איך מגדירים מה לעשות, אם הצד המגדיר (רמז: לא הצד שלי) יישר קו עם עצמו ויפסיק לשנות את ההגדרה מידי יומיים או בינו לבין עצמו, באופן שכל 2 מגדירים עושים זאת ב3 דרכים שונות, אני לא אזדקק ליישורי קו בדברים האלה בתחילת דיון.ולמה לך הרטוריקה "לא מבין", "שאלה איך מגדירים", ואתה באמת לא מבין שאנחנו בסכנת חרם? לא אומר שזה יקרה, אבל ההסתרות גבוה.
אתה באמת לא מבין, שהסכנה הטורקית גדולה מהסכנה האירנית?
העיקר היידה ביבי. מי עשה את המהפכה בסוריה, טוב אולי פיספסת, טורקיה בעידור ארה"ב. תקרא שוב מה כתבת. טורקיה היא מעצמה איזורית החזקה באיזור. לא כמו אירן שכל מה שיש לה זה נפט. צבא בר קיימא החזק באיזור, חברה בנאט"ו, שולטת על מיצרים בין אירופה לאסיה, מייצאת לכל אירופה מוצרי פלסטיקה, מתכת ןעוד.לא יודע על מה נדמה לך שאמרתי לא מבין. השאלה איך מגדירים מה לעשות, אם הצד המגדיר (רמז: לא הצד שלי) יישר קו עם עצמו ויפסיק לשנות את ההגדרה מידי יומיים או בינו לבין עצמו, באופן שכל 2 מגדירים עושים זאת ב3 דרכים שונות, אני לא אזדקק ליישורי קו בדברים האלה בתחילת דיון.
סכנת חרם? איזה חרם? ממי?
סכנה טורקית? אין חיה כזאת. ישראל לא נמצאת בשום סכנה מטורקיה. גג סכנה שהיא תשעמם אותנו למוות עם הכרזות הסולטן עם שגעון הגדלות שלה. הסכנה האירנית לעומת זאת, גם זו הישירה (הגרעין וכו') קיימת ובהחלט מסוכנת לנו וגם זו העקיפה (שבגינה אנחנו כבר שנה במלחמה).
נו, ואם טורקיה סייעה למרד בסוריה, אז ישראל בסכנת חרם? כאילו, מה הקשר?העיקר היידה ביבי. מי עשה את המהפכה בסוריה, טוב אולי פיספסת, טורקיה בעידור ארה"ב.
חחח, הצחקת . יש להם סולטן עם שגעון גדלות, אבל מעבר לכך לא רק שהם לא המעצמה החזקה באזור, היא לא מעצמה בכלל.תקרא שוב מה כתבת. טורקיה היא מעצמה איזורית החזקה באיזור.
אירן מנהלת את כל האזור כבר עשרות שנים. זה מעצמה לכל דבר וענין.לא כמו אירן שכל מה שיש לה זה נפט.
כך או אחרת, על אף תשובתך המפורטת שום פירוט שעונה לשאלותי כיצד הגעת לחרם, למה אנחנו בסכנה וכו' לא מצאתי בדבריך.צבא בר קיימא החזק באיזור, חברה בנאט"ו, שולטת על מיצרים בין אירופה לאסיה, מייצאת לכל אירופה מוצרי פלסטיקה, מתכת ןעוד.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.