למה הם עושים את זה לעצמם?

QueenOfMagic

New member
האמת

שלא חשבתי לרגע על סיבה כזו... אני גם לא ממש חושבת שהתחמושת הנ"ל היא יעילה. ברור לי כמובן שגם אם הייתי רוצה ילדים כל עוד אני לא מסוגלת לממן את עצמי אז בטח ובטח שלא ילד. וכמובן שהפלה במקרה כזה שווה פי 100 מילד שיגרור אותך ממעמד ביניים למעמד עוני. ויש אנשים שרוצים לחיות ולא רק לשרוד. השאלה היא למה הם עושים את זה לעצמם? אולי כי לפי התיכנון שלהם הם יכולים להרשות לעצמם? אולי הם אפילו לא חשבו על מה יהיה מבחינה כלכלית. אבל זה לא אומר שהם סובלים. אני דווקא דיי שמחה שהם לא סובלים ושהם אוהבים את הילדים שלהם...הרבה יותר בריא לילד..

את הקובץ הזה קיבלתי הבוקר באימייל

מידיד שלי, שדוקא אוהב ורוצה ילדים, ומגדל 2 פרטיים משלו. האמת שראיתי בו דוקא תגובה טובה לשרשור שהתחיל כאן אתמול לגבי 'שיחות ילדים' בעבודה - כשכל החבר'ה בעבודה נפגשים בקפיטריה ומתחילים לדבר על ילדים. זו יכולה להיות תשובה נהדרת לשאלה "איך זה יכול להיות שאת לא רוצה ילדים?" לא?

QueenOfMagic

New member
בתור תגובה זה נכון

היא יכולה להוות טיעון דווקא לא רע. אבל תמיד יהיו את המתחכמים האילו שיגידו לך שזה מסתדר ושזה לא מפריע ועד שלא תעשי את זה לא תדעי באמת. שתדעי לך שאחותי לא יוצאת לעבודה כי לא שווה לה להביא בייביסיטר או אומנת או גן הרבה יותר זול לה להישאר בבית. ואני ראיתי איך היא השתגעה...בקרוב הקטנה תלך לגן חובה אולי אז היא תוכל לעבוד קצת... ואחותי אם היא לא עושה משהו לעצמה (שזה אומר לצאת מהבית) היא תתחיל לנקות דברים מאוד מוזרים בבית שלה...כבר תפסתי אותה מנקה בגשם חלונות (שתהיה בריאה)..

עוד לא מצאתי תגובה שתסתום את הפה

לכאלה שרוצים לשנות אותי בכל מחיר. אפילו כאן בפורום, כשאנחנו כולנו מתאגדות נגד האטומות האלה שבאות "להאיר לנו את דרכינו", עדיין לא מצאנו את הדרך. אבל לגבי כל האחרים - אלה שעוד אפשר לדבר איתם, נראה לי שזו תשובה יעילה. ליבי ליבי עם אחותך, אני מקווה שהיא תחזור לעצמה (ולעבודתה) בקרוב. אני מאד מבינה אותה - גמני מתחילה לטפס על הקירות אם מכריחים אותי להשאר בבית יותר מדי זמן.

QueenOfMagic

New member
אני לא חושבת שיש תגובה שסותמת פיות

למרות שהדברים שאני אומרת תמיד גורמים לטרולים שמברכים אותך בילדים רבים, להגיד הלוואי שלך לא יהיו... חחח - אבל לא כולן כמוני, ואני אדם רגיש. פשוט למדתי שלא שווה להתעצבן או לנסות להסביר לכל אדם עובר אורח מה העמדה שלי. חוצמזה - צמד המילים "אני עקרה" + בכי היסטרי תמיד עובד...חחח ניסיתי את זה כמה פעמים לכמה מסיונריות שחשבו שאני כבר מתחילה להיות זקנה מדי בשביל לא להיות נשואה (אני רק 21...אלוהים!!). וליבי עם אחותי יחד עם ליבך שהתנפץ לרסיסים...- לפחות בעלה עוזר..ז"א...אני חושבת שהוא עוזר.. העוזרת בית שלי ירדה עליי קשות ...היא סיפרה לי שכשהיא היתה בגילי היא נכנסה להריון ואימא שלה אמרה לה שלא תעיז לעשות הפלה ושהיא מוכנה לגדל את הילד. אמרתי לה שאם אני מגלה שאני בהריון גם אם אמא שלי תקשקש בזנב ותינבח אני אלך לעשות הפלה מכיוון שהחיים עוד לפניי ואני בשום פנים ואופן לא מוכנה לילד בגילי. העוזרת המזועזעת אומרת לי :"נו, ובאיזה גיל את חושבת להקים משפחה"? אמרתי לה ככה :"אני לא"...היא התחילה להטיף לי כאילו אני הבת שלה... איזה פחד...אמרתי כן כן כן יופי יופי והלכתי משם...פיייי

כשהייתי בגילך ...

