למה לעזאזל שמו נפסל לשידור?! חוצפה!

זה בדיוק,אבל בדיוק מה שאעשה.

מי שמזלזל בי כצופה,לא יזכה שאצפה בו,אפרנס אותו וכו`. מבחינתי התוכנית מחוקה. תהנו.

BeN ShaDe

New member
אתם חושבים שאתם מפחידים אותם?

וכל אלה שאומרים שהם לא ייצפו בגלל X או Y - אתם הרי יודעים שאתה תראו את התוכנית בראשון או בשלישי ותמשיכו להתעדכן , אז די להגיד סתם. כולנו פה אוהבים את התוכנית ומי שלא לא היה נמצא פה בכלל.

droriko

New member
בשביל מה לראות את התוכנית של ראשון

בשביל לראות אותם מבצעים משימה שאנחנו כבר נדע את התוצאות שלה לפני השידור על פי השיחות של הדיירים?

סתם לכיף [?] ../images/Emo185.gif

מה העניין במשימה הזאת בכלל? "אנחנו כבר נדע את התוצאות שלה", זה תיאור של משימה מותחת שצריכים לראות ביום ראשון כדי להיות מופתעים. אז מה זה משנה מי יקפוץ ומי לא? בכללי בטח הרוב יקפצו-אני אומר גג 2 לא יקפצו וזה הכל...ביום ראשון כולה נראה אותם שמחים ומאושרים באוויר ואת לאון צורח "דיי תורידו אותי תורידו אותי", זה גם כל מה שהיית רואה עכשיו בערוץ 20. במחשבה שנייה, המשימה הזאת גם היא משימה סתמית שלא תיצור שום מתח בבית. גם אם מישהו לא יקפוץ-לא יעשו עליו חרם. הם בסך הכל קופצים ומרחפים באוויר, זה הכל..משהו דרמטי יכול לקרות, אבל כל הדברים הדרמטיים שקורים ידעת עלייהם עוד לפני שאמרו אותם ביום ראשון. חוץ מזה, זה תמיד ככה. תמיד ביום ראשון מראים לנו דברים ואז אני אומר לעצמי "פאק, מתי כל הדברים האלה קרו? איך לא דיברו עלייהם? איך לא הראו אותם בערוץ 20?"

droriko

New member
ברור שיש גם את הקטעים הקומים

אבל עיקר המשימה הוא המתח . כמו במשימת השינה המתמודדים נלחמים כאן עם עצמם ומנסים להוכיח שהם מסוגלים לבצע את המשימה למרות הפחד. מעניין לראות אם יהיו כאלה שיפרשו באמצע .

BeN ShaDe

New member
כדי לראות...

בקצרה (במקום 4 שעות) איך כל אחד מהם עבר את המשימה. בנוסף : - העלאת מועמדים להדחה והדחה באותו הערב. - כנראה חשיפת הסוכה לקראת יום לאחר מכן לערב החג. - וכמובן , קטעים בולטים מהשבוע האחרון שלא ראינו. אבל מה אכפת לי האמת. אני אראה , לא אכפת לי מה אחרים פה יעשו.

droriko

New member
כל התוכניות עד עכשיו איכזבו

לא זכור לי שהיה קטע שלאידענו עליו ושודר לראשונה וממש הפתיע (אלא אם אתה מחשיב את עינב בוכה בחדר האח הגדול שיביאו לה את החזן בתור אייטם) בקיצר , כמו בשאר התוכניות נצתרך לחכות שעה ומשהו לחלק המעניין באמת - המועמדים להדחה . אם פעם היינו עושים את זה מתוך כבוד לתוכנית , היום אחרי שההשתינו עלינו (בפעם המי יודע כמה) אני לא חושב שלאנשיםכאן יש כבר חשק לעשות את זה.

BeN ShaDe

New member
לי יש חשק.

יותר כיף לי לראות משהו ערוך (ועם ארז ואסי) מאשר משהו לא ערוך ומשעמם.

jaycom

New member
החרמת הפרק ביום ראשון

אני יודע שהרבה יגידו שאני סתם מדבר שטויות, והרבה כן יראו את הפרק. אבל אני מציע דבר כזה, מן סוג של אמירה שיש לנו - הצופים המכורים שצופים 24 שעות בשידור החי. אני מציע לכולם לא לראות את הפרק ביום ראשון, אלא רק כמה ימים אחרי שהפרק יופיע באתר. בואו נראה לקשת שאנחנו לא כלי שאפשר לשחק בו וגם אנחנו יכולים לפסול לשידור את הפרק ביום ראשון. אז לא נדע אם הם הצליחו במשימה ולא נדע מה קרה בבנג'י. אבל תוכלו לראות הכל קצת מאוחר יותר...

jaycom

New member
אני לא פותח עצומה

ראית אותי שולח אותך לאיזה אתר לחתום או משהו כזה? אני רק אומר לך את מה שאני מרגיש ומה שאני עושה, ומבקש ממך להצטרף אליי. סה טו...

מייליי

New member
למה פוסלים לשידור עכשיו?../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

עד שסופסוף נהייה מעניין היום .... אוף
אז מה אם נראה פעמיים ??? מה רע בכך??? חצופים !!!

Antonio Montana

New member
הלוואי וכולם היו מפסיקים לשלוח ס.מ.סים.

חבל שזה לא יקרה. אבל לכו תדעו על כמה ס.מ.ס'ים הם מתבססים כל תכנית... אם בכלל, הם הרי לא חייבים לנו כלום.

Yaki J

New member
די לפרובינציאליות זה מקובל בכל האחים הגדולים

בעולם. שם גם לפעמים מחשיכים את המסך לחצי יום.

למעלה