למה מייחל הימין האמוני

פריפטס

New member
צחי... תתאמץ

כי הוא קרא לאחר הומו כמילת גנאי, ובכך פגע גם בפארספרטו, שנפגע מכך שאמרו עליו שהוא משהו שהוא לא, וגם בקהילה ההומו-לסבית, בכך שאמר הומו כמילת גנאי. זה דבר מגעיל לעשות, ומבחינתי, הוא חזיר.

פריפטס

New member
תגיד, אתה מטומטם?

ואני שואל ברצינות... נראה לך שהפסיכי שכתב "אדני ההומו" כתב את זה רק כדי להזכיר לו שהוא הומו (למרות שהוא לא)?

Zack DA

New member
דבר יפה.

ותחשוב על זה. אם הוא קרא לך הומו ולא היה לך תסביך נחיתות, היית מקבל את זה בצורה טבעית ולא מתנפל עליו.

פריפטס

New member
קפוץ לי

א. הוא לא קרא לי הומו, אלא למישהו אחר. ב. אין לי תסביך נחיתות. ג. אתה חושב שיש לי תסביך נחיתות כי נדמה לך שאתה מבין משהו בפסיכולוגיה, אבל אני מתערב שבחיים שלך לא קראת על זה אפילו מאמר. הפסיכולוגיה בגרוש שלך רק מראה עד כמה אתה מגוחך, כמו גם יכולת הסקת המסקנות הלקויה שלך.

doresh shalom

New member
זה ידוע

שהימין הקיצוני חי על מלחמה ויעשה הכל כדי להמשיך את מעגל הדמים הבלתי נפסק הזה לפעמים אני תוהה מי תומך יותר באירגוני טרור (יהודים וערבים כאחד) השמאל הקיצוני או הימן הקיצוני

בלוגמן

New member
ההסעה לגירוש יוצאת, מהר שמא תאחר

פעם חיינו איתם בשלום מופתי, גרתי אז בהתנחלות, אני זוכר את העבר. לגור בשטחים זו לא היתה הקרבה כמו היום, לא היו סכנות. עד ש..? קם לו העם היושב ברמאללה ובתפוצותיה והחליט שזהו, נמאס לו, הוא רוצה מדינה. עברו שנים, הדם שנשפך כתוצאה מחלוקת הנשק של רבין ז"ל כבר נספג בדגל הלאום, והנה גם הימין החליט הגיע הזמן להחליף את הדגל המגואל בדם, בדגל חדש, דגל יפה ונקי. דגל לבן. נניף אותו מעל ראשי העולם, נאמר בגאון למי שירצה לשמוע: עם ישראל נכנע. עם ישראל מודיע על מותה של הציונות וחלום אבותינו. אין עוד ערכים. אנחנו מעוניינים בשלום ובטחון. תנו לנו שקט. וכך יוותרו על סיני, על רמאללה, יריחו ועזה, חברון וירושלים, חיפה ותל-אביב, הגולן, עכו ויפו. "דונם פה ודונם שם" העיקר שיהיה שקט. נקבל גם את הגלות בשמחה. העיקר לעוף מפה, מי צריך אויבים שיושבים לו על הווריד? תשכחו מזה אחי רודפי שלום-השקר, אין לנו עניין בשקט, אנו רוצים את הארץ שלנו, ונמסור עליה את נפשנו!

למעלה