זה לא מה שזה נראה! כשהייתי בגילך, אמא שלי התחילה 'לנדנד' לי ש'אביא לה כבר נכד'. אמרתי לה ישר ולעניין: "את רוצה נכד? אין בעיה - עוד 9 חודשים יהיה לך אחד. אבל שתדעי לך שאין לי זמן לגדל אותו, ושאת תצתרכי לעשות את זה". זה מיד סתם לה את הפה, ובמשך 5 שנים היא לא חזרה לנושא הזה שוב
אפילו אני לא חשבתי שה'איום' יהיה אפקטיבי לכל כך הרבה זמן ...

QueenOfMagic

New member
נראה לך!?!?

אימא שלי הציעה לי שאלד עכשיו ושהיא תגדל לי את הילד... ברררר....בחיים לא!! חבל שאימא שלי לא כמו שלך...

כן, הבנתי את זה.

האמת היא שקצת בילפתי עם אמא שלי - ידעתי מראש שהיא תתנגד. אם הייתי חושבת שיש סיכוי שהיא תקבל את ה'הצעה' לא הייתי מציעה בחיים! (השתגעתי? להכנס להיריון בגיל 21? במחשבה שניה, זה בדיוק מה שאמא שלי עשתה ...) אין לי עצות בשבילך. אולי לאיים עליה שמרוב אנרגיות שליליות שיהיו לך בהיריון יצא לך ילד פגום? לשיקולך ...

QueenOfMagic

New member
את ממש אבל ממש לא יודעת מי זו אימא

שלי... היא לא סובלת ילדים מגיל 3 ומעלה.. אבל מטורפת על תינוקות (הממ אני בדיוק ההיפך). והיא אדם נורא נורא שתלטן, אין לי מושג איך זה שאין לי שריטה במוח בגלל אימא שלי. ושהתגברתי על כל כך הרבה לבד. אני סולחת לה כי אני יודעת מאיפה בא לה ההיסטריה. הרי היא ילדה אותי כשהיתה בת 45 והיא מפחדת לא לראות את נכדיה ממני. ומלחיץ אותה מאוד הדיעה שלי, אבל היא תיאלץ להתמודד עם זה...אין לה ממש ברירה..

עינת12

New member
הו ליאורי ליאורי

מה היא עושה פה, אין לי מושג. חוץ מזה אני בת 41. לא כל כך מסתדר על התיאוריה ("כשתתבגרי וכו'), אבל ניחא. ומכיוון שאין הודעה שלמה ללא
וקריאת "הצילו" נרגשת, אז:
"הצילו"

I s t a r

New member
דווקא הילדות הצעירות

שנכנסות וזורקות כמה מילים כאלה ברמה נמוכה שבאמת- שלא ממש מפארת יכולות אינטליגנציה או יכולות התבטאות- פחות מדאיגות אותי- יש להן אולי סיכוי להשכלה ,התבגרות, גם אם זה סיכוי קלוש- הוא בכל זאת שם. המדאיגות זה נשים בגיל 30-50 שמתבטאות ככה, שברורו שכבר מקובעות בגישות האלה האטומות והצרות ומן הסתם כבר מחנכות דור נוסף לאותה אטימות מוח.

SaraGubits

New member
אפשר לגדל ילדים ממש בזול

זה לא חייב לאכול את כל הכסף שלך, וגם זה עניין של חינוך. יש בתי ספר שעוזרים במימון הלימודים. יש אפשרות למענקים ולעומת זאת יש משפחות שבחרו בחינוך ביתי. אם הילדים האלו רוצים אונברסיטה הם לומדים באונברסיטה פתוחה, ועובדים מגיל צעיר. עוד דרכים לחסוך: הרבה משפחות עם ילדים שגדלו מתות להתפטר מהבגדים והצעצועים, אז מקבלים מהן בגדים וצעצועים. לא הולכים לרופא, חיים אורח חיים טבעי ובריא, כך הילדים בריאים ולא זקוקים לטיפולים רפואיים יקרים. לא מחסנים, מה שגורם לילדים לפתח אלרגיות והרבה מחלות חום שגורם שיצטרכו ללכת לרופא. לומדים איך לטפל בילדים חולים לבד. הילדים שלי חטפו שפעת חריפה, ואני טיפלתי בהם לבד וזה עבר להם תוך כמה ימים. מתייחסים לילדים כמו בני ברית, כך יש לי חברים בבית שככל שהם גדלים התקשורת משתפרת וגם משתפים אותם בקשיים של הפרנסה. נותנים לילדים למכור ברחוב לימונדה בשקל ואז הם לומדים מה זה כסף. כאשר יש אהבה ותקשורת טובה הילדים הם בני ברית ולא מנסים לסחוט אותך. ההורים שלי שתפו אותי מגיל צעיר בבעיות הפרנסה שלהם, ובאמת כאשר התחתנתי זה היה בכסף שלי, והדירה שקניתי היתה בכסף שלי. הורי רק עזרו במה שיכלו. ולגבי ירושה, לא עדיף שהכסף ילך לילדים? למה שזה יבלע על ידי הממשלה התאבת בצע? הממשלה סוחטת אותכם עוד יותר מאשר ילדים! ואם יש קשר טוב, הילדים ממש לא רוצים שתמותו. כאשר מתים, הילדים שהיה לנו קשר טוב יושבים עלינו שבעה ובוכים מפה ועד להודעה החדשה... וזה מה שקרה כאשר סבא שלנו נפטר, כל הילדים והנכדים בכו עליו. תודה רבה על הירושה, אנו רוצים את סבא כאן!! ילד חסכני תינוק חסכני ובשורה התחתונה: זה עניין של סדר עדיפויות. מי שאוהב ילדים ישקיע בהם. ומי שמעדיף ללא ילדים עניין ההוצאות זה לא הנקודה כי זה לא רלוונטי בשבילו

