למה מייחל הימין האמוני

Zack DA

New member
מה זה עמק השווה ??

כניעה לטרור ? ויתור על שטח ? חלוקת ירושלים ? זכות השיבה ? אלוהים ישמור.

locutos

New member
תגובה

קודם-כל זה לא נקרא לבזבז דם - "א"י נקנית ביסורים". אף-אחד לא אמר שזה יהיה קל, אנחנו צריכים להקריב את כל מה שאנחנו יכולים על-מנת לקבל את אותה "חלקת אדמה". אין לך זכות לוותר עליה כי זה לא שלך, זה של העם שלך, זה הנכס הלאומי שלנו, הוא לא שווה שנלחם עבורו? יש לך טיעון מסוים, אבל זה נכון. אם היו אוהבים אותנו היינו נשברים ומתמוססים בכל העמים. אנחנו צריכים שישנאו אותנו כי אחרת ניעלם כעם. הרי זה הרבה יותר מפתה להיות אמריקאי מישראלי נכון? "עם לבדד ישכון ובגוים לא יתחשב", כבר התנ"ך הזהיר אותנו מעירוב עם הגוים ואולי ה' עוזר לנו עד עכשיו להיות מאוחדים ע"י "ענישה" מתמדת.

תגובה גם לצחי וגם לך:

קודם כל, כן - עמק השווה זה לוותר על אדמות. המממ... בואו נעשה כולנו ביחד את החישוב: אדמה = חיי אדם. אדמה < חיי אדם אדמה > חיי אדם מה נראה לכם הכי נכון? כשאתה כותב שהארץ נקנית בייסורים ושאנחנו צריכים להקריב כל מה שאנחנו מוכנים - מתעוררת במוחי התהייה שאולי באמת אתה מוכן להקריב חיי אדם! זה לא נראה לך מעוות לחלוטין?! לא אגזור על אחיי ובניי מוות, לא אבקש מהם לשפוך את דמם בשביל חול ואבנים, בטח ובטח שלא אבקש מהם לאבד צם אנוש ולשפוך דם אחרים... לפעמים אין ברירה - אבל בינתיים עוד יש. וכשאתה כותב שאני צודקת, ושאכן אנחנו צריכים שישנאו אותנו בכדי להמשיך להתקיים - אז אני חושבת שכן, כנראה שבאמת עדיף להיות אמריקאי, נוצרי... לא יודעת, משום מה עניין של דת לא נראה לי שווה את כל הסבל הזה.... הרי אם היית נולד נוצרי היית מרוצה נוצרי, לא? זה הכל עניין של ההורים הנכונים במדינה הנכונה. אז מה הבעיה להשליך את כל זה?? אני לא חושבת שצריך להשליך את כל זה, כי אני דווקא נהנית מהמסורת למרות האתאיזם, אבל ההבדל ביני לבין אנשים אחרים הוא שאני יודעת להעמיד דברים בפרופורציות.

Zack DA

New member
אושרה, הקשיבי ../images/Emo13.gif

יתכן, במובן מסוים, שחיי אדם חשובים יותר מאדמה. אבל. ראשית, אם אנשים תמיד יחשבו ככה הם פשוט יסולקו מכל אדמה שעליה הם יהיו. ושנית. המשוואה שיש לנו היא לא - חיי אדם > אדמה אלא חיי אדם + אדמה > כלום משום שאני טוען, שאם נוותר על האדמה, רק יהיה יותר הרג.

locutos

New member
תהיה מוזרה, הלא כן?

לא, זה לא נראה לי מעוות לחלוטין. את יודעת, העיקרון הזה מנחה כל עם שיש לו יצר הישרדות: אם תוקפים אותך אתה מגן על המולדת שלך. המולדת היא חלק מהעם היהודי - תוקפים אותה תוקפים אותך... הקם להורגך השקם להורגו, לא שמעת על ביטוי כזה? אני חושב שכן, היה באמת יותר קל להיות נוצרי, אבל אנחנו יהודים. "מי הטבילה הנוצרים לא יישרו את האף היהודי העקום" (משה הס). אין מה לעשות, תמיד ישנאו אותנו... זה משהו שאי-אפשר להשליך (רבים ניסו, כולם נכשלו)...

זה לא מדוייק,

אם תוקפים אותך, אתה יוצא להגן על המולדת, מכיוון שאתה חושב שכך סיכוייך לחיות (וסיכויי משפחתך ועמך) יהיו גדולים יותר. לא שוכנעתי ששליטה על השטחים שכבשנו במלחמת ששת הימים באמת תגדיל את סיכויינו לשרוד. להפך.

דווקא לא כל כך מוזרה.....

צריך למצוא איזושהי נקודה באמצע שבה על אחד מקבל אדמות וגם שומר על חיי אדם. אבל לא סתם אדמות... כשאפשר לוותר - צריך לוותר. מלבד זאת - אף אחד לא יתקוף אותנו כאן אם לא נתחיל איתו. יהודי ערב - מישהו תקף אותם לפני רעיון הציונות וההגירה לארץ והאינתיפאדה?

נו באמת...

אתה צריך לדעת שלא דיברתי על השואה בכלל. ותקרא את הנקודה הבאה בהודעה הקודמת שלי - כתבתי על יהודי ערב. אילה שחיו בשלום מוחלט עם הערבים.

אני לא הייתי סומך על טוב ליבם,

ולכן אנחנו חייבים להחזיק במדינה משלנו עם צבא חזק שיגן עלינו.

Zack DA

New member
אני חושב שאת מפספסת אותי

אני לא חושב שהשאלה מדינה או לא היא רלוונטית. אני בהחלט בעד שהפלשתינים ינהלו את עצמם. בכל אופן, להגיד לאני מייחל שיהודים יהרגו בכל אמתלה שהיא, זה דבר בלתי יסולח.

פריפטס

New member
אתה כל הזמן מדבר

על מה ש"נאה להגיד" ומה ש"לא יסולח"... השם של הפורום הוא לא "פורום פוליטיקלי קורקט" אלא נוער ליכוד. תענה לעניין.

Zack DA

New member
עניתי לעניין.

זו חוצפה להאשים אותי שאני מייחל לדם יהודי.

פאספרטו

New member
סליחה שאני מתערב

אך מה הקשר בין ההודעה שלי לתגובות שלכם. ז'בוטינסקי מאחורייך. פאספרטו

Zack DA

New member
אם אתה לא רואה מה הקשר אני

אסביר לך שוב: שרון סוטה מהדרך של הימין. אבל אולי הוא יוכיח שהוא לא באמת מתכוון למה שהוא עושה (ויש הטוענים שהחיסול של רנטיסי מוכיח זאת).

פאספרטו

New member
אדוני המנהל

ההודעה לא עוסקת במה שרון רוצה או לא רוצה. ההודעה שלי מנתחת את המצב הנוכחי של הימין האידיאולוגי. דור שלם דורש טרור. כיום רק הטרור יכול להציל את ארץ ישראל השלמה
AND IF YOU CAN TELL A BETTER TALE I SWAER TO GOD YOU HAVE TO TELL A LIE​

למעלה