למה הם עושים את זה לעצמם?

SaraGubits

New member
עינתוש, אני רואה שיצאת עלי במתקפה

היום
מה קרה
עשיתי משהו רע

אני מציעה להשתמש בזה

בכל פעם שהיא תתחיל "לחנך" אותנו
אולי זה יבריח אותה לפורומים אחרים ...

SaraGubits

New member
התחילו לדבר כמה שילדים עולים

יקר אז בתור אמא כתבתי שלפחות לגבי זה לא נכון. כדי שתראו שיש שני צדדים למטבע. אם כבר מדברים על 'חינוך' איפה 'חינכתי' אותכם?

QueenOfMagic

New member
אני דווקא מכירה הרבה שיודעים איך

לחסוך מבלי לא לחסן אותם וכאלה.. יש מקומות בהם אפשר לקנות מוצרים מעולים נורא בזול. כל מיני מחסני מזון ממש זולים. אחותי עושה את זה (זו שסובלת מהמחנק בגלל היותה בבית ללא יכולת לצאת). כמה מקומות את מכירה מוכרים שמפו ב-5 ש"ח?? ומדובר על פאנטן והד אנ שולדרס. השאלה היא...יש לכם דבר כזה בחו"ל?

I s t a r

New member
לגבי פאנטן והד אנד שולדרס

רק שתדעי ששתי החברות הללו משתמשות בבעלי חיים כקורבנות לניסויים איומים ונוראיים כדי שלאנשים המשתמשים במוצרים שלהם יהיה יותר נעימי בשיער... כל לפחות היה לפני כ 4 שנים כשעוד הייתי פעילה באגודה למניעת ניסויים בבעלי חיים, היום אני כבר לא יודעת- אני מאוד ממליצה לבדוק לפני שקונים!!!!

בהחלט ממשיכות

הן שייכות לקונצרן ההשמדה של פרוקטור אנד גמבל. זה כולל אין ספור מוצרים שדורשים החרמה כמו פרינגלס http://www.isav.org.il/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=49

I s t a r

New member
מפלצות.

בזמנו חילקתי חוברות קטנות כאלה עם שמות כל החברות והמוצרים שאכן נוסו ע בעלי חיים. אני פשוט זוכרת את שמות המוצרים האלה כי כמובן שהחרמתי אותם מאז. סבון פלמוליב מצטרף לרשימה גם..לצערי אני כבר לא זוכרת מה עוד- אבל, יודעת בביטחון שיש המוני תחליפים של חברות נקיות מהשמדה בעינויים של בע"ח.

QueenOfMagic

New member
אפשר לתבוע אותם

כי הם שמים את הארנב הזה שאומר שלא היו ניסויים בבעלי החיים.

אי אפשר, אין חוק שמסדיר את זה

הם יכולים לומר כי הספציפי שאת מחזיקה לא נוסה. זה מה שכתוב. הפיתוח שלו כלל גם כלל ניסויים. אבל לא מה שאת מחזיקה ביד. איתן כבל ניסה להעביר חוק בנושא, אבל מאז עלו וירדו ממשלות כמו טרולים אצלנו בפורום...

SaraGubits

New member
לא חייבים שמפו.

אני קונה סבון צמחים טבעי מהערבים שנמצאים בשכונה הקרובה לשלנו. בדולר זה משהו כמו $2.50 ובשקלים זה כמו 10, אבל הסבון הזה מחזיק המווווווון זמן. יש גם חנויות של 99 סנט מקביל ל"הכל בדולר" בישראל ושם יש שמפואים נורא זולים, משהו כמו VO5 אבל אני לא קונה שם במילא. הדברים שם מלאים רעלים וזה גם חברות שעשו ניסויים בבעלי חיים... אם כבר מדברים על ניסויים בבעלי חיים יש איזה קטע מגניב: THE MEATRIX