ועוד על גידול ילדים מתחת לקו העוני

בפסטיבל ההישרדות של שרה יקירת הפורום אוי ה-
, ה-
.

SaraGubits

New member
אם כבר מתחת לקו העוני

יש אלו שיעדיפו להיות עניים בייחד עם ילדים מאשר להיות עניים לבד. עניין של סדר עדיפויות זה לא קשור אם יש ילדים או אין ילדים. חוצמזה זה קורה להיות עניים גם בלי ילדים.

איזו התנשאות מגעילה

פשוט מגעילה. היא הגיבה אליך בצורה יפה מאוד, ואת פשוט מזלזלת - הלב נשבר עליך שאין לך לב.

QueenOfMagic

New member
עם כל כמה שאני ממש לא מתה על רופאים

נורא צורם לי האנטי שלך נגד רופאים...אבל ממש. נגיד שלילד שלך יש אפנדיציט, עד מתי תחכי? שזה יתפוצץ? אבא שלי גם חשב שיש לי סתם קילקול כיבה ובטח אני לא רוצה ללכת לבית ספר...נו מה לעשות היה לי רק המזל שאימא שלי דחפה אותו לקחת אותו לבית החולים. כי האפנדיציט שלי התפוצץ בדיוק בניתוח!! אני חושבת שלא כדאי לך לשחק ד"ר כשזה נוגע לילדים שלך...אם את משחקת ד"ר עם עצמך זה משהו אחר. אדם מבוגר יודע פחות או יותר את הגבולות שלו. ילד לפעמים לא יכול לדעת עד כמה גרוע המצב. שלא לדבר על חיסונים, מספיק שהילד שלך בטעות יידבק באיזו מחלה שהיה אמור להיות מחוסן אליה כל הילדים שבכיתתו או בגנו ידבקו גם הם...אומנם לא יהיה להם סיכון של מוות אבל את משחקת באש. אלרגיות...- אולי אחד ל-9 אלרגי למשהו לגבי שיבעה וכאלה, זה תלוי בילדים ולאוו דווקא בחינוכם. אני מכירה שתי נשים שכל חייהם היו הילדים...אחת מהן זכרונה לברכה מתה בגלל שהבן שלה הכריח אותה לחתום על וויתור הבית ואז זרק אותה באכזריות רבה לבית אבות...למה?? כי היא כבר לא יכלה לשמור על הילדים ולא יכלה לנקות את הבית. אני לא כזו...אבל לכי תדעי מה כתוב לך בספר החיים שלך?

