למה התחושות הקשות האלו? אוף, רק לפרוק

madcap

New member
r

רוב החיים שלי חשבתי שאני מעשן כי אני אוהב את זה בלי להבין בכלל שהשתמשתי בזה כתרופה מהרגע הראשון, מצחיק כמה חסרי מודעות אנחנו יכולים להיות וכמה אנחנו על אוטומט לפעמים.
אני גם מקווה בשבילך שתעברי לאורגני בלבד, חוץ מהחרדה הקשה שאיתה התמודדתי מלא שנים כשעישנתי קנאביס, את העצבים זה בטח צינן מיתן הרגיע עד מאוד, אין מאה אחוז אבל מי אנחנו שנסתפק רק במושלם, אני אומר מלא שנים כי נראה לי שבערך סביבות גיל 30 החרדה החלה לרדת במגמה חדה, אם רק לא היה לי את זה כול השנים..זה היה קשה, אבל לא קשה כמו להיות סחי, העיקר שהכול התעשן לטובה בסוף.
את דואגת לעשן את הדברים הנכונים במהלך היום? סאטיבה ליום אינדיקה ללילה.. כי אינדיקה ביום מקבל תוצאה כמעט הפוכה, מעייף ומוריד מוטיבציה, ואלו כשלעצמם יכולים להיות פצח להתפרצות ונפילת מערכות כשיגיע הזמן לאילוצי החיים .
*(הרגע גיליתי שלא עישנתי את הראש ממקודם, רגעי האושר הקטנים שלי, צ׳ירס)
בכול אופן, במשך היום זה רק סאטיבה או חצי חצי 50|50 סאטי|אינדי (זנים כן), סאטיבה ביום נותן לי דחיפה ואנרגיות ומצב רוח, אני בטח לא מחדש לך הרבה אבל יש לדעת ויש לבצע, זה משהו שהתחלתי להקפיד עליו רק בשנים האחרונות וזה עובד עלי ממש טוב.

alice1803

New member
בהחלט מקפידה

אבל עדיף לא להזכיר כאן בפורום מינונים וכו', או לפרט מעבר לזה, כי אני לא בעד להמליץ לאנשים לעשן כמוני, כי אני נורמלית רק כשאני מעשנת, ולאחרים זה עושה לא טוב, ויש אנשים שקוראים את התגובות שלנו, אז תשלח לי לפרטי, אם אתה רוצה.
&nbsp
ברור שבגלל ההפרעה שלנו אנחנו מעשנים, אבל אפילו שזה הגביר אצלי את החרדות כשהייתי בשנות ה 20 שלי, עכשיו זה כבר לא קורה, בגיל 40, והגעתי למסקנה חד משמעית, כשהגוף שלי צריך את זה, אז אני נראית סחית לגמרי, וגם מרגישה רגיל לגמרי, ומתפקדת מצוין עם גברת סאטיבה, את מיסטר אינדיקה פחות אוהבת, כי זה הופך אותי, ואני רוצה לישון.
&nbsp
האמת שעכשיו יש לי כאבים בגב התחתון, כבר 4 חודשים, ואני מרגישה שהכאבים משפיעים עליי, אפילו הפנים שלי נראים אחרת, ואז סאטיבה או רפואי מסדר לי את הבעיה הזו, בכל אופן, יש לי תור לדיקור סיני השבוע.
&nbsp

למעלה