סתם צירוף מקרים; לא ניסיתי לכתוב בדקות האלה
ח חוכך בדעתו 2 Active member 21/6/14 #44 סתם הערה צדדית, אני בטוח ש-99% מהדוברים מבטאים את אנוכיות ואנוכי כך: אֶנוכיות ואֶנוכי.
מיכי 10 Member 20/6/14 #30 נכון. *בהחלט* עניין של הרגל. השאלה איזה מילים מצליחות בכלל לעבור את המחסומים ולקבל הזדמנות. לא כולן זוכות לכך, ואני חייבת להודות שבמקרים רבים אני שמחה שלא הצליחו...
נכון. *בהחלט* עניין של הרגל. השאלה איזה מילים מצליחות בכלל לעבור את המחסומים ולקבל הזדמנות. לא כולן זוכות לכך, ואני חייבת להודות שבמקרים רבים אני שמחה שלא הצליחו...
T tch111 New member 23/6/14 #46 ולמה להשתמש במילה טלפון אם יש את "שח רחוק". חחחחחחחחחחחחח מישהו בכלל שמע שאי פעם השתמש מישהו במונח הזה
ולמה להשתמש במילה טלפון אם יש את "שח רחוק". חחחחחחחחחחחחח מישהו בכלל שמע שאי פעם השתמש מישהו במונח הזה
מיכי 10 Member 23/6/14 #49 ברור. בינתיים נכנסתי שוב קצת לפורום שלכם (בו שוטטתי גם לפני כמה ימים). אפילו הכנתי דברים אחדים שלמדתי שם. מאד כיף שם: גם שווה וגם משעשע.
ברור. בינתיים נכנסתי שוב קצת לפורום שלכם (בו שוטטתי גם לפני כמה ימים). אפילו הכנתי דברים אחדים שלמדתי שם. מאד כיף שם: גם שווה וגם משעשע.
trilliane Well-known member מנהל 23/6/14 #50 כי המילה 'טלפון' היא המילה הרשמית בעברית ואילו 'שח רחוק' (הצעתו של אליעזר בן יהודה) מעולם לא התקבלה רשמית. אגב, בשנה-שנתיים האחרונות אני נתקלת לא מעט ב"פון" בפורומים, כמו באנגלית, או כקיצור... לא חובבת את האופנה.
כי המילה 'טלפון' היא המילה הרשמית בעברית ואילו 'שח רחוק' (הצעתו של אליעזר בן יהודה) מעולם לא התקבלה רשמית. אגב, בשנה-שנתיים האחרונות אני נתקלת לא מעט ב"פון" בפורומים, כמו באנגלית, או כקיצור... לא חובבת את האופנה.