SaraGubits

New member
קודם כול, צריך לנפץ פה כמה מיתוסים

דבר ראשון: רופאים נמצאים בשביל מצבי חירום. נגיד אם חס וחלילה הילד מתפתל בכאבים (אולי אפנדיציט), לא לוקחים צ'אנס רצים באמבולנס לבית החולים. ופעם אחת לקחתי את הילד שלי לבית החולים כי הוא נפל ולא יכל ללכת. (בסוף התברר שזה נקע שצריך לחכות שיעבור) דבר שני: חיים באורח חיים בריא ותזונה בריאה מה שמוריד הרבה מהסיכויים להתפתחות מחלות ובעיות. דבר שלישי: לגבי ההדבקות מילדים לא מחוסנים לילדים מחוסנים בגן.. אופס! לא שמת לב לאבסורד
הילדים בגן מ ח ו ס נ י ם, לא
אז מה הבעיה
חיסונים הם לא מה שרובינו חושבים. הם מכילים רעלים מסוכנים כמו כספית. בגלל זה בימינו הרבה ילדים נפגעו קשות. הם אוטיסטים והרבה ילדים חולים באלרגיות ובאסטמה. המחלות האלו שמחסנים אותנו מהן, רובן נעלמו מהעולם לפני תחילת התחסנות ההמונית, בגלל עליית רמת החיים ושיפור התזונה ועליית רמת ההגיינה. חלק מהמחלות האלו הן מחלות ילדות נורמליות כמו אבעבועות רוח שיש אותן לטובתינו, הן מורידות סיכונים לסרטן ומחלות כרוניות בעתיד, כי הן מפעילות את מערכת החיסון וכאשר המערכת החיסון עומדת בפני איום אמיתי כמו סרטן המערכת מסוגלת להתמודד עם זה. המחלות הנורמליות ברשימה הן: חצבת, אדמת, חזרת, שעלת. כאשר הילד מקבל תזונה טובה ומאוזנת הוא מתמודד עם המחלות האלו בספמטומים קלים, או לא מפתח סמפטומים בכלל. המחלות כמו פוליו, כאשר הילד לא מחוסן לדברים אחרים, הוא לא פגיע לפוליו. פוליו מופיע ללא סמפטומים ב95% באלו שנדבקו. ב5% שכן חלו, זה מופיע כמו הצטננות רגילה. רק באחוז בודד זה מופיע קשה עם שיתוק אצל הילדים עם המערכת החיסון החלשה, או אלו שקיבלו ניתוח להוצאת שקדים ובעיקר אלו שחוסנו לדברים אחרים. דיפטריה וטטנוס - כאשר יש הגיינה טובה אין סיבה שזה יופיע. בכל אופן, נושא החיסונים והרפואה זה נושא ארוך ושצריך אפילו פורום נפרד בשביל זה.. אם זה מעניין אותך, תוכלי לקרוא כאן: מה שהרופאים לא מספרים לך אגודת חסון ברוב המקרים כאשר יש קשרים טובים עם הילדים, לא קורים כאלו דברים לגבי זריקה לבית אבות. הרבה ילדים הם מסורים להורים שלהם ועוזרים להם בימי זקנתם. כתוב באיזה מקום: "תהייה נחמד לילדים שלך, כדי שיהיה מי שיאכיל אותך בימי זקנתך"

עינת12

New member
שרה, אולי די כבר?

לא מספיק שאת אסון הצונאמי לפני שבכלל ביררת מה קרה שם כבר ייחסת אוטומטית לתיאוריית קונספירציה או מה שזה לא יהיה מלבד מה שבאמת קרה? (כן ביקרתי באותו פורום) לא מספיק ש-ADD ייחסת לדברים שהם לא נכונים ובכלל לא ADD והבאת אתר מלא דעות קדומות בקשר לתסמונת? זהו לא פורום רפואה טבעונית קדימה/ממשלות מושחתות הלאה/בואו נלמד רפואה טבעית דרך האינטרנט ונגיע למסקנות מטומטמות יותר או פחות. ושרה, לא נראה לך קצת מוזר ללמוד רפואה דרך האינטרנט? בעיקר שהמסקנות שאת מגיעה אליהן שגויות כל כך (ראי ADD)? תסכימי או לא תסכימי עם רפואה קונבנציונלית. לפחות הם לא לומדים אותה דרך האינטרנט!

SaraGubits

New member
אאוטינג../images/Emo70.gif לא היית צריכה להגיד

מה שאמרתי בפורום אחר
ולגבי הADD אני לא כתבתי את זה ולא דיברתי על זה ואת זאת שהתחלת לדבר על זה על אתר שהראתי באופן כללי ואת בדיוק מתעלקת על הכתבה הצדדית הזאת שהיתה במקרה באתר. אני דיברתי על איבחון יתר ולא אמרתי בכלל שריטאלין לא טוב באף מקרים, והמסקנות השגויות של הADD לא היו המסקנות שלי. אז תפסיקי לתפוס אותי במילה שלי ולייחס אלי דיעות שכלל לא שלי.

עינת12

New member
לא בכלל לא. סתם הבאת קישור

לאתר, ואני נכנסתי וראיתי דוגמא לאיך את לומדת רפואה. ואני מתעלקת על הכתבה הצדדית הזאת משום שאת לא מפסיקה להטיף נגד רפואה קונבנציונלית ובעד רפואה טבעית (שנלמדת דרך האינטרנט!) תנתחי כמה גופות שרה, תלמדי שבע שנים ותעשי סטז' - הכל ברפואה טבעית, ואחר כך נדבר. לגבי הפורום האחר, לא היה לי מושג שמה שכתבת שם הוא חסוי.

למעלה