למה מחקתם לי את ההודעה ?

וכי מה אני מנסה לעשות עכשיו?????

לנסות ליצור איתך קשר בתיבת המסרים!!! כבר שנתיים שאני מנסה לשאול אותך אם אתה גולש מפלאפון או שיש לך נגישות לתיבת המסרים. אז אולי תענה כבר?

מה בדיוק הבעיה ?

אני רואה שהשטן מגיהנום הישתלט עלייך . חבל דווקא לא היתכוונתי להרגיז אף אחד . אם את רוצה לישלוח לי הודעה דרך הטלפון בבקשה .

תיצרי איתי קשר דרך תיבת ההודעות

אני באמת לא יודע איך מישתמשים ב- SMS . אבל את רוצה את יכולה לדבר איתי בטלפון . אני מציע לך שתישלחי לי הודעות דרך תיבת ההודעות האישית שלי .

לדבר איתך בטלפון? ../images/Emo12.gif

תודה אבל לא תודה. לא משהו אישי נגדך אבל: א) זה לא צנוע ב) אני לא מתכוון להעביר את הבעיות הוירטואליות לחיים שמעבר לוירטואלי. יש גבול למה שאני מוכנה לעשות בשביל ניהול פורום

אני לא מחפש חברות

למרות שהגיע זמן להיתחתן כבר . חוץ מזה הריי מחשב זה רק כלי עבודה . כמו שנאמר ברדיו 2000

לא הבנתי על מה אתה מדבר

אני לא גולשת מפלאפון אלא ממחשב רגיל, לכן אני יכולה לראות מסרים. מי שגולש מפלאפון לא יכול לראות מסרים - כך נאמר לי מגולשים אחרים מטלפון סלולארי. אז אני שוב שואלת בפעם המיליון: אתה גולש מפלאפון או ממחשב רגיל? אתה יכול לקרוא מסרים?

אבל אני גם לא מישתמש דרך טלפון

אני לא גולש דרך הטלפון . אלא דרך מחשב רגיל . וכי למה את שואלת ? בטח כדיי שתוכלי לימחוק אותי נכון ?????????

אוי, אבא אני יודעת שאתה מנסה את

מידת הסבלנות שלי. אני גם יודעת שאני ממש לא עומדת בניסיון
דחליל, לא יכולת להגיד לפני כן שאתה גולש ממחשב רגיל ולא מפלאפון?

כניראה לא סבלת מספיק

אם היית סובלת יותר והשטן היה יוצא מימך אז אוליי היית אומר לך יפה שהכל עובר דרך מחשב . כאילו שזה משנה ל-מישהו .

נכון !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

בגלל שאני יודע כמה זה קשה לחזור בתשובה . אבל כניראה שאצלך זה לא עבר בייסורים כמוני אז את צריכה לעבוד יותר על המידות שלך וללכת הרבה למיקווה .

למעלה