למה לדעתכם ילדים

bariska

New member
למה לדעתכם ילדים

בני 12 מתחילים לשתות
אני לא מבין את זה..
בשביל מה
..בדרך כלל אנשים מבוגרים שותים כדי לברוח קצת מהחיים אבל למה הם צריכים את זה
מה גורם לילד בן 12 לשתות. אולי אתם תסבירו לי
ד"א איך אפשר לשנות את הניק בפורום בלי להירשם מחדש

Mrs James

New member
אמממ...

אולי אנשים יתנפלו עליי..אבל גם לילדים בני 12 יש בעיות
אולי זה נראה בעיות שטותיות לנו אבל להם זה לא וגם כדי לתפוס קצת סטלה ולהנות כי תכלס זה כיף ההרגשה להיות שיכור ולא לשים על אף אחד...זה משחרר...לדעתי

Angel lips

New member
אז ככה...

אני לא חושבת שהמחשבה של לשתות אלכוהול או לעשן סמים היא בריחה מהחיים.. מי שחושב ככה לדעתי זה קצת טעות. כי אנחנו לא בורחים לשום מקום והשתיה משמשת מאין "תרופה" לאנשים לצער.. אלכוהול עושה שמח שותים אותו בשביל קצת להשתעשע להשתחרר בשביל שימחה לא בשביל לברוח מעצב... כי בתכלס אלכוהול לא עוזר לבריחת הבעיות.. ילים בני 12 שותים אלכוהול כי זה גיל ההתבגרות הם מוצאים את עצמם מרגישים פתאום "גדולים"... סמים וסיגריות זה דרך של מרדנות ילדים בגיל הזה מרגישים צואך למרוד להראותלסביבה אנחנו מבוגרים עושים דברים של "גדולים" וגם מתחילים לגלות את בעולם כמו שמתחילים להסתקרן בבנות במין בגיל הזה אותו דבר באלכוהול...

bariska

New member
זאת בדיוק הכוונה

בריחה מהחיים לבחור להישתחרר לשכוח (לנסות לפחות)

l1zard

New member
../images/Emo45.gif

מסכימה עם כל מילה... :) ככה בערך הרגשתי לפני כמה שנים.. :)

Evil Gremlin

New member
כעקרון

שתייה זה באמת סוג של "בריחה מהמציאות" יש מעט מאוד אנשים שיכולים להגיד שהם מבינים בזה יותר טוב ממני

הכל פוזה...

לילדים בני 12 אין לאן לברוח. רוב הבעיות של ילדים בגיל 12 מסתכמות לאיזה פיצריה ללכת ביום שישי איך לקבל מאמא 50 שקל פעם בשבוע ולצאת מזה בחיים. ילדים בגיל 12 שמתחילים לשתות הם בסה"כ חבורה של פוצים שלא יודעים בשיט מהחיים שלהם ונראה להם שזה שהם אח"כ ילכו ויספרו שהם דפקו ת'ראש כבר בגיל 12 אז כולם יסגדו להם, ומה שקורה בדיעבד זה שאחרי חצי בירה הם מתחילים להתנדנד, לאכול סרטים או סתם לרדוף אחרי חתולות. אותו דבר לגבי עישון בגיל הזה, הכל פוזה ורצון עז להראות ולהרגיש בוגרים בכמה שנים.

l1zard

New member
לא מסכימה..

אולי לאנשים יותר מבוגרים נראה שכמה שיותר צעירים יש פחות בעיות, אבל בכל גיל יש בעיות שמתאימות לגיל... אתה לא יכול ללכת ולהגיד לילד בן 9 למשל שאין לו כסף ושילך ויחפש כל יום עבודה... ילדים בני 12 גם סובלים וגם להם יש בעיות... הכל גם תלוי בסביבה... יש סביבה רגועה.. חיים שקטים ורגועים והכל וורוד.. אבל יש גם את הצד השני.. כשאתה רואה שלהורים שלך אין גרוש על הנשמה, שהם רבים אחד עם השני ולפעמים מגיעים שיכורים הבייתה ואז כמעט מרביצים אחד לשני, כשהנורמות החברתיות מתחילות ללחוץ עליך ואתה מבין שלא הכל כל כך יפה וורוד, וכשמישהי שאתה דלוק עליה הרבה זמן היא מלכת הכיתה ולא שמה עליך. אולי לך זה לא נראה מספיק, אבל תאמין לי לילד בן 12 זה כבר יותר מידי, ויש מספיק אנשים כאלה לצערי.

eMiFrEaK

New member
גם אני מסכימה...

למרות שילד בן 12 מאמין שהוא יודע הכל... הוא לא יודע מהחיים שלו בגרוש.. זאת תקופה של למידה על החיים... ולצערי.. הכל מסתכם בזה שהם רוצים להוכיח את בגרותם... הרי מבוגרים שותים ומעשנים לא?? :\

eMiFrEaK

New member
אמ...

המשך.. חחח בכל מקום.. יש ויש.... אז נכון.. שיש ילדים שהחיים שלהם הם ממש לא ורודים..והם מעדיפים לברוח מהמציאות היומיומית שלהם.. רק חבל שהם עושים את זה בדרכים כאלה...=(

Evil Gremlin

New member
לא הבנתם אותי נכון

אני מסכים אם ה"לא מסכימה" גם לילדים בני 12 יכולים להיות בעיות... תלוי איפה הם חיים ומה הסביבה

l1zard

New member
הבנתי טוב מאוד.. :)

איך אני יכולה להבין אחרת? הרי אתה הגבת לי.. :) חח.. :)

eMiFrEaK

New member
חחחחח =)

כן.... בגלל זה פירקתי את התשובה שלי ל2 חלקים... =)

שמעי, עם כל הכבוד...

לבעיות של ילדים בני 12, הם לא צריכים לברוח לאלכוהול, זה לא הכיוון שאליו צריך לברוח. שילדים בני 12 ילכו להתפרק עם כדורגל או שידפקו ת'ראש בקיר. זה שלהורים אין כסף או שהם רבים בלי הפסקה לא נותן לאף אחד , במיוחד לילד שבקושי צמחו לו שערות על הביצים, לגיטיצמיה ללכת ולדפוק לעצמו ת'חיים בזה שהוא יתחיל לשתות. וחוץ מזה ילדים בני 12 לא יודעים לשתות, ולא יודעים איך להתנהג והם יגרמו נזק לא רק לעצמם אלא גם לסביבה וככל שהם יגדלו המצב שלהם יהיה גרוע יותר. אז עם כל הכבוד...

l1zard

New member
לא אמרתי

שזה נותן סיבה לשתות.. רק התייחסתי לזה שאמרת שלילד בן 12 אין בעיות והראתי לך שיש... אני גם חושבת שזה דפוק לשתות בגיל 12... אבל מה לעשות שככה זה... אני גם עשיתי את השטויות האלה ותאמין לי אני דיי מתביישת בזה.. למרות שזה לא משו כל כך מיוחד...

Lara F

New member
כל כך נכון... וגם

+ העובדה שאתה אומר שזה בסדר כשזה "בריחה מהחיים" ואז אתה עוד מתפלא למה שבן 12 יעשן, למה באמת?? -כי זה הרי "בסדר"...

למעלה