למה לדעתכם ילדים

ילדים בני 12

מתחילים לשתות כי הם סקרנים. הם קטנים, והם טיפשים (בד"כ) והם שומעים על אלכוהול, וסיגריות, וסמים ורוצים לנסות. והם לא מספיק חכמים לדעת שלא כדאי. זה גם הרבה פעמים השפעה של חברה וילד בן 12 בד"כ לא מספיק חזק להתנגד ללחץ חברתי. יש גם כאלו שרואים את האח או האחות הגדולים ורצים להיות כמוהם. קיצר, לדעתי, לילד בן 12, שהוא עדיין קטן וטיפש ולא מכיר את העולם כל כך טוב, יש אפשרות לעשות המון דברים שלא מתאימים לו, אבל הוא לא יודע כי הוא עדיין צעיר, אז הוא עושה אותם.

לא כדאי

לשתות בגיל צעיר.. שאני אגיד שלא כדאי לשתות
מה
למה
איך
לשתות
לשתות
לשתות
(רק לא בגיל 12...)

Dynamo1929

New member
איו לי מה להוסיף....

רק הערה קטנה,אולי לפני שנתחיל להתנפל לאותם ילדים בני 12 שמתחילים לשתות בגיל הזה, ולהגיד שהם טיפשים ולא יודעים כלום מהחיים שלהם, אולי קודם נסתכל על הסביבה והחברה שהביאה אותם לסיטואיציה הזאת והכריחה ילדים שעוד לא סיימו בית ספר יסודי, לנסות ו"לברוח" מהמציאות שהם כנראה לא ככל כך מרוצים ממנה... אה, ועוד משהו... אולי במקום לבוא בטענות לאותם ילדים שלא יודעים כלום ולא מבינים כלום ורק מנסים לתפוס פוזה ולהרגיש מבוגרים יותר, תנסו לבוא בטענות לאותם "מבוגרים" שכביכול יודעים מהחיים שלהם ומבינים הרבה ועדיין בוחרים בדרך התמודדות כה פרמיטיבית עם הבעיות והצרות שלהם...

katann

New member
ובכל זאת

לשתות קצת אלכוהול במצבי דיכאון שהסביבה הביאה אותנו אולי אפשרות עדיפה על התאבדות . עדיף לשתות קצת מאשר לקפוץ מהגג והישאר נכים לכל החיים ובמקרה הרע להיגמל מהקבר כשאין ממה להגימל כבר בקבר. תחשבו על זה .

../images/Emo45.gifצודק ב-100%

להתנפל עליהם, בכל מקרה, לא יעזור בשומדבר. לא מחנכים ילד קטן ע"י כעס או התנפלות ושאר דרכים שליליות.

aLiNuShKa

New member
לדעתי...

זה ממש ממש פיגור!!!! ופה אצלינו אני רואה את זה הרבה!!!!! מה יש לילדים בני 12 לשתות?? מה זה נותן להם?? כל פעם שאני רואה ילדות בנות 12-13 שיכורות פה אני נדהמת מחדש!!!! אני כשהייתי בת 12 לא ידעתי מה זה אלכוהול בכלל... :\\ מה קורה לנוער בימינו.. קשה קשה..:(

tan4ka

New member
אמ לא יודעת אני שותה מגיל 14

תאמת אין לי מושג למה אני עושה את זה? חוץ מהעובדה שזה כיף..

אני מגיל 12 ../images/Emo4.gif

למה? כי יש לי אח שגדול ממני ב 15 שנה והוא כנראה לא ראה מה לא בסדר בזה. לזכותי יאמר שלא השתכרתי אף פעם עד גיל 16 וגם זה קרה לי פעם אחת.. אבל, כן, 12 זה מוקדם (אבל לפחות שתית דברים איכותיים כמו וויסקי טוב ואבסולוט)

לומד מהמבוגרים.

זה בדיוק הגיל שמעצבים בו את הזהות ע"י קבלת פידבקים מהסביבה. זה הגיל שבודקים, זה הגיל שמתנסים בו, ומה לעשות, ההתנסויות האלה כוללות גם דברים פחות סימפטיים. הילדים האלה מסתכלים על הסביבה הקרובה שלהם ורואים ששתייה זה דבר מקובל שנחשב לחיובי, הם רואים שמבוגרים מאמצים את זה וגברים טיפשים מציבים את זה כ"תנאי לבגרות", ואומרים לעצמם- "אם אני רוצה להתבגר, אני חייב לנסות את זה"... כ"כ פשוט. אני לא רואה יותר מדיי סיבות אחרות.

למעלה