למה מחקתם לי את ההודעה ?

דחליל יקר

אולי גידלת זקן,ואתה אפילו מניח תפילין אבל צר לאמר זאת אבל אתה עוד רחוק מהתשובה,החזרה האמיתית(לדעתי) מתחילה ממקום של קבלה,של הבנה,של חמלה ואהבת אל ואני לא מוצאת אצלך ,הרבה מאלו.רק כעס ופחד משתקפים לי דרכך,תחפור עמוק בלב ותחפש שם את אשר אבד לך ותבין כי נסתרות דרכי האל ויש סיבה ותחלית לכל דבר ואז אני מניחה תשתחרר מיסוריך ותוכל לעבוד את האל כמו שמגיע לו שיעבדו אותו,מתוך כבוד ואהבה ולא מתוך פחד ומרירות מי ייתן ותראה את האור

מה את מדברת

וכי את ממש מכירה אותי ויודעת מי אני כדיי לבוא ולישפוט אותי . ואני לא מוצא כאן בפורום הזה מספיק אנשים שחזרו בתשובה שלמה . ואני בטח גיליתי את האור מיזמן עוד לפניי שידעת לדבר ככה .

יכול ליהיות

באמת אני לא מכירה אותך כלל וכלל,אני רק מנסה לשקף לך איך אתה נראה מבעד לדפי האינטרנט ומציעה לך לשקול מילותייך ולנהוג בסבלנות ובכבוד כלפי אלו שמצאו לנכון לקרוא אותך וכמו שכתבת אולי אין פה מספיק אנשים שחזרו בתשובה שלמה,אז במקום לנצל את ההזדמנות היקרה הזו ולחזק אותם, מה אתה עושה? מזלזל,משמיץ ומעליב האם לדעתך המלומדת זה רצון האל???

אם כבר אבא ...............

תישתדלי לעבוד יותר על עצמך . כי ניראה לי שאת צריכה לחזור בתשובה עכשיו על הנאום שלך המפורסם כאן .

אני תמיד צריכה לחזור בתשובה

אתה יודע כמה חטאים אני עושה ביום? אני צריכה לחזור בתשובה כל רגע ורגע

למעלה