Arfilit

New member
טוב - בכל זאת

עוד מילה על החיסונים - החשש הוא לא מהמחלה הרגילה. החשש הוא ממוטציות אלימות שלה. כשהאוכלוסיה כולה מחוסנת - הסיכוי לזה קטן. כשפרטים באוכלוסיה לא מתחסנים - הסיכוי גדל. דבר שני - ברור שכל הורה חושש לחסן את הילדים שלו. לא צריך אח אוטיסט בשביל זה. הפחד קיים. אבל - מי שאינו מחסן - בונה על זה שרוב האוכלוסיה מחסנת, ובעיני - תסלחי לי על הבוטות זו טפילות. הילדים שלי מסתכנים כדי שהילדים שלך לא. אם כל האוכלוסיה תפסיק לחסן - יכול ויחזרו לעולם מחלות איומות ונוראות - שקטלו קבוצות אוכלוסיה גדולות. אני מעריכה שאת זה את לא רוצה. את פשוט יודעת שרוב האנשים כן יקחו את הסיכון וכן יחסנו את ילדיהם - ותופסת על זה טרמפ. אותי באופן אישי זה מקומם. ולגבי אגודת חסון - בלי להיכנס לפרטים - זה קצת דומה לאתר שצירפת בנושא ADD.

newKiticat

New member
כל אחד ודרך חייו

ואורח החיים שבו הוא בוחר- אבל גם אורח חיים בריא ותזונה מאוזנת ונכונה- עולה יותר כסף.

Arfilit

New member
לא מחסנים???

יש לי הרבה מה להגיד להורים שלא מחסנים - אבל אני אמנע מהרוב, כי הפורום הזה איננו הפלטפורמה המתאימה לכך. בקיצור נמרץ ובשורה התחתונה - ככל שזה תלוי בי - ילדים לא מחוסנים לא ישתלבו במסגרות החינוכיות בהן ישתלבו ילדי. אי החיסון הוא דוגמא קלאסית של דילמת האסיר, וחיסון הוא דוגמא קלאסית של סולידריות חברתית בה כולם משלמים מחיר כלשהו לטובת הכלל.

SaraGubits

New member
תמשיכי באידיולוגיות החיסונים שלך

שלא תדעי מצרות מהחיסונים באופן אישי כמו אחי: הוא אוטיסט. הוא אף פעם לא יתאהב, אף פעם לא יביא ילדים, אף פעם לא יהיה עצמאי. כל החיים שלו הרוסים
אם את רוצה לשמוע את הצד השני של החיסונים ואם בא לך להגיד לי את הצד שלך, תוכלי לשלוח אלי מסר.

פאואה

New member
רגע,

אבל אני למשל, שגם פעם הייתי ילדה, אני למשל לא מחכה שאבא שלי ימות בשביל הירושה שלו. אתם כן? חושבים ככה על ההורים שלכם, כמה כסף הם שווים לכם? ואם הם לא משתלמים כלכלית, נגיד שהירושה תהיה רק חובות, אז זהו, הם לא שווים יותר? זה בהחלט מאד לא כלכלי, להביא ילדים. ובכל זאת אנשים ממשיכים לעשות את זה. והרי לא כולם דבילים ופועלים כמו אוטומט, הרי יש אפילו אנשים, שיודעים לחסוך ולחיות בצמצום, ובכל זאת עושים ילד שני, וילד שלישי. אז כנראה שהם בכל זאת מקבלים משהו בתמורה, גם אם הוא לא נמדד בשקלים. אני לא אומרת שזה בהכרח שווה את זה, כל אחד הרי עושה את ההחלטות שלו. אני רק חושבת שיש דברים שאי אפשר למדוד אותם בערכים כלכליים בלבד. מסכימה שזאת לא השקעה כלכלית משתלמת. (טוב, אלא אם כן אתם ההורים של בריטני ספירס למשל, שקנתה להם בית. השתלם להם
)

uhu

New member
סיכמתי - 788000...../images/Emo6.gif

זהו? (סליחה אם טעיתי בסיכום) מנסיוני חשבתי לתומי, שזה הרבה יותר יקר...

למעלה