למה לדעתכם ילדים

כדי להרגיש מגניב

ו\או לחקות אחים \חברים גדולים. או טלוויזיהץ אי אפשר לשנות ניק. פשוט תירשם מחדש זה לוקח 2 שניות

Lara F

New member
מצחיק שאתה שואל...

כי ילדים בני 12 מתחילים לשתות (או לעשן, או להזדיין) רק כדי להראות בוגרים יותר. הם שותים כי הם רוצים להיות כמו ה"אנשים הבוגרים ששותים קצת כדי לברוח מהחיים", אז כשרואים שהרגל של בנאדם מבוגר לשתות כדי "לברוח מהחיים" אז בני 12 שותים...

crzgirl

New member
לשאלתך...

האם שמעת פעם על לחץ חברתי......על הרצון להיות אחד מהחבר'ה...להיות שייך לקבוצה מסויימת...להיות איני.....הוא לא מחפש מפלט הוא בסך הכל רוצה להיות מקובל......להיות מישהו בחברה...אולי להיות חלק מעדר כלשהו....

vk3

New member
אם כולם קופצים מהגג אז גם אני אקפוץ

אני מאמין שלילדים קטנים רק הסביבה יכולה לגרום נזק מסוג זה
החינוך שלא מקבלים מהבית, סביבת החברים וביה"ס ובכלל אמצעי התקשורת
הכול מתחיל מהחינוך בבית וזה הדבר שבאמצעותו מגבילים ומונעים נזקים... שתייה/ עישון/ יחסי אישות בגיל הזה יינבעו אך ורק מחשיפה מוטעית לדברים וחוסר השליטה... אין מי שיגיד לא
עצוב...

Evil Gremlin

New member
איך אתם יכולים..../images/Emo46.gif

להתיחס כ"כ בזלזול לילדים בני 12.. או לא משנה בני כמה.. הם עדין אנשים עם רגשות רצונות.. וכל מה שיש לאנשים "מבוגרים" (שזה יענו אנחנו?.. גם אנחנו לא כאלה מבוגרים הרוב פה עוד לר עבר צבא...) אז באמת.. עד כמה שזה אולי לא מוסרי ולא טוב גם לילדים בני 12 יש בעיות.. ברור שאלכוהול זה לא התשובה במיוחד לא בגיל כ"כ צעיר.. כעקרון אלכוהול זה אף פעם לא התשובה (זה מה שמבדיל מבוגרים מילדים הם מבינים את זה וממשיכים לעשות את זה).. אבל הנק' היא שהם עדין בני אדם!!!!!

אולי בני אדם

אבל לא חכמים ומנוסים במיוחד. אתה אולי יודע שאחרי ששותים הרבה יש כאב ראש והנג אובר וזה לא בריא והורס את הכבד ואתה מתנהג מוזר כשאתה שיכור. אתה יודע ועושה את זה בכל מקרה. (שזה נושא לדיון חדש- למה לכל הרוחות אנחנו עושים את זה לעצמנו????) הם לא יודעים. אז אולי בני אדם, אבל אחראיות על המעשים שלהם הם לא יקחו. זה אולי נשמע מטומטם, אבל אם אתה מתחיל לשתות לפחות תבדוק מה זה עושה.. מצד שני, הרי כולנו עשינו את אותן טעויות כשהתחלנו לשתות, אז למה לא בגיל 12?

Evil Gremlin

New member
את יודעת..

..את הבן אדם היחיד שענה בדון הזה מבלי לנסות להראות מגניב או חכם.. (חוץ ממני שאני מגניב וחכם)

vk3

New member
אף אחד לא מזלזל...

מנסים להביא סיבות למה ילדים בני 12 מדרדרים בכלל לזה
. וכמו שכבר אמרתי לדעתי הכול בחינוך, לפחות הרוב...

למעלה