למה לעזאזל שמו נפסל לשידור?! חוצפה!

איכס איזה מגעיליםםם ../images/Emo185.gif

הם רוצים שנראה כולם ביום ראשון במקום עכשיו..עכשיו 4 שעות זה יהיה נפסל לשידור /=

droriko

New member
אז תחרים את התכנית!

וגם אל תשלח אסמסים, אבל זה בלי קשר

גם אם אני יצפה גם אם לא ../images/Emo185.gif

זה לא יזיז אפילו רבע אחוז רייטינג, אז מה זה משנה? גם אם יכריזו עכשיו חרם על האח הגדול, זה לא יזיז שום דבר בטבלאות הרייטינג..ניסו את זה בהשרדות וזה לא עבד. כמו גדול אני אצפה ביום ראשון אני יודע..

מה הקשר ../images/Emo185.gif

למה נראה לך שאם אני לא יראה, משהו ישתנה בטבלאות הרייטינג? גם אם מישהו ינסה ליצור חרם על התכנית בעקבות המקרה המסריח הזה-זה לא יעזור במאומה. כל מי שיידפק יהיו אלה שכן אוהבים ורוצים לראות, אבל משתתפים בחרם ויום אחרי זה הם יאכלו ת'לב על זה שהם לא ראו כי הם יקראו שהרייטינג נשאר יציב וחזק. מכור עלוב אני לא, ואני יכול גם לא לראות כי אפשר גם להוריד והכל, אבל אני יודע שבין אם אני יראה ובין אם אני לא יראה-זה לא יעזור ולא יזיז שומדבר שם.

jaycom

New member
מה אכפת לך מאחרים? תחרים בשביל ההרגשה הטובה

תרגיש שעשית משהו. זה כמו שלא תלך להצביע בבחירות כי זה כולה קול אחד שלא משפיע... עם הגישה הזאת לא תגיע לשום מקום. אז נכון, ההצבעה שלך בקלפי לא תשנה מי יהיה ראש ממשלה, אבל יש לך את הזכות לדבר. כאן יש לך את הזכות לא להיכנע לחארות האלה מקשת וכן להחרים את התוכנית, בשביל ההרגשה הטובה שלך שלא נכנעת לשטויות שלהם. מה אתה עושה עכשיו? אוכל את הלב שלא נותנים לך לראות כלום, אז למה כמו מלך תראה רק מתי שבא להם? הם הופכים אותך לכלי שלהם. תצרף אליי ביום ראשון ולא תראה את הפרק. תמיד אפשר יותר מאוחר לראות את הפרק באתר קשת... לא יקרה כלום אם תפסיד..

הרגשה טובה? ../images/Emo185.gif

אתה מתאר את זה ביותר מדיי הגזמה לדעתי. כולה תכנית טלוויזיה, אז נכון שמשתינים עלינו בקשת (משחק מילים גאוני פשוט =]) ונכון שכולם חיכו למשימה..אבל עד להגיד שאם אני יחרים אני ירגיש טוב? חח, זה לא מה שישנה לי את החיים ובטח לא מה שיגרום לי לחיות אותם יותר טוב. "כן להחרים את התכנית, בשביל ההרגשה הטובה שלך"..מי אמר שאם אני מחרים אני מרגיש טוב? ואם לא כל כך מפריע לי שצינזרו? לפי הדיבורים כאן-אתה זה שאמור להקרא מכור עלוב, כי נדמה שאתה חי את התכנית 24/7. אני ממש לא מגדיר ת'עצמי מכור. אני רואה בשעות הפנאי שזה מסתכם בשעות צהריים ובכלל בזמן האחרון זה נהיה משעמם. גם בהתחלה לא ראיתי ואני לא מארגן את החיים שלי סביב יום ראשון בשעה 21:00.

jaycom

New member
תתפלא

אבל זה כן יגרום לך להרגיש טוב שלא שיחקו בך. מה הם עושים עכשיו? לא מראים לך כלום בשביל שתראה ביום ראשון ויהיה להם רייטינג פגז.. זה בדיוק מה שהם עושים! למה שאני אתן להם את ההנאה להרוויח עליי מה שהם רוצים? זובי! אני אראה את הפרק באינטרנט מבלי שהם יקבלו ממני את הרייטינג. אתה לא רוצה להחרים? בעיה שלך... אבל אל תבוא ותגיד לי מכור עלוב כי אני לא קראתי לך ככה. זכותי המלאה לעשות מה שבא לי מבלי שתקרא לי ככה. תמשיך להיות פראייר.. כי אם אתה לא יכול לחכות כמה שעות בשביל לראות באינטרנט את הפרק, אז אתה הוא המכור פה..

Superboi

New member
אבל בכל מקרה היית צופה בראשון, לא?../images/Emo59.gif

עם או בלי המשימה, הרוב היו צופים גם ככה... אלה שיצפו בגלל הפרומואים, זה משהו אחר.

Superboi

New member
נו, אז מה עשית בזה?../images/Emo59.gif

אם מחרימים משהו, עושים את זה בשביל ההרגשה שלך (במקרה הזה: אני לא רואה תוכנית שיוצרים אנשים שמשתמשים בי, לטענתך), לא רק בשביל להשפיע על טבלאות הרייטינג. אם תראה את הפרק באתר של קשת, אתה בין כה וכה הולך נגד העקרונות שלך. גם לי נמאס מכול ה"צנזורות" האלה, אבל אני כן אמשיך לצפות, כי זה מעביר לי את הזמן, מבדר והאמת שבגדול אני לא מוצא סיבה לא לצפות. אולי הם משחקים בי ולא הולכים לפי הספר של BB, אבל אני לא יכול להפסיד מזה כלום.

droriko

New member
פה אתה טועה

אם נניח כולנו היינו רואים באותו הזמן בדיוק את הפרק אז היה אחלה רייטינג לאתר (ברמה של ערוץ 2) והם היו עושים הרבה כסף אבל אם כל אחד מאיתנו יצפה בפרק בזמנו הפנוי, ככה שזה יהיה פרוש על יום-יומיים שלמים אז בעת הצפיה שלך או שלי בתוכנית באתר הרייטינג יהיה די נמוך. בטח שלא מתקרב לרייטינג שהיינו אמורים לספק לערוץ 2.

צפיות באתר לא מודדים ברייטינג ../images/Emo185.gif

מודדים בכמות הגולשים. ואם אתה תצפה ביום שני, אני אצפה ביום שלישי ומישהו יצפה ביום רביעי זה לא משנה כי כולנו נכנסים למאגר אחד כללי. הם לא מודדים לפי ימים/שעות, אלא בכללי. ביום חמישי/שישי הם יבדקו כמה צפו ולפי זה ידעו..במידה ואתה תעשה חרם אבל בכל זאת תצפה באתר קשת-אתה תכנס יחד עם כולם לאלפי האנשים שצפו ובכך תזרים כסף לקשת, האפקט של החרם לא עבד. הדרך היחידה היא להוריד-אבל אין הרבה כאלה, זה לא חוקי לדבר על זה כאן בכל מקרה..

droriko

New member
אבל אני ממילא נכנס לאתר כדי לצפות בלייב

אז על הדרך אני גם אסתכל מי המועמדים להדחה ומי הודח בסוף הבנתי רק מקריאה בעיתון שאתר אינטרנט בגודל של קשת לא מתקרב בכלל להכנסות של ערוץ 2, אז אם כמות הגולשים תישאר כמו שהיתה(כי שוב אנשים שנמצאים על הלייב יכנסו על הדרך לראות את התוכנית) אז מה זה משנה ?

למעלה