למה לעזאזל שמו נפסל לשידור?! חוצפה!

droriko

New member
שם גם יש סקס ריבים ומכות שמחפים

פה מה יש לך כל היום? דיונים על מה יותר טוב הוט או יס? מכוניות אמריקניות או יפניות? חביתה עין או חביתה מקושקשת? הליהוק פשוט על הפנים , אז לפחות שיתנו לנו קצת של אקשן .

ShukyD

New member
כן חבוב יש לך פה מה שנקרא "חיים אמיתיים"

בחוץ אתה לא הולך ושוכב עם כל בנאדם זר רק כי אין ברירה בחוץ אתה לא הולך ושותה אלכוהול ברחוב ומתחיל להתפשט ולקפוץ על חתולים בחוץ אתה לא הולך מכות עם כל אחד שמעצבן אותך בחוץ אתה יושב ומדבר על : מה יותר טוב, הוט או יס? או, מכוניות אמריקאיות או יפניות? או, ביצת עין או מקושקשת? אתם מצד אחד רוצים לראות אמיתי בלי צנזורה ומצד שני מתחננים שההפקה תתערב בשביל שיהיה סקס ויהיו תככים ואז כשההפקה מתערבת אתם קמים וצועקים תחליטו. אי אפשר לאכול את ההפקה ולהשאיר אותה שלמה.

ShukyD

New member
הבנתי

זה פשוט נראה בהתחלה כאילו אני כתבתי שלא, אז אתה כתבת שכן

Yaki J

New member
מכות אין, אלימות אסורה בכל הגירסאות

וראית האח הגדול פאן-ערב? שם אין לא את זה ולא את זה.

droriko

New member
ראיתי 2 עונות של האמריקנית

ושם זה לא כמו פה , שם ההפקה מביאה את האנשים פסיכים שהיא מוצאת. שם למשל במשך איזה שבוע הם מתחו אחד את השני , ואני מדבר על מתיחות ברמות שזה הגיע לכסאח ופעם אחת לדחיפות(והפרידו). ההפקה לא נתנה להם משימות? הם יצרו לעצמם משימות! כשממש שיעמם להם הם גם המציאו לעצמם כל מיני משחקים מטופשים וקורעים מצחוק. הם גם עשו שם כל מיני דברים מפגרים שמזכירים מאד את ג'קאס . אין מה להגיד החבר'ה שם יודעים לעשות פאן (וזה עוד מבלי להיכנס לקטע של סקס) החבר'ה שלנו חייבים להודות פשוט משעממים תחת ! משימות תקציב זה מבחינתו הצופים נווה מדבר אצלם וגם את זה ההפקה לוקחת!

Yaki J

New member
האמריקאים זה פורמט שונה. הבריטית למשל היא מאד

בוטה ומינית לפעמים עד לדרגת גועל. אני הפסקתי פעם לראות את אחת העונות כשזה הפך לרק מפגן סקס. כל תוכנית מותאמת לאזור השידור שלה. בקשת לא יכולים לשדר האחת הגדול גירסאת הפורנו (שזה בעצם פרוייקט Y) כי הם מיינסטרים ערוץ 2. פה גם דילגו על שלב התפתחותי חשוב- וישר עברו לאח גדול מודרני, בעוד בכל המקומות בעולם התפתחו תוך כדי העונות. באחים הגדולים הראשונים למשל לא היה להם אוכל חיצוני בכלל - היו להם תרנגולות שגידלו ביצים וגינה לגדל בה ירקות, אז כרגע התוכנית היא שעטנז.

droriko

New member
וכשאני אורמ משחקים משעשעים

אני בטח לא מתכוון לשיממון הזה עם האבנים , ששי והחבר'ה שיחקו בלילה בלי שינה

חסמו כדי שיהיה בלעדיות לערוץ 2 שם נראה 5 דקות

מתוך ה-4 שעות (שזה לאחר עריכה) וזה דבר ממש אידיוטי

יNOT

New member
../images/Emo45.gif

(מעניין איך פתאום הפורום לאט לאט מבין....את מה שאני אומר פה מהתחלה )

ShukyD

New member
ככה יצא

תכלס אם הייתי צופה בשידור הישיר גם אני הייתי מתעצבן אבל מכיוון שאני לא ויוצא לי להסתכל על זה מהצד אז הגעתי למסקנה שגם בשבילכם אין טעם להתעצבן, המסך הוחשך, הוא ישאר חשוך כמה שהם יחליטו ושום צעקה ושום עצבים לא ישנו את זה מה שכן, אפשר לדבר על דברים אחרים בינתיים במקום למלא את הפורום בזה שהמסך החושך מספיק שאחד אמר את זה בשביל שאלפי אנשים ידעו את זה

N o a m V

New member
ניראה לכם שהמתקן של הבנג'י זה בחצר ???

זה הרי מחוץ לבית, ולא יעבירו שידור דרך מצלמות ישר לאתר, ולהראות את הבית ריק מאנשים הם לא רוצים אז פסלו לשידור. מה גם שיש שם צוות של הבנג'י ובטח פה ושם הם ידברו איתם אז הם לא רוצים שייראו את זה בלייב ומעדיפים להראות את זה ביום ראשון אחרי זהם יערכו את זה כמו שצריך .

N o a m V

New member
זה רק זמני

הם יחדשו את השידור יותר מאוחר, והסיבה לכך זה בגלל משימת הבנג'י שנתנו להם כרגע.

VaNiLaa

New member
../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gifהסיבה האמיתית למה נפסל לשידור..

לא יודעת מה איתכם אבל אני ראיתי פרומו למשימת הבאנג'י כבר ביום שלישי ב 7/10 כשהמשימה מתבצעת היום ב 10/10... וכן, היו שם משתתפי האח הגדול, ולא אנשים שרק ניצבו שם בשביל הפרומו.. ואין לדעת, אולי גם וגם, אבל אז זה גם חושף את המשתתפים למשימה (שאמורה להיות מפתיעה) וגם הורס להפקה את כל הפואנטה כי אז זה גורם לנו להגיד "אההה היה כבר פרומו לפני כמה ימים!" אז לא יודעת.. פאשלה של ההפקה שדורשת צנזור כדי לא להפיל את עצמם? או ניסיון סחיטה של עוד כמה נקודות לרייטינג ביום ראשון?

למעלה