למה הפורום הזה מוגדר כפורום "תמיכה"?

:)אז לא להגיד לו?כשאתה מנסח כך,שמחה לטעות

אז הוא לא טועה :) הוא רק מצמצם.

תודה על הניסוח המופלא! (תבוא לפה יותר טוב? ).
לא אוסיף מילים כי הן רק יפריעו כאן.

A לוןA

New member
בכיף שלי :)

מניסיוני, אי אפשר להגיד למישהו שהוא טועה* בגישתו למין, לאהבה או למגוון נושאים בלתי-אמפיריים אחרים- מכיוון שכל הגישות נכונות ולא נכונות באותה מידה, ואפשר לבחור רק מה שמתאים לך. זו לגמרי הבחירה שלך באיזו דרך ללכת.

* כל עוד הדברים מתייחסים לפעילויות המתבצעות תחת SSC

ChikoKabre

New member
צודק לחלוטין....

כפי שציינתי, זוהי דעתי האישית בלבד ואני בהחלט מקבל את העובדה כי ייתכן והיא שגויה מיסודה ו/או שונה בתכלית מהצורה שבה אחרים רואים זאת.
אך עם זאת נשאר אני איתן בדעתי כי יש בחיים דברים הנעלים יותר ממין. תודה על שהארת את עיניי :)

A לוןA

New member
מכיוון שתחת אשכול תמיכה נמצא תת אשכול סיוע

ושם נמצא פורום חסרי ניסיון.
יחד איתו נמצאים גם פורום מדברים על החיים ופורום מכתבים ווידויים וגם פורום דמיון מודרך ופורום קואצ'ינג (בתת אשכול אחר). אין בזה שום תיוג שלילי, לטעמי.
אגב, גם אין שום דבר שלילי בפורומים היותר "כבדים" באשכול, וחבל שאתה לוקח את זה לכיוון הזה. מישהי צריכה להתבייש להיכנס לפורום נפגעי/ות תקיפה מינית?
&nbsp
(אם חוסר בשעות צפיה בטלויזיה היה משהו שאנשים רוצים לדבר עליו- גם לזה היו פותחים פורום, האמן לי. אם פתחו פורום וילונות ופורום חמוסים- גם כזה היו פותחים)

ChikoKabre

New member
תודה על תגובתך העניינית...

אולי המסר שלי לא הובן כהלכה. אני פחות מלין על העובדה שפורום נפלא זה מוגדר כפורום "תמיכה" ויותר על העובדה שהכנסתו תחת הגדרה זו מעבירה מסר שלטעמי יש בו מן הפסול. בחברה המערבית, לצערי, מקדשים את נושא המיניות מעבר לכל פרופורציה, בעוד שלא מישרים מבט אל עבר התועלת שיכולה לצמוח מעודף האנרגיה שמתועל למקומות הרבה יותר יצרניים לדעתי

תודה ויום טוב

A לוןA

New member
העניין הוא אחר

אתה מתרכז בנושא המיני דווקא, אבל הפורום מוגדר כפורום לחסרי ניסיון זוגי ומיני.
מאז שחר ההיסטוריה הזוגיות- ובעיקבותיה המשפחה- היו שאיפות של האדם. לא סתם סיפור אדם וחוה מגיע מיד לאחר סיפור הבריאה.
ומאחר ורוב האנשים רוצים בזוגיות ורואים בזוגיות טובה ובריאה (שכוללת בתוכה גם מיניות) חלק מרכזי מאושרם, מי שאינו מצליח ליצור כזו יכול לחוש מצוקה, חשש, בלבול וירידה בערך העצמי- ובדיוק בשביל זה נועד הפורום-
ראשית, כדי שתראה שאתה לא לבד.
שנית כדי לחלוק
ושלישית כדי לקבל עיצות מאנשים שהיו או נמצאים במצבך
ואם זו אינה תמיכה, איני יודע תמיכה מהי

סופ"ש מצויין.

bluish raindrop

New member
אם זה לא יהיה בקטגוריית "תמיכה" איך אנשים ימצאו את הפורום?

אם המילה "תמיכה" לא טובה מה הם יחפשו? שמיכה ? כריכה? פריחה ?

Elle992

New member
אני מניחה שזה נובע מכך שהפורום הזה

מספק אוזן קשבת וסוג של "תמיכה" לחבריו.
אני לא חושבת שזה נובע מתמיכה של "טיפול", אלא תמיכה כללית
ותחושה של ביחד בסיטואציה ואיך מנסים לגרום למי שלא מרגיש עם זה בטוב - להרגיש בטוב.

אני לא רואה את הפורום כמקום ששופט ומבקר את החוסר נסיון ומנסה
להפוך חסרי נסיון - לבעלי נסיון, כל אחד וסיבותיו ויש כאלה שרוצים לשנות את המצב ויש שלא. כל אחד מתקבל בברכה.

יש לך עדיין תלונות - אתה מוזמן להפנות אותם להנהלת תפוז.

ChikoKabre

New member
לא באתי לתת ביקורת אודות אופי הפורום

אני חושב שהוא פורום נפלא שמספק מענה ואוזן קשבת בצורה נפלאה. מצטער אם דבריי הובנו שלא כהלכה..

Elle992

New member
סבבה, קורה
אני חושבת גם שאשכול תמיכה

לא להיט, אני לא חושבת שהפורום שלנו זקוק להיות שם
אבל תפוז והשיקולים שלו....לך תבין

lorbak

New member
לא מבין למה כולם נפלו עליך , אני מבין לגמרי מה שאתה אומר

אין שום בושה בלהיות בתול בן 25 או בן 30 או כאלה שרוצים לחכות עד החתונה , גם לי לא ברור למה הפורום מסווג כ"תמיכה" , אפשר לחשוב איזה ביג דיל זה אם מישהו עוד לא עשה יחסי מין , אנשים פה אוהבים להוציא דברים מפרופורציות.
&nbsp
קיצר , מבין אותך לגמרי.

marcelino

New member
מה אתה לא מבין?

לא כולם רוצים לחכות עד החתונה, יש כאלה שרוצים, אפילו מאוד ובכל זאת מתקשים מסיבה כזאת או אחרת.

lorbak

New member
גם אני רוצה הרבה דברים , אז?

אז על כל דבר שמישהו רוצה משהו והוא לא יכול לקבל נפתח פורום תמיכה? לא צריך לעשות מכל דבר עניין גדול ובטח שלא צריך להגיד שכל מי שבתול צריך תמיכה , יש דברים יותר קשים בחיים.

bluish raindrop

New member
צודק. למה בכלל לעזור לאנשים? שירקבו לבד עם התסכול שלהם!

שיחכו לחתונה כדי לעשות סקס ואז לגלות שיש להם 0 כימיה פיזית עם הבן זוג
כשאתה חולה אתה הולך לרופא משפחה שלך. אבל כשיש לך בעיה חברתית? מה פתאום למי אכפת. תירקב ביי (; די להתלונן ! באפריקה יש ילדים רעבים !!!

למעלה